Viss par un ap NL

 
Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |
 
Reitings 1008
Reģ: 15.09.2023
Vārdotāja @ 03.10.2024 23:48
Tu pārspīlē.
Egita vnk ir tikpat dumja, kā viņas draudzene, kura ar savu bērnu rāda apenēs..
Tām durām jau nepielec, ka publiskos profilos skatās arī pedofīli un dročī uz viņu bērnu bildēm. Bet ja pašām patīk, kāpēc gan ne.
Arī uz Matildes bildēm un video kāds skatās.
Nesen pat bija policijas stāsts, ka tie pedofili pat izmanto mākslīgā intelekta opcijas, lai uzķūnētu savu iekāres objektu. Seja paliek, ķermeni pieliek vai otrādi

Par to jau tas stāsts, mājās var darīt kā grib, kaut vai visa ģimene staigā kaila. Bet Egita regulāri atrāda puskailu Annu savos storijos, atrāda Annas apakšbikses. Tā nedrīkst darīt un punkts. Anna jau ir pieaugusi, viņai attīstās sievietes ķermenis, sāk veidoties krūtis. Tupā amēba Egita izliek puskailu Annu storijos, atrāda viņas apakšbikses. Egitai tak var sekot Annas klasesbiedri, klasesbiedru vecāki, nemaz nerunājot par galvā slimiem pedofīliem. Es neapgalvoju, ka pedofīli tiešām seko Egitai, bet viss ir iespējams. Ir tāds teiciens "sargi sevi pats un Dievs tevi sargās". Egita izaicina likteni, rādot puskailu Annu storijos. Un es arī uzskatu, ka nav normāli kailai māsai gulēt kopā ar brāli. Nu tas nav normāli. Nav viņi 2 gadīgi bērni, Annai jau ir 9 gadi. Bērniem rodas visādas intereses un sākas izzināšanas process. Nu nevajag izaicināt likteni.
04.10.2024 00:06 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits