Mashka Kakashka @ 03.10.2024 11:31
Biļetes Marijai uzsauca, zem Eifeļa posta ir ietagotas meitenes. Viena no viņām ielika storiju, kur uzrakstīts, ka viņa uzdāvinājusi biļetes.
Kā tās muļkes nesaprot, ka tāpēc jau Kača notur kvalifikāciju, jo pārējās pērk, lieto un rāda sekotājiem, ar cerību, ka kāds nopirks.amnēzija @ 03.10.2024 08:36
Šis bijis zoom krievu valodā, ir arī angļu valodā ? nav tā, ka tikai forumnieces ir maz izglītotas, JOYOU menedžeri vesela čupa tur tādi, ja atsevišķi vēl starptautiskā kompānijā jāvada zoomi 2x - vieniem krievu valodā, citiem angļu, jo daļa krieviski nerunā un liela daļa angliski nerunā.
Jā, par bonusiem lielās, bet skaitļi uz to brīdi mazsvarīgi, galvenais, ka bonuss izmaksāts ? mēģina cilvēkus ar bonusiem pievilināt. Bet līdz tiem bonusiem jātiek. Nevērtīgi produkti augstās cenās. Vienīgās preces ar kurām velk - kokteiļi. Pārējais.. kam vajag kolagēnu 59€ vērtībā ar pāris vitamīniem klāt un tikai 20 dienām? Ja citur var iegādāties kolagēnu pa 19€ un pietiek krietni ilgāku laiku ~45 dienām. Tikai garšas dēļ tērēt 59€? Un tajā pat nav visa kolagēna dienas deva..
Citronpipars @ 03.10.2024 13:51Bet jūs labāk paskatities kas mums mēdijos, svarīga ziņa :D man šis izleca kad gāju inboxā.
https://www.la.lv/jus-nevarat-iedomaties-man-rokas-tric-katrini-vasilevsku-parsteidz-sanemtais-piecciparu-atalgojums
Kā domājat? Kačas reklāmas raksts? Es esmu 99% parliecināta.
Jā, un pirmo reizi pateica, ka bija treniņā nevis biju UZ sportu. :DRedwine @ 03.10.2024 10:57Agita laikam palasīja forumu. Lūpas šorīt ir uzkrāsojusi ? bet matus tā arī vēl joprojām nemazgā ??
CallMeAnnika @ 03.10.2024 13:36Signe storijos stāsta par iedvesmojošo Zoom, kur bišu māte saņēma lielo prēmiju. Tas ir obligāts pienākums jūsmot? Gan jau visām kremt, ka pašas saņem 100-200 eiro.
Signe stāstīja, ka bez Grand bonusa, vēl 3 esot saņēmušas PRO bonusu. Egitai bija ietagotas storijā - viņa un abas lngas - katra 613 eiro.
Tas nozīmē, ka Maša nedabūja neko. ZERO. :D :D
Viņai gan vajadzēja būt vismaz 1S dēļ Kačas, bet acīmredzot nav. Un nav pat Star, jo PRO bonuss tika maksāts visām, kuras no jūlija līdz septembrim ir noturējušas Star - 2S kvalifikāciju.
Mashka Kakashka @ 03.10.2024 11:35
Noreportēju to storiju Instagram, iesaku to izdarīt arī citām. Šis nav normāli. Nav jau pirmā reize, kad Egita parāda puskailu Annu. Anna ir jau pieaugusi, veidojas krūtis, bet Egita nefiltrē ko liek storijos. Un Annai tādai nebūtu arī jāguļ kopā ar brāli.
Citronpipars @ 03.10.2024 13:51Bet jūs labāk paskatities kas mums mēdijos, svarīga ziņa :D man šis izleca kad gāju inboxā.
https://www.la.lv/jus-nevarat-iedomaties-man-rokas-tric-katrini-vasilevsku-parsteidz-sanemtais-piecciparu-atalgojums
Kā domājat? Kačas reklāmas raksts? Es esmu 99% parliecināta.
CallMeAnnika @ 03.10.2024 13:57Kā tās muļkes nesaprot, ka tāpēc jau Kača notur kvalifikāciju, jo pārējās pērk, lieto un rāda sekotājiem, ar cerību, ka kāds nopirks.
Uzsitat sev pa plecu, ka nopelnījāt Kačai skaistu bonusu.
Citronpipars @ 03.10.2024 13:50Storijus neredzeju, bet ja tur bijis puspliks bērns tad ļoti fui.
Bet nu camoon, tiešām? 9gadīga māsa nevar gulet pusplika ar 5gadīgu brālīti? Wow. Jūs taču saprotat, ka ir ģimenes, kur kailums ir absolūti normāls un cilveki pliki iet kopa pirtī, iet peldeties piemajas dīķī visi pliki, staigā pa māju no dušas uz gulamistabu utt. Un ja vien tas nav tā - bams, uz sitiena, bet jau no mazotnies tad kailums bērnam abslūti nav nekas tāds. Bernam nesķiet nekas sokejošs ka mamma vai tetis ir pliki. Un te nav nekāda sakara ar perversiem vecākiem, vienkārši ne visi kailumu uztver kā kaut ko perversu un neliek kopā, ka ja tu esi pliks, tad automātā, veidojas seksuāla ikāre pret otru pliko (sevišķi ģimenes locekli) :D
sauliiite.paula @ 03.10.2024 14:32Ja Egitai tàds piķis ienāca, tad jau šomēness samaksās savu parādu???
amnēzija @ 03.10.2024 14:26
Tur ir ieborēts - ja viņa var, tad es arī tā varēšu.
Ir bijis publicēts storijs no kāda zooma, kur Hohlovs saka, ka viņām ir vairāk jārāda savi lielie čeki un sasniegumi, lai citi arī tā grib un iet uz tādu mērķi.
Nē, tas nav normāli.Citronpipars @ 03.10.2024 13:50Storijus neredzeju, bet ja tur bijis puspliks bērns tad ļoti fui.
Bet nu camoon, tiešām? 9gadīga māsa nevar gulet pusplika ar 5gadīgu brālīti? Wow. Jūs taču saprotat, ka ir ģimenes, kur kailums ir absolūti normāls un cilveki pliki iet kopa pirtī, iet peldeties piemajas dīķī visi pliki, staigā pa māju no dušas uz gulamistabu utt. Un ja vien tas nav tā - bams, uz sitiena, bet jau no mazotnies tad kailums bērnam abslūti nav nekas tāds. Bernam nesķiet nekas sokejošs ka mamma vai tetis ir pliki. Un te nav nekāda sakara ar perversiem vecākiem, vienkārši ne visi kailumu uztver kā kaut ko perversu un neliek kopā, ka ja tu esi pliks, tad automātā, veidojas seksuāla ikāre pret otru pliko (sevišķi ģimenes locekli) :D
Redwine @ 03.10.2024 14:41
Čekus jau rāda tās kurām ir ko radīt . Neesmu redzējusi ka pa šo laiku Iespēju Daiga atrādītu savējo
Nē, prēmiju saņem naudas izteiksmē.Redwine @ 03.10.2024 14:37
100 punkti tas piķis ir iekšējā kontā
Egitai nav ceļojumu/travel bonuss. Tāds ir tikai sākot no DT.Mashka Kakashka @ 03.10.2024 14:11
Jūsmot par 200 eiro pielikumu mēnesī, mīnus nodokļi. ? Interesanti, ka Egita ir paslēpusi savu atalgojumu, bet izskatās, ka tur kopējais cipars ar šo ceturkšņa bonusu ir 2503.05 (nulles vietā var būt arī 8/9, bet tas neko daudz nemaina). Tātad Egitas atalgojums par septembri ir pavisam švaks. Ja atrēķina nost ceļojumu bonusu, preču bonusu, ceturkšņa prēmiju 600 eiro, mīnus nodokļi, viņai tur pat 1000 eiro nesanāk, manuprāt.