Tas bija Biodrons. Teica, ka akcijas laikā viss tiks izpirkts un kompānijai vairs vispār nebūs akciju uz neviena produkta šajā gadā.amnēzija @ 16.09.2024 21:35
Toreiz runa, man šķiet, bija par konkrētu produktu, kuram bija atlaides. Vai tie bija krēmi? ? es vairs neatceros ?
Mashka Kakashka @ 16.09.2024 21:35Nav pat pienākušas mēneša beigas, bet Alise jau lūdzas, lai pērk no viņas produktus, jo viņai vajag naudu.
Salīdzini Dzenītes reklāmas vai parastos reelus ar Egitas. :D Egitas pēdējo sadarbības reelu ar BabyCity filmēja, gan jau arī montēja, fotogrāfe. Citi reels/video ir saistībā ar MK. Bet bez tā - tukšs un garlaicīgs profils.Mashka Kakashka @ 16.09.2024 21:39
Dzenīti ir vērts abonēt dēļ ceļojumiem, viņiem sanāk labi atspoguļot visu un ir baudāmi skatīties. Ko no Egitas slēgtā kanāla var izzināt? Ko viņa plāno ņemt līdzi ceļojumā un ko nē? Kuru tas interesē? ? Egitas ceļojumi ir tik pat garlaicīgi kā Didrihsoniem.
cik apkaunojoši… tiešāmMashka Kakashka @ 16.09.2024 21:35Nav pat pienākušas mēneša beigas, bet Alise jau lūdzas, lai pērk no viņas produktus, jo viņai vajag naudu.
točna kaut kur līdzīga, bet nu stipri vecāka. Vismaz tā izskatās. Vīriņš ar tāds nūģutipa, jaunāksElife @ 16.09.2024 16:38
Man liekas, ka Iluta ļoti piestrādā pie tā, lai tā izskatītos. Nekāda māksla jau nav - nokrāsot matus, pieaudzēt matus, uzpūst lūpas, pupus ... Viņa kopē Kaču jau gadiem.
Tāpēc Dr.Martens zābakiem krāja 3 gadus. :D Bet ja nopietni, tad jaunie NL produkti paliek arvien dārgāki, tikpat nevērtīgi, un klientu skaits sarūk. Var strādāt 25/8, bet pienāks brīdis, kad pat dienā vienu pasūtījumu nevarēs noformēt, jo nebūs, kas pērk.amnēzija @ 16.09.2024 21:59
Nožēlojami. Un šis saucas "strauji augoša tīklu mārketinga kompānija Eiropā". Es šādus tekstus nevienam citam MLM kompānijas menedžerim neesmu redzējusi..
Nevis, lūdzu, pērciet produktus, bet strādā pie tā lai no Tevis tos pērk! Pašas saka, ka kompānijā esot jāstrādā, lai labi nopelnītu, bet rezultātā - čīkst un dīc, lai palīdz naudu nopelnīt nevis strādā, lai nopelnītu bez čīkstēšanas. Katru mēnesi ir kaut kādas atlaides, ir kaut kādi maratoni. Agneta, kura IG vispār praktiski nerādās, pie augstākas kvalifikācijas tiek nekā Alisa, kura katru dienu IG parādās.
tāpat kā mašai- nav smadzeņu..Vārdotāja @ 16.09.2024 22:18cik apkaunojoši… tiešām
CallMeAnnika @ 16.09.2024 22:23Tāpēc Dr.Martens zābakiem krāja 3 gadus. :D Bet ja nopietni, tad jaunie NL produkti paliek arvien dārgāki, tikpat nevērtīgi, un klientu skaits sarūk. Var strādāt 25/8, bet pienāks brīdis, kad pat dienā vienu pasūtījumu nevarēs noformēt, jo nebūs, kas pērk.
tā tiek darīts . Nekas tāds.Hyrte @ 16.09.2024 09:27
Es pirmā ierakstīju par Ilutu un nē,neesmu viņa. Nedaudz smieklīgi,Ja tiek pieminēts kāds jauns cilvēks,tad uzreiz pieņem,ka viņš pats arī to uzrakstījis,lai pievērstu sev uzmanību.
iluta nav nekas jauns . Sen ir “līdere” nlHyrte @ 16.09.2024 09:27
Es pirmā ierakstīju par Ilutu un nē,neesmu viņa. Nedaudz smieklīgi,Ja tiek pieminēts kāds jauns cilvēks,tad uzreiz pieņem,ka viņš pats arī to uzrakstījis,lai pievērstu sev uzmanību.
CallMeAnnika @ 16.09.2024 22:13Salīdzini Dzenītes reklāmas vai parastos reelus ar Egitas. :D Egitas pēdējo sadarbības reelu ar BabyCity filmēja, gan jau arī montēja, fotogrāfe. Citi reels/video ir saistībā ar MK. Bet bez tā - tukšs un garlaicīgs profils.
Bildes var likt ''parastie'' cilvēki. Arī man ir daudz bilžu/postu, bet es neesmu influenca un nemēģinu tāda būt. :D Kādu pievienoto vērtību viņa sniedz? Nav brīnums, ka Egitas piedāvājums par soc. tīklu menedžēšanu uzņēmumiem izgāzās. Viņai nav interesantu ideju un nav zināšanu par soc. tīklu pasauli, kas nepārtraukti strauji mainās.
Un es uzskatu, ka NL viņai visu sabojāja. leskaloja to, ka tur ir attīstība un viņas ir pašas gudrākās, bet no tā ir kā no saules līdz mēnesim.
ZANZEZAN @ 17.09.2024 07:12Yess formunieces ?
Egita palasījusi laikam forumu un Tomasam aizrāda, lai runā normāli.
Egita, vēl pati iemācies salikt divus teikumus kopā un izteikt loģisku domu, būsi TV zvaigzne? savādāk kauns klausīties ?
Bet pluss jums nlšicas, ka palasat un ņemat vērā. Žēl tik ka individuāli uzrakstot par to bloķējat,l.
ZANZEZAN @ 17.09.2024 00:11Pirmdienas vakars un mašai jau vajag izrauties, jo ..?!
Nu skaidrs, rīt pohas
Trešdien depresija
Ceturtdien viss slikti
Piektdien jātaisa analīzes
Sestdien tuc tuc
Svētdien palugsies, lai viss labi
Pirmdien sākam visu no gala.
.
Galvenais atskaiti ieliec ig..
Bērns atkal lasa mašīnā, pārējie kkur nomesti, viss caur d..
sorri, vakardienas stori. Nekas nav uzlabojies. Ņemu savus vārdus atpakaļ.ZANZEZAN @ 17.09.2024 07:12Yess formunieces ?
Egita palasījusi laikam forumu un Tomasam aizrāda, lai runā normāli.
Egita, vēl pati iemācies salikt divus teikumus kopā un izteikt loģisku domu, būsi TV zvaigzne? savādāk kauns klausīties ?
Bet pluss jums nlšicas, ka palasat un ņemat vērā. Žēl tik ka individuāli uzrakstot par to bloķējat,l.
magdalena333 @ 17.09.2024 09:36Tas ir joks? Pērciet produktus, lūdzu!!! Nu riktīga antireklāma, pirmkārt, nesaprotu kā kāda vispār kaut ko pērk no viņas, cilvēks pat pārdot nemāk, lūdzas kā pie baznīcas ar izstieptu roku, tur ir tālu no “darbs”. Otrkārt, viņa reāli gremdē to uzņēmumu, jo acīmredzot, ka iet slikti, kura, lai vispār tur ietu kaut kādā komandā, ja acīmredzot tur nopelnīt tur nevar.
Oj, nabaga Marija, beidzot (BEIDZOT) viņa izraišoties no mājas satikt kādu, beidzot?
amnēzija @ 17.09.2024 09:47
Diez, ko par šo lūgšanos domā kompānijas administrācija? ? viņiem tas šķiet ok? ? tas reāli rada sliktu priekšstatu par kompāniju, kas jau tā nav īpaši pozitīva ?
No otras puses, kā var menedžeris gribēt strādāt, ja viņas pašas mentore luni dzenā šobrīd. Un visu vasaru, kā arī šobrīd, joprojām ir vieglajā režīmā ? bet ceļojumā grib braukt abas ? Marija arī šomēnes lūgsies, lai kāds kaut ko pasūta, jo maz pietrūkst, lai noslēgtu kvalifikāciju? ?