mikina @ 02.07.2022 20:14
DS un DT1 ir tikai tapēc, ka ir jauns mēnesis, viņas jau iepriekšējo mēnesi ir jau noslēgušas. Nav pamata tagad cepienam. Jāmet acis pēdējās mēneša dienās cik DT dabūjušas
amaia @ 02.07.2022 20:31
Man kaut kā šķiet, ka tie ir jūnija.
Tur ir piemēram tā alicefox ar Star kvalifikāciju. Viņa nesen storijos teica, ka martā nokritās no DS. Kaut kā neticu, ka meitene, kas nenoturēja DS 2. dienu laikā dabūja S, kur kopējam apjomam jabūttikai 3x mazākam nekā DS.
amaia @ 02.07.2022 20:31
Man kaut kā šķiet, ka tie ir jūnija.
Tur ir piemēram tā alicefox ar Star kvalifikāciju. Viņa nesen storijos teica, ka martā nokritās no DS. Kaut kā neticu, ka meitene, kas nenoturēja DS 2. dienu laikā dabūja S, kur kopējam apjomam jabūttikai 3x mazākam nekā DS.
Hey_Lola @ 02.07.2022 23:06Pārpublicēju no ietekmeļu diskusijas, jo šis atbilst NL tēmai. Katrīne pēc "tikai krūšu operācijas".
Dalia @ 02.07.2022 23:50
Es reāli gribētu dzirdēt publisku paskaidrojumu.
Šis video tika uzņemts vēl kad bija zāļu iedarbība, gan jau prāts bija miglains, nemaz nepiefiksēja, ka var pamanīt. Vēlāk gan riktīgi slēpa.
Agrita, Vucēna un Sauliete abas būtu jāsauc pie atbildības par cilvēku maldināšanu.
mikina @ 02.07.2022 23:56
Sauliete man atbildēja “Kapēc tad man nav nosiets viss vēders?” Viss???
NataL @ 03.07.2022 00:17
A kāpēc jānosien. Vucēnai ar nebija nosiets. Bet "somiņa", ko piestiprina un kur tek vēl drazas no ķermeņa iekšpuses pēc tādām operācijām, gan ir piestiprināta. Jā, es šokā par šādiem meliem. Vai šo bildi Delfiem ar kāds aizsūtīja?
isiite007 @ 03.07.2022 12:39Debīlā Sauliete baigi gudri dirš savos storijos. Krievu preču PĀRDEVĒJA!!! Nekas vairāk Tu neesi!
NataL @ 03.07.2022 12:47
Saka, ka trubiņas bija krūtīm abās pusēs, bet bildē tak redzams, ka vēderam piestiprinārs ?
Kaut kas neštimmē.
Cik saprotu, tad rīt atjauninās un tad jau redzēs, kā viņām galā ir. "Tiek atjaunināti līdz mēneša 4.datumam"NataL @ 02.07.2022 19:30
Nesaprotu, ja Viss NL ir atsevišķi no Krievijas, kāpēc lielās bites te uzskaitās statistikā par sapni pēc Miljons rubļiem:
https://budu.nlstar.com/ratings/all/
Bet nu Vucēna un Sauliete ir nokritušas uz DT1 no DT5, Eglīte uz DS no DT5, Bindre, Krasta, Sproģe uz Star. Gan jau ar šo jauniņo savanģošanu tagad kāps atpakaļ līmeņi.
Bet nu redzot kā uzkāpušas produktu cenas, būs pagrūti. Gan Calogēnu var aptiekās uz pusi lētāk dabūt gan pačus pat drogās. Jaunie sauļošanās krēmi dārgāk par aptieku produkciju. Ok bet protams skaidrs, ja no viena krāma jāmaksā komisijas vēl 5 virstāvošiem mentoriem, tad jau ir kā ir. Bet nu lai veicas, lai mums ir kam sekot.
bioderm ir ārstnieciskā, kuru bez īpašām indikācijām nebūtu vēlams lietot ikdienā. NL cik esmu skatījusies ir ļoti nabadzīgs. Jā, nav sarkans, bet ļoti nabadzīgs satura ziņā. Līdz ar to labāk ir lietot sejai ūdeni un biodron vietā bērzu sulu, vismaz tas nemaksā neko. Jā, jā ūdens kaitīgs sejas ādai, bet, ja gribat kaut ko nopirkt, ir analogi ar bagātīgāku sastāvu, veselīgu un lētāki.Kitijaaaa @ 03.07.2022 15:40Neesmu kosmētikas produktu sfēras pārzinātāja, bet vakar ieinstalēju šeit pieminēto INCI beauty lietotni, kas uzrāda krēmu sastāvu un sakvalificē to pa kaitīgām/vidēji drošām/drošām kategorijām. Un sanāk, pat Filorga, La Roche Oossay un Bioderma, tātad aptieku produkcija, satur ''sarkanās'' vielas, it sevišķi tie ar SPF. Tādēļ nezinu, vai pie NL produktu sastāva vajag baigi piesieties. Ja vien publicētajā bildē pasvītrotais nav VĒL kaitīgāks.
Bjork @ 03.07.2022 15:46bioderm ir ārstnieciskā, kuru bez īpašām indikācijām nebūtu vēlams lietot ikdienā. NL cik esmu skatījusies ir ļoti nabadzīgs. Jā, nav sarkans, bet ļoti nabadzīgs satura ziņā. Līdz ar to labāk ir lietot sejai ūdeni un biodron vietā bērzu sulu, vismaz tas nemaksā neko. Jā, jā ūdens kaitīgs sejas ādai, bet, ja gribat kaut ko nopirkt, ir analogi ar bagātīgāku sastāvu, veselīgu un lētāki.