Mashka Kakashka @ 05.11.2024 16:01Nu nereāla enerģija, tik jaudīgi! ? Visas sēž sagurušas, drūmas un dzīves nomāktas. Izskatās diezgan stulbi, ja uz tādām sejām raksta "nereāla enerģija".
Hyrte @ 02.11.2024 10:44Man liekas,ka Maša tik slikti izskatās,aizpampusi un vismaz man,bet šķiet,ka tumšā matu krāsa viņai nepiestāv.
Jēzus,Daiga arī pasākumā! No Balviem triekties uz Rīgu, maksāt vēl ieejas maksu. ?
EmilijaArm @ 05.11.2024 11:25
Iemet kādu skrīnšotu, man nav TV un tiem bezjēdzīgajiem šoviem nesekoju, žēl tērēt laiku
Egita šodien stāsta, ka viss ir iespējams, ka pati sāka kā 0, no baltas lapas.amnēzija @ 03.11.2024 23:51
Es par šo jau rakstīju - tā viņas izbauda pasākumu ? visu laiku viss caur telefona kameru ?
Jau esot kafejnīcā, visām jāfilmē video ar jauno spirulīnas produktu. Es šo nesaprotu. Egita saka, ka viņai patīk laiku pavadīt ar komandu. Nu tad pavadi un izbaudi! Svētku diena. Sviniet! Apsveiciet viena otru! Tās meitenes to video mājās nevarēja nofilmēt? ?? jau pie galda esot jautāja kādi iespaidi, ko dzirdēja, ko piefiksēja sev no pasākumā dzirdētā.. nu taču, ļauj dienai noslēgties un pārdomāt visu notikušo, un tad kādu tik iemīļoto zoomu uztaisi, kur arī izjautā... kaut kāds sviests... ? mentore personīgi kaut ko meitenēm pasniedza? Pateicās? Galu galā, pateicoties viņām, viņa pati varēja kāpt uz skatuves pakaļ apbalvojumam. Citādi, tāpat kā Marija, sēdētu kaut kur zālē un visu vērotu no malas..
Šodien storijā ielikts, ka slimo 1x gadā. :D Viņai gadi mainās ik pa 2 nedēļām. :DHermiine89 @ 04.11.2024 09:12Vai kāda man var paskaidrot, kāpēc tā Foxa visu laiku slimo un skatās filmas? Tas tāds kā alibi, lai nebūtu jāstrādā vai tiešām cilvēkam imunitāte uz 0?
Pēc @dzollie čeka redzams, ka viņai nav NEVlENA cilvēka komandā. :D Un visu laiku tikai aicina un tēlo, ka viss ir labi.Mashka Kakashka @ 04.11.2024 09:29@dzollie ielikusi savu atalgojumu par oktobri. Es teiktu, ka viņa ir nopelnījusi 0.00 eiro, jo no 326 eiro 126 eiro ir nauda, kuru var izņemt tikai produktos, par ko vēl pašai jāpiemaksā. ? Nodokļi, protams, ka netiek pieminēti, ka jāmaksā. Vēl jau viņa no rīta līdz vakaram lieto džodžo produktus, kuri jāpērk. Tā kā viņas ieguvums ir nulle. Vēl jau bija pašai jāpērk biļete uz džodžo pasākumu, tā kā, iespējams, viņa pat oktobrī ir reālos mīnos ar džodžo.
CallMeAnnika @ 05.11.2024 18:30Egita šodien stāsta, ka viss ir iespējams, ka pati sāka kā 0, no baltas lapas.
Vai viņa pati diez apzinās, ka bez Kačas būtu 0? Egita tika tur dēļ Kačas un viņai šomēnes (pagājušo) bija DS kvalifikācija, jo Kačai vajadzēja DT1. Un protams, ka Kača izkārtos tā, lai Egitai ir DS.
Mashka Kakashka @ 05.11.2024 15:23
Es saprastu, ja tur pārdotu baltmaizi un gaļu, tad varētu nomainīt veikalu. Bet džodžo tirgo tādus produktus, kuri ikdienā nav nepieciešami un pēc vitamīniem es braucu uz aptieku, nevis apšaubāmas izcelsmes dārgus sūdus pikšu no džodžo. ?
Visas tik tērē savu naudu un rij tos c-būsterus, drainus, matriksus, bet visām mūždien nav enerģijas, mūždien slimas.
amnēzija @ 05.11.2024 18:59
Kā tur bija? "Mūsu produkti nav visiem. Tie ir dārgāki. Tie, kuri pieraduši pie šampūna pa 2€, tie pie mums nevarēs iepirkties." - kaut kas tāds nesen izskanēja. Un cita līdere savukrāt saka - "Mūsu produkti ir nepieciešami VISIEM." ???
Kur diez atgriezīsies, kad nebūs vairs tīrīšanas līdzekļi? Jo ja pareizi atceros, tad tie arī tirgojas ārā. Atgriezīsies atpakaļ uz Drogām? ?
Mashka Kakashka @ 05.11.2024 19:01
Tikai ir viena nianse, viņu tirgotie produkti pašizmaksas ziņā ir vērti 2-5 eiro, bet pārdod par 15, 25 un 39 eiro. Ir aitas, ir cirpēji.
Kāda iespēja, ka Kača? Kača ir vienīgā Mašas cerība uz vismaz kaut kādu čeku. Vakar Kača pāršēroja storijus ar Mašu.krmmm @ 04.11.2024 20:51
Noteikti. Katrīne jau vismaz gadu pat publiski regulāri izsakās par Marijas nestrādāšanu. Tad jau privātā pasākumā vēl mazāka aizture izteikties. Pilnīgi varu derēt, ka tā aizvainojošā frāze bija kkas no sērijas "nu, Marija sāks strādāt?", ja jau tā bija saruna ar direktori (jo kurš vēk bez vadības un Katrīnes zina reālo Marijas situāciju un darbību tajā okupantu kantorī...). Tad varbūt tiešām beigas ir tuvu, ja pat bišu mammu vairs nevar izturēt, kura vispār viņai ienes tās dažas kapeikas, ko viņa pelna. Aizies vēl no Marijas komandas ar visām bitēm un tad redzēs ?
CallMeAnnika @ 05.11.2024 19:49Kāda iespēja, ka Kača? Kača ir vienīgā Mašas cerība uz vismaz kaut kādu čeku. Vakar Kača pāršēroja storijus ar Mašu.
Es saku, ka tā bija Vanaga. Viņa ir aizvīlusi arī Foxu pie sevis. Teorētiski Foxa ir zem Mašas, bet reklamē visus Vanagas maratonus.
Bet tu nebūtu nogurusi, ja strādātu visu mēnesi un saņemtu 100 eiro? :D Es tikai nesaprotu, kāpēc viņas turpina to cirku. Nemitīgs uztraukums par finansēm atņem spēkus, bet strādāt neviena neies.amnēzija @ 05.11.2024 10:58
Viņas var nolikt citus cik grib, tā viņas savu pārstāvēto uzņēmumu augstāk nepacels. Nevajag arī pārlieku glorificēt.
Piedalījās vienā pasākumā ar savu stendu un pēc vienas pavadītas dienas tur, daža laba bija tik pārgurusi, ka nevarēja 1-2 dienas atjēgties. Chogan pārstāvji kopā darbojās četras dienas no rīta līdz vakaram, un ne no viena nedzirdēju tādu čīkstēšanu, ka ir tik šausmīgi noguruši, kā tās dažas nogura no vienas dienas ? Emīls vēl pa taisno no izstādes brauca vadīt pasākumu un nākamajā rītā bija atpakaļ izstādē. Mūžīgi nogurušās, noslogotās JOistes ?
Jā, jā, tāpat kā Signe. :D Viņa pat uz pasākumu nebija.amnēzija @ 05.11.2024 12:14
Pati Katrīna un Katrīne apgavo, ka šomēnes noslēgs PRO. Nu ko, gaidām? ??
TeaPot @ 05.11.2024 20:00džojū beibes sāk uzdarboties, laikam zoomiņos tiek presētas par komandas vākšanu, šodien kā reiz uzrakstīja arī man to pašu copy paste tekstu, vai nevēlos pievienoties komandai un iegūt papildu ienākumus ?? saožu izmisumu