noidea @ 16.12.2024 01:56Man vienīgajai šķiet, ka Maša paraša izskatās briesmīgi ar tiem tumšajiem matiem? Īstena krievuška pēc dzerstiņa tajā fotosesijā.
jo maša kārtējo reizi izelpo🤦♀️ pazudusi, jo kož, jo depresijā, bērnus nometa un viss. Neits gan jau ar pie Kristapa.Redwine @ 16.12.2024 08:21Mašas mamma šorīt ar autobusu ved uz dārziņu Vitu un Īlonu.
ZANZEZAN @ 16.12.2024 08:34jo maša kārtējo reizi izelpo?♀️ pazudusi, jo kož, jo depresijā, bērnus nometa un viss. Neits gan jau ar pie Kristapa.
Ar steigu, ar steigu meklēt speciālistu palīdzību ne pulverus triekt iekšā un ģērbt jojū zeķes.
Profils2 @ 16.12.2024 08:20
Matu krāsa te nepričom! Var redzēt ka cilvēkam kaut kas mentāli nav kārtībā,to var redzēt viņas mīmikā. Kā jau meitenes te min ,izskatās ir depresija un nespēja tikt galā ar sevi.
Mashka Kakashka @ 16.12.2024 08:43Fantastiski! Marija atkal bērnus nogrūdusi omītei, kura ar autobusu brauc no Maskačkas uz Jaunmārupi! Būtu tak izgājusi to skati Mustangam, lai nav jāmocas.
ZANZEZAN @ 16.12.2024 08:34jo maša kārtējo reizi izelpo?♀️ pazudusi, jo kož, jo depresijā, bērnus nometa un viss. Neits gan jau ar pie Kristapa.
Ar steigu, ar steigu meklēt speciālistu palīdzību ne pulverus triekt iekšā un ģērbt jojū zeķes.
noidea @ 16.12.2024 09:09
Nezinu gan. Man šķiet, viņa izskatījās daudz labāk un dzīvīgāk ar gaišiem matiem. Bet, ja nevar atļauties frizieri, protams, box dye ir vislabākā opcija.
Interesanti, ka tagad viņu kāds metas aizstāvēt un just līdzi viņas depresijai. Marijai agrāk vispār nebija slinkums nolikt visas "neglītās, garlaicīgās mājsaimnieces", vai tās, kuras "strādā parastos sūda darbos".
Redz kā ir, Mashka, dzīve tiešām var būt kā bumerangs!! Domāju, ka tagad labāk būtu garlaicīga mājsaimmiece ar normālu vīru, kurai nav jāguļ uz gultas virtuvē, kas ir vienīgais, kas tev palicis no tavas vecās dzīves. Dažas mēbeles & mustangs, kura uzturēšanu vairs nevaru atļauties.
Melomanija @ 16.12.2024 10:19Ja nemaldos, Vitai februārī paliek jau 4 gadi, bet pirkti mutē kā zīdainim kam zobi nāk. Vai tiešām pat omītei liekas, ka tas ir normāli? Man būtu kauns tādu bildi likt soc.tīklos.
Es laikam kaut ko esmu palaidusi garām, bet kas Vitai tas par fenomenu ar tiem pirkstiem? Jau pāris gadus atpakaļ ievēroju, ok, domāju zīdaiņa kkāds prikols, bet nu jau vajadzēja izaugt no tā.Mashka Kakashka @ 16.12.2024 08:43Fantastiski! Marija atkal bērnus nogrūdusi omītei, kura ar autobusu brauc no Maskačkas uz Jaunmārupi! Būtu tak izgājusi to skati Mustangam, lai nav jāmocas.
Melomanija @ 16.12.2024 10:19Ja nemaldos, Vitai februārī paliek jau 4 gadi, bet pirkti mutē kā zīdainim kam zobi nāk. Vai tiešām pat omītei liekas, ka tas ir normāli? Man būtu kauns tādu bildi likt soc.tīklos.
brunettte @ 16.12.2024 10:33Es laikam kaut ko esmu palaidusi garām, bet kas Vitai tas par fenomenu ar tiem pirkstiem? Jau pāris gadus atpakaļ ievēroju, ok, domāju zīdaiņa kkāds prikols, bet nu jau vajadzēja izaugt no tā.
brunettte @ 16.12.2024 10:33Es laikam kaut ko esmu palaidusi garām, bet kas Vitai tas par fenomenu ar tiem pirkstiem? Jau pāris gadus atpakaļ ievēroju, ok, domāju zīdaiņa kkāds prikols, bet nu jau vajadzēja izaugt no tā.
amnēzija @ 16.12.2024 11:25
Tuvojas četri gadi, bērns vēl arī pamperos ne tikai pirksti pa muti.
Sezam @ 16.12.2024 11:52Oo, Maša augšamcēlusies un atzīst, ka ir depresija. Un, ka velti Hohlovam paklausīja.
Tikai nez kāpēc nepateica līdz galam-ka viņš pateica, nafik tev tabletes, mums taču ir biodrons.
Mashka Kakashka @ 16.12.2024 11:40
Jau kopš bērnības Vita zelē pirkstus, ja nav ar kaut ko aizņemta, tie pirksti visu laiku ir mutē. Marijai nav laika audzināt bērnus, no pamperiem arī Vita nav atradināta, sen jau laiks uz podiņa iet. Ja Marijai interesētu bērnu nākotne, tad tie pirksti no mutes sen būtu atradināti. Visas mammas tak zina, ka šāda pirkstu zelēšana garantē nepareizu sakodienu un būs jāiet pie ortodonta vai nu breketes jāliek, vai kapes. Ņemot vērā, ka Neitam pus mute bija izpuvusi ar caurumiem, tad Marija noteikti bērniem netīra zobus vispār.