Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

10 gadi
Reitings 11351
Reģ: 15.03.2012
Gluzunova gan ļoti atbilstoši uz Vasiļevskas ballīti saģērbusies, vēl jo vairāk, ja arī uzstājas🤦
16.11.2024 11:58 |

Reitings 424
Reģ: 13.07.2024
amnēzija @ 16.11.2024 11:38
Es laikam visvairāk nesapratu to pārģērbšanos. ? Nav jau pasākums ar divām krasi atšķirīgām daļām, piem., sākotnēji aktivitātes ārā un pēc tam ballīte ar dejām kādā tur konkrētā stilā, kur ļoti būtu nepieciešams pārģērbties. Nebija jau arī zvaigznes mēroga koncerts, kā viņas radušas koncerta laikā pārģērbties - 1.koncerta daļa vienā tērpa, 2. - citā. Vai uz konkrētiem priekšnesumiem kāds cits tērps. Kūka tā kā citā tērpā jāgriež. Šo es tiešām nesapratu ?

Baltā kleita bija smuka . Uzreiz to vajadzēja vilkt . Jubilārei atbilstošāka nekā tas adītais kostīms ar tam vasaras kurpēm zeķubiksēs
16.11.2024 12:00 |

Reitings 6279
Reģ: 20.09.2022
Redwine @ 16.11.2024 12:00

Baltā kleita bija smuka . Uzreiz to vajadzēja vilkt . Jubilārei atbilstošāka nekā tas adītais kostīms ar tam vasaras kurpēm zeķubiksēs

Šoreiz nav runa par to, kas smuks vai nesmuks, katram sava gaume. Es nesapratu to pārģērbšanos. 🤷‍♀️😂
16.11.2024 12:16 |

Reitings 11573
Reģ: 05.03.2020
Ja jau apspriežam izskatu, tad Katrīna savā 40 gadu ballītē izskatījās ļoti labi. Konfekte!
16.11.2024 12:40 |

Patīk
Reitings 44330
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 15.11.2024 15:13
Imperatore, Joyou līdere savā viesistabā ieviesusi savu guļamistabu. ? Viņa virtuvē taisa drainu un fonā lielais televizors un gulta, ko atveda nesen no noliktavas. ? Vai tad ar imperatores un līderes algu nevar atļauties tādu dzīvokli, lai katram sanāk pa savai istabai?
Studio tipa dzīvokļiem parasti ir viena izolēta istaba un viesistaba apvienota ar virtuvi.
Ja Maša stāstīja, ka viņa ir atvedusi savu gultu, tad līdz šim gulēja uz dīvāna? 3 bērniem viena istaba un pati ar savu gultu tagad turpat blakus virtuves iekārtai? Sapņu dzīve. :D Maša nedomā vēl par 2 bērniem?
Tagad storiji būs no gultas nevis dīvāna. :D
16.11.2024 18:08 |

Patīk
Reitings 44330
Mashka Kakashka @ 16.11.2024 10:03

Nav vairs tie gadi, kad visi sēž pie taisniem galdiem, saka tostus un aicina visus radus vienuviet. Viņa nosvinēja savu dzimšanas dienu ar Pēteri kopā Turcijā, savā īstajā dzimšanas dienā. Es arī labprātāk šādus svētkus svinu divatā ar otru pusi, pēc tam var sarīkot ļembastu ar radiem, ja ir vēlme.
Kas man atkal iekrita acīs, ka Katrīne laikam nekad nepieaugs, mūždien ģērbsies kā bārbija, kas iesprūdusi 2000.gadā. ? Tā melnā kleita ar bruļikiem, vasaras kurpes ar bruļikiem un melnās zeķubikses. ? Eh.. Uzreiz atausa atmiņā aina no "Sekss un lielpilsēta", kur Samanta uzvilka 20gadnieces kleitu un uzkāpa uz sarkanā paklāja, kur satika 20gadnieci tādā pat kleitā. ?
Lai jau ģērbjas kā vēlas. Tā ir viņas balle.
Tas viss paliek slikti tad, kad ar tādu apģērbu prezentē ''jaunu'' kompāniju. :D
16.11.2024 18:16 |

Patīk
Reitings 44330
amnēzija @ 16.11.2024 11:38
Es laikam visvairāk nesapratu to pārģērbšanos. ? Nav jau pasākums ar divām krasi atšķirīgām daļām, piem., sākotnēji aktivitātes ārā un pēc tam ballīte ar dejām kādā tur konkrētā stilā, kur ļoti būtu nepieciešams pārģērbties. Nebija jau arī zvaigznes mēroga koncerts, kā viņas radušas koncerta laikā pārģērbties - 1.koncerta daļa vienā tērpa, 2. - citā. Vai uz konkrētiem priekšnesumiem kāds cits tērps. Kūka tā kā citā tērpā jāgriež. Šo es tiešām nesapratu ?
Neinfluenceriem nesaprast. :D
16.11.2024 18:35 |

Patīk
Reitings 44330
Krizdole @ 16.11.2024 11:58
Gluzunova gan ļoti atbilstoši uz Vasiļevskas ballīti saģērbusies, vēl jo vairāk, ja arī uzstājas?
Bet balss gan viņai skaista. Un ar to viss diemžēl beidzas.
16.11.2024 18:37 |

Reitings 6279
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:16
Lai jau ģērbjas kā vēlas. Tā ir viņas balle.
Tas viss paliek slikti tad, kad ar tādu apģērbu prezentē ''jaunu'' kompāniju. :D

Tāds savāds kopskats izskatījās tajā kostīmā. Seja vienā krāsā, vēders tumšāks un kājās vēl tumšākas zeķubikses. 🙄
16.11.2024 19:42 |

Reitings 1083
Reģ: 14.01.2022
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:08
Studio tipa dzīvokļiem parasti ir viena izolēta istaba un viesistaba apvienota ar virtuvi.
Ja Maša stāstīja, ka viņa ir atvedusi savu gultu, tad līdz šim gulēja uz dīvāna? 3 bērniem viena istaba un pati ar savu gultu tagad turpat blakus virtuves iekārtai? Sapņu dzīve. :D Maša nedomā vēl par 2 bērniem?

Zinu, kāda ir Marija utt..
Bet
Man šo skatoties…
iedomājos, ka es arī labprātīgi gulētu blakus virtuves iekārtai, ja vien bērniem viss labi
Marijai ir jāpamaina attieksme pret dzīves partneriem un pašai pret sevi - jābūt patiesākai, reāli “ jānolaižās no ☁️☁️)
Un būs, katram no mums ir, kāds, kas pieņems un būs zajebisss, ja vien atzīsi pats sevi un atzīsies, netēlosi.
16.11.2024 19:58 |

Reitings 1557
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:08

Nav jau runa par gultu blakus virtuves iekārtai. Tā dzīvo daudzi, kuriem līdzekļu ir tik, cik viņu ir. Kas mani tracina, tad tas ir tas, ka viņa turpina izlikties, ka viņai viss ir labi. Turpina citām vientiesēm stāstīt, ka ar NL var nopelnīt, turpina izlikties, ka ir NL līdere un imperatore. Marijas laiki piramīdshēmu uzņēmumos ir beigusies, beidzot būtu tā kā laiks šo faktu pieņemt un domāt ko tālāk darīt ar savu dzīvi. Lai pārstāj melot un izlikties par to kas viņa nav. Viņa ir vienkārša sieviete, kura dzīvo īrētā Ziepniekkalna dzīvoklī, pārtiek no pabalstiem, vientuļa māte, tas arī viss. Būtu patiesa, iespējams, ka rastos papildus sekotāji, cilvēkiem būtu lielāka interese, vairāk sadarbību. Bet viss ko Marija dara, tā ir melošana. Marijas lielākā problēma ir tā, ka viņa neprot uzklausīt cilvēkus no malas, cik nav bijis, ka cilvēki ieraksta viņai labus padomus, kaut vai par to pašu pēdējo skandālu ar autokrēsliņu visiem trim bērniem, viss ko viņa pretī dod ir ņirdz, izsmej, heiteri, ko jūs man rakstiet.
16.11.2024 20:28 |

Reitings 1557
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:37
Bet balss gan viņai skaista. Un ar to viss diemžēl beidzas.

Balss viņai ir laba, bet kā persona viņa ir pretīga. Reti riebīga sieviete. Nesen viņa raudāja storijos, ka viņas bērnam nepieciešama palīdzība katru mēnesi, viņa nevar atļauties, lūdza ziedojumus. Pēc laika viņai uzņēmumi palūdza pāršērot savos storijos citu cilvēku lūgumus pēc ziedojumiem un sekoja totāls šitstorms par to, ka neviens neziedo viņas bērnam, kāpēc, lai viņa šērotu citu prasītāju lūgumus. Tāda kuce. Viņas zeks nestrādā, izsmej citu darbus, pati sēž uz sadarbībām, bērns saņem invaliditātes pabalstus, viņa staigā apkārt dzer, ceļo, utt. Nav svarīgi, ka viņai daļa ir par sadarbībām, kā kauna nav, divi pieauguši cilvēki, darbspējīgi, nevar savam bērnam nodrošināt nepieciešamo aprūpi, kaut arī daļu saņem pabalstos. Vēl atļaujas čīkstēt un nīdēt.
16.11.2024 20:33 |

Reitings 26386
Reģ: 21.10.2022
Kača ir konkrēti sašņaukusies .
Savu mūžu viņa nav raustījusi un cilājusi savus matus , kivičļenkai konkurente .
16.11.2024 21:27 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 20.10.2009
Nu tad Marija aizlidoja pie Rafas un iepostoja iepriekšējo vakaru ģimenes bildes? Vai tomēr ne?
Man kaut kā liekas, ka pēc pankūkām viņas bērni neparādās arī omes storijos.
16.11.2024 21:51 |

Patīk
Reitings 44330
Mashka Kakashka @ 16.11.2024 20:28

Nav jau runa par gultu blakus virtuves iekārtai. Tā dzīvo daudzi, kuriem līdzekļu ir tik, cik viņu ir. Kas mani tracina, tad tas ir tas, ka viņa turpina izlikties, ka viņai viss ir labi. Turpina citām vientiesēm stāstīt, ka ar NL var nopelnīt, turpina izlikties, ka ir NL līdere un imperatore. Marijas laiki piramīdshēmu uzņēmumos ir beigusies, beidzot būtu tā kā laiks šo faktu pieņemt un domāt ko tālāk darīt ar savu dzīvi. Lai pārstāj melot un izlikties par to kas viņa nav. Viņa ir vienkārša sieviete, kura dzīvo īrētā Ziepniekkalna dzīvoklī, pārtiek no pabalstiem, vientuļa māte, tas arī viss. Būtu patiesa, iespējams, ka rastos papildus sekotāji, cilvēkiem būtu lielāka interese, vairāk sadarbību. Bet viss ko Marija dara, tā ir melošana. Marijas lielākā problēma ir tā, ka viņa neprot uzklausīt cilvēkus no malas, cik nav bijis, ka cilvēki ieraksta viņai labus padomus, kaut vai par to pašu pēdējo skandālu ar autokrēsliņu visiem trim bērniem, viss ko viņa pretī dod ir ņirdz, izsmej, heiteri, ko jūs man rakstiet.
Pagaidām tā varbūt vēl nav problēma, bet vecākais puika drīz būs pusaudzis. Dzīvot visu laiku kopā ar 2 maziem bērniem?
Jā, viss var dzīvē notikt, bet Maša tikai slīkst un slīkst. NL alga nāk no Kačas, tāpat viņa nestrādā. Alimentus saņem lielus (saku lielus, jo 500+500 netērē uz bērnu). Pārējo laiku varēja iet strādāt, iekrāt naudiņu un pārvākties uz lielāku dzīvokli bērnu dēļ, lai vecākais puika varētu netraucēti mācīties pie rakstāmgalda un nebūtu jālasa automašīnā. Pašai taču arī nepatīk kaimiņi.
Bet Mašas slinkums ir lielāks. :D
Jā, un Maša stāsta, lai pievienojas Joyou, cik tur ir labi, bet tās, kuras nav Joyou, dzīvo daudz labāk nekā Džoijistes. :D
16.11.2024 21:58 |

Reitings 424
Reģ: 13.07.2024
Ambulance @ 16.11.2024 21:27
Kača ir konkrēti sašņaukusies .
Savu mūžu viņa nav raustījusi un cilājusi savus matus , kivičļenkai konkurente .

Šodien pat nav spējīga iziet IG
16.11.2024 22:21 |

Reitings 2681
Reģ: 10.04.2022
Kačai no šņaukšanas šodien pat drains nepalīdz un biomatrix😀😀
16.11.2024 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits