sauliiite.paula @ 10.12.2024 19:10
Ak dievs kāda idiote…kronis visam????????
Man šķiet, ka neviena no pārstāvēm nav iedziļinājusies iepakojumu aprakstos.
Redwine @ 10.12.2024 18:26
Redwine @ 10.12.2024 20:29
Viņa tagad mani IG nobloķēja ?
Euclid @ 10.12.2024 20:49
Pat ne tikai pārstāve, bet gan visas tak sevi par biznesa partnerēm dēvē ? un tas ir VIŅU bizness
Biznesvumenes, jeeei bogu ??
MatildeR @ 10.12.2024 19:34Krievijā ar tiem autobonusus īstenībā arī nebija tik vienkārši. Tos mercedesus neuzdāvināja, bet piešķīra lietošanā kā prēmijas vietā. Sanāk, ka ja normālā darbā persona saņem algu un prēmijas kuras var tērēt kā vēlas, tad šeit prēmijas vietā iedod mersi pabraukāt.
CallMeAnnika @ 10.12.2024 22:44Nesaprotu Foxu. Šodien strādā salonā, esot vēl brīvas vietas (patiesībā ļoti daudz brīvu laiku katru dienu no rīta līdz vakaram, kas ir netipiski pirms Ziemassvētkiem), un var rakstīt viņai un pieteikties.
Salonam ir sava pieteikšanās sistēma/lapa, kāds Foxai tur sakars? Man škiet, ka viņa prasa, lai raksta viņai, jo tā var salona īpašniecei teikt, ka piesaistīja cilvēkus no sava profila, lai gan, ja viņa taisa salonam soc. tīklus, tad pieprasījumam būtu jāpieaug. Bet Foxai ir tāds pats līmenis izdomā un montēšanā kā tiem, kas vispār to nedara jebšu 0.
No viņas tam salonam ir 0 pienesums. Laikam bail zaudēt frizieri bez maksas. :D
Nē, bakalaura darbu nav aizstāvējusi.amnēzija @ 10.12.2024 22:19Nav dzirdēts, Vanaga jau pabeidza tās savas studijas? Skatos, ka IG konkursā piedāvā pakalpojumu no sevis kā - uztura speciālista online konsultācija. IG profilā joprojām V kurss.
amnēzija @ 10.12.2024 23:04
Es nesaprotu salona īpašnieci, kura turpina ar viņu sadarbību, ja no viņas nav īsti nekāda pienesuma tam biznesam. Vienīgi, ja kļuvušas par draudzenēm, varbūt neērti pateikt "Paldies, mums Tavs pakalpojums nav nepieciešams!".
Redwine @ 11.12.2024 07:32
Nez kāpēc visas enelščicas ir iedomājušās , ka ir afigenās sociālo tīklu pārvaldnieces . Nu tādas profesionāles
Un tāpat neko jaunu nevar pastāstīt. Lieli mērķi, daudz naudas, brīvība, tēma, tēma, tēma. :DCitronpipars @ 11.12.2024 08:30Egita vada apmācības par laika plānošanu???? Wow. ?
Viņa arī izstāstīja kā gatavoja prezentāciju pēdējā naktī?
CallMeAnnika @ 11.12.2024 10:13Un tāpat neko jaunu nevar pastāstīt. Lieli mērķi, daudz naudas, brīvība, tēma, tēma, tēma. :D
CallMeAnnika @ 11.12.2024 18:47Mašai nav labi. Pavisam pazudusi no Instagram, un ne jau tāpēc, ka ir aizņemta un strādā. Vēl pirms dažām dienām teica, ka atgriezīsies storijos, bet parādīja vien draudzi un vairs neko nav likusi. Sabiedriskais nogurdina vai cīņa par alimentiem izrādās grūtāka nekā bija plānojusi? :D