Vienīgi Vucēnai bija šauuusmīgie zilumi + tūska. Saulietei tā nav .Skaistslaiks @ 25.06.2022 13:48Meitenes, vai jums nav nelielas aizdomas, ka Sauliete arī atsūca taukus, kad laboja savas krūtis. Es reāli uz viņām visām tagad skatos ar aizdomām, jo nu Saulietei pēkšņi ļoti izteikti slaids viduklis pēc tās operācijas, bez sporta. Tak viņa jau 101x pirms tam ir tievejusi, kaut kā tas viss aizdomīgi
Skaistslaiks @ 25.06.2022 13:48Meitenes, vai jums nav nelielas aizdomas, ka Sauliete arī atsūca taukus, kad laboja savas krūtis. Es reāli uz viņām visām tagad skatos ar aizdomām, jo nu Saulietei pēkšņi ļoti izteikti slaids viduklis pēc tās operācijas, bez sporta. Tak viņa jau 101x pirms tam ir tievejusi, kaut kā tas viss aizdomīgi
isiite007 @ 25.06.2022 17:17Es gan domāju ka tie pulveri strādā. Loģiski padomājot - neko neēdot protams ka var notievēt. Bet!!! Tad tikai jādzer kokteiļi,jāmirst badā un kad atsāksi normāli ēst viss nāks dubultā ?
Jāsaprot ka iegūt slaidu figūru nav nekāda triecienakcija, bet gan dzīvesveids un nekādi kokteiļi ilgtermiņā neko nepalīdzēs.
Milaisback @ 25.06.2022 16:36Mani agnese boo besī. Atceros, kad viņa taisnojās pēc kara par NL un pēc tam sāka likt atbalstošu storiju Ukrainai, krievu protestus pret pieminekļa nojaukšanu izsmēja, bet pati pelna naudu krieviem. Dubultā morāle.
Pēc skata viņa ir skaista meitene, bet kad atver muti pēc kkādas maskačkas bomža izklausās un pats trakākais, ka viņa visus bļeģ nahuj saka bērnu klātbūtnē.?
Sauliete un Sproga abas ir teikušas, ka abas ir dabiski tievas, var ēst, nekas īpaši klāt nenāks. Un 40 gadu vecumā šādi sačakarēt vielmaiņu, kad jau tāpat vielmaiņa palēninās - “malači” dāmas! 😃isiite007 @ 25.06.2022 17:17Es gan domāju ka tie pulveri strādā. Loģiski padomājot - neko neēdot protams ka var notievēt. Bet!!! Tad tikai jādzer kokteiļi,jāmirst badā un kad atsāksi normāli ēst viss nāks dubultā ?
Jāsaprot ka iegūt slaidu figūru nav nekāda triecienakcija, bet gan dzīvesveids un nekādi kokteiļi ilgtermiņā neko nepalīdzēs.
Lukreecija @ 26.06.2022 15:33Visām meitenēm, kuras grib tikt uz NL Eiropas iepazīšanās nedēļu, ir jāreģistrējas, jābūt savam profilam. Viss tiek rūpīgi izplānots, lai ievilktu sektā.
Un ko tad darīs, ja visa Latvija reģistrēsies un kaut ko pirks priekš sevis? Mazākajam plauktam nebūs noiets. Būs mākslīgi jāsūta lielās noliktavas, lai noturētu kvalifikāciju, kuru jau tā nevar dabūt. Lielajām bitēm nāks nauda, bet mazās varēs siekaliņu patecināt uz to, ka kāda Sauliete vai Vucēna nopirkusi X6 vai Luis Viton somiņu :D