amnēzija @ 16.11.2024 11:38Es laikam visvairāk nesapratu to pārģērbšanos. ? Nav jau pasākums ar divām krasi atšķirīgām daļām, piem., sākotnēji aktivitātes ārā un pēc tam ballīte ar dejām kādā tur konkrētā stilā, kur ļoti būtu nepieciešams pārģērbties. Nebija jau arī zvaigznes mēroga koncerts, kā viņas radušas koncerta laikā pārģērbties - 1.koncerta daļa vienā tērpa, 2. - citā. Vai uz konkrētiem priekšnesumiem kāds cits tērps. Kūka tā kā citā tērpā jāgriež. Šo es tiešām nesapratu ?
Redwine @ 16.11.2024 12:00
Baltā kleita bija smuka . Uzreiz to vajadzēja vilkt . Jubilārei atbilstošāka nekā tas adītais kostīms ar tam vasaras kurpēm zeķubiksēs
Studio tipa dzīvokļiem parasti ir viena izolēta istaba un viesistaba apvienota ar virtuvi.Mashka Kakashka @ 15.11.2024 15:13Imperatore, Joyou līdere savā viesistabā ieviesusi savu guļamistabu. ? Viņa virtuvē taisa drainu un fonā lielais televizors un gulta, ko atveda nesen no noliktavas. ? Vai tad ar imperatores un līderes algu nevar atļauties tādu dzīvokli, lai katram sanāk pa savai istabai?
Lai jau ģērbjas kā vēlas. Tā ir viņas balle.Mashka Kakashka @ 16.11.2024 10:03
Nav vairs tie gadi, kad visi sēž pie taisniem galdiem, saka tostus un aicina visus radus vienuviet. Viņa nosvinēja savu dzimšanas dienu ar Pēteri kopā Turcijā, savā īstajā dzimšanas dienā. Es arī labprātāk šādus svētkus svinu divatā ar otru pusi, pēc tam var sarīkot ļembastu ar radiem, ja ir vēlme.
Kas man atkal iekrita acīs, ka Katrīne laikam nekad nepieaugs, mūždien ģērbsies kā bārbija, kas iesprūdusi 2000.gadā. ? Tā melnā kleita ar bruļikiem, vasaras kurpes ar bruļikiem un melnās zeķubikses. ? Eh.. Uzreiz atausa atmiņā aina no "Sekss un lielpilsēta", kur Samanta uzvilka 20gadnieces kleitu un uzkāpa uz sarkanā paklāja, kur satika 20gadnieci tādā pat kleitā. ?
Neinfluenceriem nesaprast. :Damnēzija @ 16.11.2024 11:38Es laikam visvairāk nesapratu to pārģērbšanos. ? Nav jau pasākums ar divām krasi atšķirīgām daļām, piem., sākotnēji aktivitātes ārā un pēc tam ballīte ar dejām kādā tur konkrētā stilā, kur ļoti būtu nepieciešams pārģērbties. Nebija jau arī zvaigznes mēroga koncerts, kā viņas radušas koncerta laikā pārģērbties - 1.koncerta daļa vienā tērpa, 2. - citā. Vai uz konkrētiem priekšnesumiem kāds cits tērps. Kūka tā kā citā tērpā jāgriež. Šo es tiešām nesapratu ?
Bet balss gan viņai skaista. Un ar to viss diemžēl beidzas.Krizdole @ 16.11.2024 11:58Gluzunova gan ļoti atbilstoši uz Vasiļevskas ballīti saģērbusies, vēl jo vairāk, ja arī uzstājas?
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:16Lai jau ģērbjas kā vēlas. Tā ir viņas balle.
Tas viss paliek slikti tad, kad ar tādu apģērbu prezentē ''jaunu'' kompāniju. :D
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:08Studio tipa dzīvokļiem parasti ir viena izolēta istaba un viesistaba apvienota ar virtuvi.
Ja Maša stāstīja, ka viņa ir atvedusi savu gultu, tad līdz šim gulēja uz dīvāna? 3 bērniem viena istaba un pati ar savu gultu tagad turpat blakus virtuves iekārtai? Sapņu dzīve. :D Maša nedomā vēl par 2 bērniem?
Tagad storiji būs no gultas nevis dīvāna. :D
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:08Studio tipa dzīvokļiem parasti ir viena izolēta istaba un viesistaba apvienota ar virtuvi.
Ja Maša stāstīja, ka viņa ir atvedusi savu gultu, tad līdz šim gulēja uz dīvāna? 3 bērniem viena istaba un pati ar savu gultu tagad turpat blakus virtuves iekārtai? Sapņu dzīve. :D Maša nedomā vēl par 2 bērniem?
Tagad storiji būs no gultas nevis dīvāna. :D
CallMeAnnika @ 16.11.2024 18:37Bet balss gan viņai skaista. Un ar to viss diemžēl beidzas.
Pagaidām tā varbūt vēl nav problēma, bet vecākais puika drīz būs pusaudzis. Dzīvot visu laiku kopā ar 2 maziem bērniem?Mashka Kakashka @ 16.11.2024 20:28
Nav jau runa par gultu blakus virtuves iekārtai. Tā dzīvo daudzi, kuriem līdzekļu ir tik, cik viņu ir. Kas mani tracina, tad tas ir tas, ka viņa turpina izlikties, ka viņai viss ir labi. Turpina citām vientiesēm stāstīt, ka ar NL var nopelnīt, turpina izlikties, ka ir NL līdere un imperatore. Marijas laiki piramīdshēmu uzņēmumos ir beigusies, beidzot būtu tā kā laiks šo faktu pieņemt un domāt ko tālāk darīt ar savu dzīvi. Lai pārstāj melot un izlikties par to kas viņa nav. Viņa ir vienkārša sieviete, kura dzīvo īrētā Ziepniekkalna dzīvoklī, pārtiek no pabalstiem, vientuļa māte, tas arī viss. Būtu patiesa, iespējams, ka rastos papildus sekotāji, cilvēkiem būtu lielāka interese, vairāk sadarbību. Bet viss ko Marija dara, tā ir melošana. Marijas lielākā problēma ir tā, ka viņa neprot uzklausīt cilvēkus no malas, cik nav bijis, ka cilvēki ieraksta viņai labus padomus, kaut vai par to pašu pēdējo skandālu ar autokrēsliņu visiem trim bērniem, viss ko viņa pretī dod ir ņirdz, izsmej, heiteri, ko jūs man rakstiet.
Ambulance @ 16.11.2024 21:27Kača ir konkrēti sašņaukusies .
Savu mūžu viņa nav raustījusi un cilājusi savus matus , kivičļenkai konkurente .