Mashka Kakashka @ 07.12.2024 21:25Marijas mammas storiji. ???? Sēž pieturā un saka, ka 3 stundas pavadījusi ar Marijas bērniem, kaut arī vajadzēja būt darbā un saka, ka labāk būtu bijusi darbā 8 stundas, nekā pavadījusi 3 stundas ar Marijas bērniem. ?
krievu duņkaMashka Kakashka @ 07.12.2024 21:24Marija ļoti slikti izskatās. Es varu, protams, ka atvainoties, bet viņa izskatās pēc konrētas "siņkas" no rajona, uzpampusi, uzblīdusi. Man liekas, ka tur alkohols iet lielos daudzumos katru dienu.
Mašai arvien vairāk sāk zust jelkāda realitāte. Dzīvo vienos melos.Redwine @ 07.12.2024 21:51
Bet Marija vakarā saka, ka mamma pieteicas vakaru kopā ar mazbērniem pavadīt , lai Maška izšauties var
6 gadus māca un mācās ēst veselīgi, bet vēl arvien štopē kūkas ikdienā. :Damnēzija @ 08.12.2024 13:47Easyblock - tiem, kas vēlas ēst veselīgāk.
Vai, izdzerot kapsulas pirms tortes ēšanas, nozīmē - vēlas ēst veselīgāk? ??
CallMeAnnika @ 08.12.2024 14:356 gadus māca un mācās ēst veselīgi, bet vēl arvien štopē kūkas ikdienā. :D
Mashka Kakashka @ 07.12.2024 13:01Agneta atgriezusies Instagram dzīvē. Uz pakas redzams, ka saņem savus sūtījumus uz Bausku, dzīvoklis fonā arī ļoti vienkāršs. Laikam ar savu dzeršanu sabojāja savu dzīvi.
Kā tas nākas, ka Beloved kosmētiku, kura bija krievu NL kosmētika, tika sūtīta no Jevropas Joyou uzņēmuma ar visu uzlīmi? ???? Tātad to dara nevis kaut kāds kreisais kurjers, bet to dara pats uzņēmums. Ieved no Baltkrievijas vai Krievijas preci un tirgo zem letes?
Mashka Kakashka @ 07.12.2024 21:24Marija ļoti slikti izskatās. Es varu, protams, ka atvainoties, bet viņa izskatās pēc konrētas "siņkas" no rajona, uzpampusi, uzblīdusi. Man liekas, ka tur alkohols iet lielos daudzumos katru dienu.
''Jautājums: Kāda diēta jāievēro, lietojot EasyBlock?amnēzija @ 08.12.2024 22:10Lietojot jauno easyblock jāievēro 90min intervāls starp produktiem. Ja no rītiem lieto drainbooster, draineffect vai c-booster, tad pirms brokastīm nevar dzert tās kapsulas, ja neievēro to 90min intervālu. Diez viņas šim pievērš uzmanību? Vai mauc kad grib un kā grib? ? jo ir produkti, kurus jāautjauc ar ūdeni, bet mauc pa taisno mutē bez atjaukšanas. Pašas izdomā lietošanas izstrukcijas ?
CallMeAnnika @ 08.12.2024 22:43Foxai visa nedēļa bija saplānota pa minūtēm. Arī šodienas plāni gulēt dīvānā. :D
Tas ir trends, tēlot, ka esi aizņemta, lai gan patiesībā darīt nav ko, jo nav darba?
''Skatos uz cilvēkiem ar augstiem rezultātiem un varu gūt vēl labākus rezultātus, ko šobrīd arī daru.'' :DRedwine @ 09.12.2024 12:01Daigas tantei jauns motivèjošs story.
CallMeAnnika @ 09.12.2024 13:13Foxai beidzot diena, kad nekur nav jāiet, visu dienu pa mājām. :D Tāpat kā vakar, aizvakar un visas pārējās dienas.
Cilveeks @ 09.12.2024 13:50
Kā var nenojūgties no šādas nekā nedarīšanas?
Redwine @ 09.12.2024 14:57Izskatās, ka šogad Maška apskati tā arī neplāno iziet .