Sunlight @ 28.11.2024 12:58Jūs taču saprotat, ka tie 20 eiro nav no cilvēka, bet no visas grupas, vai ne? Cik grupā bērni? Divītis no katra? Vāks ?
amnēzija @ 28.11.2024 13:24Un nevajag jaukt divas dažādas lietas - sveikšanai dzimšanas dienā nevajadzētu būt kā "Paldies!". Tas ir jauks žests no sveicēju puses - atcerēties, apsveikt, radot patīkamas emocijas svētkos. "Paldies!" saka ikdienā, mācību gada noslēgumā un izlaidumā.
ZANZEZAN @ 28.11.2024 12:58uzliec brilles un paskaties labāk viņas pārtikušo dzīvi. TĀDA mašīna, ka nav par ko tehnisko iziet, tāds dzīvoklis, ka visi bērni guļ viena istabā un šī blakus ledusskapim, tādi nodokļi, ka nezina kur vēl ņemt naudu, lai visu nosegtu. Jā, viņai nav nodokļu parādu, jo oficiāli neko nesaņem, neapgroza nekādu naudu, no kuras kaut ko maksāt. Nav viņai nekā. Pat saviem pulverišiem vairs naudas nav, pēdējās tabletes izdzer. Viss, tur viss ir slikti. Un ja tikai pēc mašīnas un mēteļa vērtē cilvēkus, tad tiešām, aizej pārbaudi redzi.
amnēzija @ 28.11.2024 13:40
Un, skolotāja tagad sēdēs un rēķinās cik kurš bērna vecāks ir iemaksājis kopējai dāvanai? ?♀️ Cik kurš var, tik arī atļaujas piemest (ja tā ir nolēmuši darīt). Vai arī sveic individuāli, ja tā vēlas. Var nesveikt, tai ir jābūt brīvai izvēlei.
Esmu kādu laiku arī strādājusi pirmsskolā. Nekad ne no viena vecāka negaidīju dāvanas svētkos. Ja kāds atcerējās, apsveica, biju pateicīga. Vecākiem nav pienākums apdāvināt skolotājus. Bērna labsajūta, apskāviens, smaids, zīmējums rada lielāku prieka sajūtu nekā tā dāvanu karte, lai arī cik tā būtu vērta..
Tai jābūt pilnīgi brīvai izvēlei,mesties davanai vai ne.Arī ,ja tie ir 2 eiro tikai.Un nevajag pārmest vecākiem,kas to vēlas nedarīt.Un es negribētu ar tādu mammīti viena grupā,kas iznes socvidē saraksti un neaizkrāso pat vārdu.Citronpipars @ 28.11.2024 14:091. Marija baigi piņņājusi, vai buhājusi, vai abi kopā. Tur jau draina spaini vajag.
2. Šitā fanātiskā pedogogu sveikšan ārpus 1.septembra un pēdejās mācību dienas man vispār liekas kaut kads padomju laiku, dibenā līdēju vaibs. Absolūti cienu jebkuru pedagogu kurš ar manu bērnu strādājis, bet nu nopietni? Davana dzimenē? Pffff. Un ja skolā katram priekšmetam savs skolotājs - tad 10 skolotāji jasveic dzimenēs? Vai tad tas pienākas tikai darziņa pedagogiem un skolas pedogogi lai iet kakāt? :D Jau vairs nezin ka izcelties. Nekad dzīvē neesmu bērna pedagogam metusies dzimenes davanai un nekad ari nav bijusi tada iniciatīva no citiem vecākiem darziņa un skolu grupās.
P.S nē - ar naudu man problēmu nav :D :D ir gan divītis gan piecītis.
Kenty @ 28.11.2024 15:17Tai jābūt pilnīgi brīvai izvēlei,mesties davanai vai ne.Arī ,ja tie ir 2 eiro tikai.Un nevajag pārmest vecākiem,kas to vēlas nedarīt.Un es negribētu ar tādu mammīti viena grupā,kas iznes socvidē saraksti un neaizkrāso pat vārdu.
Mašai nav svarīgi, ka bērnam ir tēvs, bet tas, lai viņš sponsorētu Mašu un visu viņas taboru.NikaYt @ 28.11.2024 07:41Hahahaha! Tā viņai arī vajag un vienīgais klauns ir viņa pati! Iedomājās, ka vinnēja 500 eiro tiesā un viss, tagad mūžu mūžos to saņems vai tik uz augšu inflācijas dēļ? ? tiesas lēmumu var apstrīdēt, ja mainījušies apstākļi un tie ir mainījušies - viņa neko nedara Neitam no tā, kādēļ dabūja tos 500 eiro. Kur smilšu terapija, logopēds, bokss? Privātmāja, mašīna (ne sabiedriskais)? Augļi uz cik eiro bija? :D
Kopumā atbalstu, ka vecāki maksā lielus uzturlīdzekļus, bet nu šis ir tas gadījums, kad sieviete ļaunprātīgi to izmantoja.
Tagad saka, ka Kristaps neredz bērnu. Kur palika ņaudējieni "Neitu uz manu dzimšanas dienu paņēma prom Kristaps pie psihologa", "Kristaps ienāca manā kāpņu telpā, kā viņam nav kauna"
Un pats interesantākais ir tas, ka tagad Maša visu laiku lG mēģina izcelt es to un es šito un tikai Neits, Neits, Neits.ZANZEZAN @ 28.11.2024 08:07viņa nefiltrē ne jo raksta, ne ko runā. Visu laiku ir cita pasaka, kas nu kuram brīdī izdevīgāk. Vienīgi problēma, ka pati neko neatceras bet turpina dzīvot savā burbuļu pasaulē. Kristapam noteikti ir info par soc.dienestu, dzerstiņiem utt. Visu liks priekšā tiesā. Tā kaza pati Visu uz paplātes uzlika, ja Kristapam ir smadzenes, tad tas viss ir safilmēts, noskrīnots un liekams priekšā. Ne velti maša tagad tik klusiņa un kārtīga. Instagramma! Jo saprata, ka liekot to visu pati sev bedri rok.
Dzīvē garantēju, ka nekas nav mainījies, kā turpina šļūkt ar saviem job, kā turpina dzert proseko tā turpina. Nav un nebūs tādas sievietes apzinigas mātes. Nekad!
Trūcīga būdama varēja tiesā norādīt, ka tērē bērnam viena pati 837 eiro pārtikā mēnesī? Tikai 1 bērnam. Nesmīdini.Inna86 @ 28.11.2024 08:34Kā juriste pakomentēšu, ka uzturlīdzekļi nav abiem vecākiem jānodrošina vienādās daļās, kā te daudzas raksta. Mašai ir ir trīs apgādībā esoši bērni, oficiālu ienākumu nav, principā trūcīgā. Viņai ir visas tiesības prasīt no bērna tēva segt lielāko daļu uzturlīdzekļu, viņam tas arī ir vienīgais bērns. Tiesa var vērtēt arī vecāku izglītību un tādas lietas.
Vitai gadījumā nav spāņu pilsonība? Domāju negrib riskēt,ka bērns būs jaatdot uz Spāniju tēvam ! Jo ja tētis gribēs Vīnē mierīgi vinnēs tiesu,ka bērna labklājībai būtu dzīvot pie tēva ,plis iespējams vins kko tomēr maksa,tik Marija nestāstaMashka Kakashka @ 28.11.2024 11:17
Kāpēc viņai vienmēr publiski nozākā Kristapu un piedzen tikai no viņa alimentus? Kāpēc viņa netiesājas ar Rafaelu par Vitas un Īlona uzturēšanu?
Hahaha. :D Maša bija iedomīga un lepna, kad NL bija ziedu laiki, ne no viena neko nevajadzēja. Un kad viņai bija nauda, tad bērns tāpat bija nomests pie omītes.Mercury6 @ 28.11.2024 09:14
Te vairāk akcents uz to, ko iepriekš meitene minēja - mātei ar 3 bērniem nav tādas pašas finansiālās iespējas kā tēvam ar vienu bērnu. Nav, protams, Kristapam jāuztur visi viņas bērni, bet visus Neita izdevumus gan varētu nosegt, ja pats neaudzina. Labi, es ticu, ka šobrīd Marija uz Neitu netērē pat tos 500€ mēnesī un kā jau iepriekš minēju, Marija ļoti riebīgi iznesa to alimentu lietu. Bet atkal - kādu laiku atpakaļ, kad viņai nauda bija, tad noteikti deva pat vairāk kā tos 500€ uz visiem treniņiem, terapijām, privātmāju un braucieniem. To arī varēja redzēt, ka naudu ieguldīja daudz, kad pašai bija. Tad nu tas Kristaps varēja arī paklusēt un kādu laiku paņemt uz sevi vairāk, nevis uzreiz skriet uz tiesu raudāt. Man Marija nepatīk ne kā sieviete, ne māte, bet nu tie nabadzīgie vīrieši, kuri gadiem maksā minimālos un savu bērnu neredz un tikai gudri runā arī manī iedveš riebumu. Te ir abi labi. Ideālajā pasaulē Marijai jāsaņemas, lai nav jāpiesavinās Neita alimenti, lai kaut īri samaksātu, bet jāsāk strādāt, lai var nodrošināt sevi un pārējos 2 bērnus un var uz Neitu tad tērēt tos Kristapa 500€. Ja nevar vienoties, vēl būtu variants, ka Kristaps maksā minimālos un pats ved Neitu uz terapijām un treniņiem un pērk apģērbu. Bet tas laikam tiesā neiet cauri tāda apņemšanas pirkt. Uzliek konkrētu summu, kas jāskaita mātei un viss.
nu bet kas tev liedz sveikt skolotāju privāti? Tak kaut miljonu dāvini!Sunlight @ 28.11.2024 14:01
Es patiesībā pat piekrītu. Manuprāt, labāk pat lielāks puķu pušķis, ne 20 eur dāvanu karte. Piedodiet, bet viens Maximas pirkuma maiss ar basic lietām ir 20 eiro. Kas tas vairs mūsdienās ir? Un uzsvaru lieku uz to, ka šie 20 eiro NAV no vienas ģimenes. Bet veselas grupiņas dāvana! Padsmit bērni!
Tā ir audzinātāja, kas pavada LIELĀKO DIENAS DAĻU ar bērnu! Ticu, ka nereti iemāca daudz vairāk lietas par vecākiem. Ja tādam cilvēkam ir žēl samesties katram “pa piecītim”, man laikam nav, ko teikt. Žēl par tādu attieksmi.
Tas, ka viņas tēvs ir no spānijas nedod viņai spānijas pilsonību. Piedzima viņa Latvijā tomēr.Blablablabla @ 28.11.2024 16:18Vitai gadījumā nav spāņu pilsonība? Domāju negrib riskēt,ka bērns būs jaatdot uz Spāniju tēvam ! Jo ja tētis gribēs Vīnē mierīgi vinnēs tiesu,ka bērna labklājībai būtu dzīvot pie tēva ,plis iespējams vins kko tomēr maksa,tik Marija nestāsta
Sunlight @ 28.11.2024 17:09Te forumā visas lielas biezās, bet, kad 5 eiro bērna audzinātājai jānoliek, tā ir traģēdija un jāskaita katrs eiro ?
Un, jā, es piekrītu katram komentāram, ka “ziedu laikos” Marija bija lielākā sučka ever un atļāvās uzkakāt visiem no piektā stāva. Jā, tagad pati ir attapusies uz dibena un cenšas izlīst kā nu vien māk. Jā, es arī NENORMĀLI priecājos, ka NL ziedu laiki ir beigušies un ka tas NL kuģis dodas turpat, kur krievu priekšgājējs.
Bet dažas vienkārši izķngā katru teikumu, lai ko arī Marija pateiktu ? Varu derēt, ka, ja viņa uzrakstītu “ārprāts, veseli 2 eiro dāvanai, šausmas”, viņai ne piebalsotu, bet rēktu dubultā.