amnēzija @ 24.11.2024 16:32
Es vispār nesaprotu ko tādās sektās var darīt? Kas tur tik ļoti pievelk? Kristiešu dievnamos ir altāri, ikonas, krusti, tajos notiek tiešām dievkalpojums ar visām tajā vajadzīgajām lietām, detaļām, rituāliem. Viņas draudzē nekā no tā nav. Bet naudu no draudzes cilvēkiem noteikti iekasē, jo telpu īre taču arī maksā. ?
Novērots, ka sektās iesaistās visvairāk meļu un krāpnieku, kā arī tie, kuriem ir liels dzīves izmisums. Maša pieskaitās pie abām kategorijām.amnēzija @ 24.11.2024 16:32
Es vispār nesaprotu ko tādās sektās var darīt? Kas tur tik ļoti pievelk? Kristiešu dievnamos ir altāri, ikonas, krusti, tajos notiek tiešām dievkalpojums ar visām tajā vajadzīgajām lietām, detaļām, rituāliem. Viņas draudzē nekā no tā nav. Bet naudu no draudzes cilvēkiem noteikti iekasē, jo telpu īre taču arī maksā. ?
Rīt atkal būs slimi, jo uz skolu/bērnudārzu nav kā aizvest. :Redwine @ 24.11.2024 16:40
Jā, kāpēc viņa nepaņem Bolt !? Taxi? Jo nav nauda kontā
Bērni kuri tikko slimi vēl bija ,vazā pa troļukiem
Mashka Kakashka @ 24.11.2024 16:45
Iedomājies, ja viņai būtu tie viņas gribētie 5 bērni. ?
CallMeAnnika @ 24.11.2024 17:04Blauak izveidojusi linku, kur var viņai ziedot naudu un SpoilMe linku. :D Hahahah. Ar Joyou vai tad nevar pelnīt bez griestiem? :D :D
CallMeAnnika @ 24.11.2024 16:38Naudas nav ne dzīvokla īrei Mārupē, un tagad arī ne degvielai.
ledomājos to skatu sabiedriskajā transpotā, kur Maša brauc ar visiem bērniem - nelaimīga, sapīkusi un pikta. :D
amnēzija @ 24.11.2024 21:07Es skatījos un brīnījos. Nedēļu bērns nav bijis skolā un tikai tagad, svētdienas vakarā, "lāpīšot" to (un vieglāko), kas ir iekavēts... ? Es varbūt vienīgā esmu tāda jocīga un bērna slimošanas laikā sekojam katru dienu līdzi tam, kas skolā ir apgūts, un cenšamies pildīt visu uzdoto. Nevis pēdējā dienā pirms skolas to darām.. ?
amnēzija @ 24.11.2024 21:07Es skatījos un brīnījos. Nedēļu bērns nav bijis skolā un tikai tagad, svētdienas vakarā, "lāpīšot" to (un vieglāko), kas ir iekavēts... ? Es varbūt vienīgā esmu tāda jocīga un bērna slimošanas laikā sekojam katru dienu līdzi tam, kas skolā ir apgūts, un cenšamies pildīt visu uzdoto. Nevis pēdējā dienā pirms skolas to darām.. ?
Mashka Kakashka @ 24.11.2024 21:55Alise jau sāk čīkstēt. ? Kāpēc uzņēmuma vadība neaizliedz šo praksi? Šis tak grauj viņu apgalvoto, ka Joyou var pelnīt bez griestiem.
Kāpēc lai kādam interesētu, ka viņai sāk beigties nauda? Tā nav un nebūs citu problēma, bet viņas.Mashka Kakashka @ 24.11.2024 21:55Alise jau sāk čīkstēt. ? Kāpēc uzņēmuma vadība neaizliedz šo praksi? Šis tak grauj viņu apgalvoto, ka Joyou var pelnīt bez griestiem.
vienai NLšicai ar viss ir tik slikti, sevišķi àda ap acīm, bet katru dienu atrāda, ka liek tos pačus.sauliiite.paula @ 24.11.2024 12:14Marijas sejas ādas stāvoklis ir tik ļoti slikts un pat vēl nav 30 gadi. Tumšā matu krāsa tikai paspilgtina cik ļoti viss slikti. Sausa, bāla, krunkaina - paldies NL, oj sorī džojū biznesam?
Par to Maša nesatrauksies, bet bērni visticamāk paliks mājās, jo ar Mustangu nevar braukt.viktorijar @ 24.11.2024 21:58Taču nebūs tā, ka neizmācīsies/nesagatavosies un tāpēc atstās mājās, vai ne? Aka “bērnam stress, paņēmām vēl vienu brīvu dienu”, vai ne? VAAAI NE?
Tur viss ir tik ļoti nepareizi.amnēzija @ 24.11.2024 23:22Man vēl kas šķiet dīvaini. Kompānijas pārstāvji neseko līdzi ko dara viņu menedžeri? Vanagai notiek maratoni, kur 4x dienā tiek dzerti kokteiļi un tikai viena pašgatavota maltīte. Nesen taču bija kompānijas pārstāves Beluško zoom prezentācija, kurā viņa teica, ka viņu kokteiļi ir paredzēti uzņemt 1-2x dienā, kā tas ir noteikts pēc Eiropas regulām..