ZANZEZAN @ 09.09.2024 19:17vispār ir aizliegts būt reibumā ar bērniem. Nezinu promiles, bet fakts ka tāds jau liek aizdomāties. Bērnus taču ved. Doma par saviem bērniem. Par drošību uz ceļa. Arī ar vienu aperolu uzmanība ir krietni sliktāka, kā bez. Plus ja tas vēl uzliets virsū uz vakardienas proseko, tad promiles tur nepazūd vispār.. drausmas
Hyrte @ 09.09.2024 15:34Meitenes,ko teiksiet par Marijas storijiem saistībā ar bērnudārzu? Man,goda vārds,žēl audzinātāju un nebrīnos,ka Vitu izmeta no bērnudārza dēļ Marijas attieksmes un uzvedības,Jo saistībā ar Īlona bērnudārzu viņa lieliski parāda,cik "jauka un pretīmnākoša" ir savā komunikācijā ar bērnudārza personālu. Tie teksti,braukšu,kad gribēšu,no sērijas,Jūs man nenorādīsiet,es visu zinu labāk-sorī,kuce,kas kuce.
amnēzija @ 09.09.2024 16:03
Zini kā, šeit izskatās, ka drīzāk audzinātāja tiks atlaista no darba sūdzību dēļ, nevis Marija komunicēs cieņpilni ar bērnudārza personālu un ieklausīsies tajā ko viņai saka.. tūliņ būs zvans draudzenēm, kuras ir visu zinošas un "kačās" savas tiesības. Vieta dārziņā ir, turēsies tur ar nagiem.
Burberry @ 09.09.2024 16:08
Kāpēc nepalīdzēja meklēt bērnus, ja jau pazini Marijas dēlu? Bezatbildīgi no Tavas, kā mammas puses es teiktu..Bija foršāk noskatīties kā Vucēna sarautu pieri skraida un tad ir tik forši ienākt te, un izgāzt savu sū***u!!!??? Good job!???
ZANZEZAN @ 09.09.2024 19:14šitai nekas neinteresē.. tikai es pati.
Es atceros, ka savi palaižot uz bd, sēdēju turpat pie bd, mašīnā, lasīju utt, gaidīju kad zvanīs, a ja nu nepaspēšu aizbraukt utt. Neko neplānoju pirmo mēnesi. Tad slimoja, bijām mājas un atkal sākam adaptāciju. A te, nomest i aizmirst visa interese.
Te prasās varasiestādes informēt...
KrūzīteDūzīte @ 09.09.2024 21:49
Kas Jums kaiš??? Ko Jūs pataisat visus bērnu par kautkādiem nabaga cietējiem? Sēžu, gaidu, pārdzīvoju, ilgojos un raudu un ko tik ne vēl. Izrunājiet ar bērniem, kas notiks, kā ir būt bērnudārzā, ko sagaidīt un ka vakarā Jūs brauksiet pakaļ! Es piekrītu, adaptēties vajag pāris dienas, bet te jau aiziet galējības- nedēļa mēnesis, tak līdz pilngadībai varbūt pamēģiniet bērnus adaptēt dzīvei?
Tā itkā tas bērnudārzs kautkāds cietums, kur vajag nez kā pārdzīvot.
protams. Ar viengadnieku var sarunāt, es atnākšu tikos un tikos -gaidi!🤦♀️KrūzīteDūzīte @ 09.09.2024 21:49
Kas Jums kaiš??? Ko Jūs pataisat visus bērnu par kautkādiem nabaga cietējiem? Sēžu, gaidu, pārdzīvoju, ilgojos un raudu un ko tik ne vēl. Izrunājiet ar bērniem, kas notiks, kā ir būt bērnudārzā, ko sagaidīt un ka vakarā Jūs brauksiet pakaļ! Es piekrītu, adaptēties vajag pāris dienas, bet te jau aiziet galējības- nedēļa mēnesis, tak līdz pilngadībai varbūt pamēģiniet bērnus adaptēt dzīvei?
Tā itkā tas bērnudārzs kautkāds cietums, kur vajag nez kā pārdzīvot.
Sezam @ 09.09.2024 16:32Oi, sestā diena jaunajā bd un Maša jau kačā savas tiesības un nekas nepatīk. Liekam likmes-es saku, ka būs salekusies ar audzinātājām max oktobrī. Līdz pirmajam punķim kad audzes teiks, ka jāatstāj mājās, bet Marija taču zinās labāk.
Un tas, ka stāsta, ka Neitu palaida uz bd 11 mēnešos, jo viņam bija garlaicīgi vispār ir kaut kāds kosmoss ? gada mātei, jei bogu
ZANZEZAN @ 09.09.2024 19:14šitai nekas neinteresē.. tikai es pati.
Es atceros, ka savi palaižot uz bd, sēdēju turpat pie bd, mašīnā, lasīju utt, gaidīju kad zvanīs, a ja nu nepaspēšu aizbraukt utt. Neko neplānoju pirmo mēnesi. Tad slimoja, bijām mājas un atkal sākam adaptāciju. A te, nomest i aizmirst visa interese.
Te prasās varasiestādes informēt...
cupcake2 @ 09.09.2024 21:45
Vecāki nevar panākt, lai atlaiž audzinātājas, kurām ar nerviem nav viss kārtībā (bļauj, sit), jo nav kas strādā, a te viena Marija pačīkstēs, ka liek ātrāk braukt pakaļ bērnam, un, hops, uzreiz audzinātāja pazaudēs darbu? ???? Kas tā par anekdoti?
tas nav next level. Tā ir atbildība par bērnu.Sezam @ 09.09.2024 22:32
Nu šis arī tāds šizo pirmā bērna mammīšu variants ? sēdēt pie bd parkingā ir next level jau.
Es piekrītu, ka nelielai adaptācijai jābūt, BET 90% ir atkarīgs no tā kā mamma jūtas, vai mamma ir gatava pārgriezt nabas saiti un atstāt bērnu svešai sievietei.
Tādas kuras nav gatavas, sēž parkingā un bērns arī slimo uzrei pirmajā mēnesī. Tā tas ir, patīk to dzirdēt vai nē. Vistīrākā psihosomatika. Un mamma šeit (patīk vai nē) visus savus esmocionālos pārdzīvojumus projecē caur bērnu. Tāpēc bērni arī slimo-vecāku dēļ, to pieņemt ir grūti un nepatīkami, bet tā nu tas ir.
ZANZEZAN @ 09.09.2024 22:45tas nav next level. Tā ir atbildība par bērnu.
Tai laikā neplānoju epilacijas vai ko citu, biju gatava izņemt bērnu. Nevis pec divam stundam atbraukt cauri, kad tiks cauri rīgai.
Uzticējos, zināju audzites, bet bērna sajūta svarīgāka, ja būtu nepieciešamība, būtu pakaļ un es, nevis kaimiņu vasja.
Nezvanīja .
Un slimoja bērns tādas maškas-muteru dēļ, kas ar temperatūru un puņķi līdz zemei, vai caureju ved uz bd bērnu, jo tai jau nav kur atstāt, tai pat laikā tuse pa kafenēm.
Ieslēdz biski loģiku, nevis brēc pa forumu, cik visaa sliktas. ?♀️
Bet whatever! Ne tev, ne mašai neaizies. Gudrus vārdus sagrābstas, bet elementāras izpratnes nav.
Es varbūt paklusētu, ja Maša būtu vientuļā 3 bērnu māte, kura strādā un pelna iztiku un nav citu iespēju, bet tāpat noteikumi paliek noteikumi.Mashka Kakashka @ 09.09.2024 15:32Oi, Marija! Tu esi tik tupa. Pēkšņi viņa ir tik aizņemta, bija jāiet izņemt uz banku karte. ? Viņa nebraukšot pēc Īlona tad kad to noteiks audzinātājas, bet tad kad viņai būs laiks. Marija laikam nezina, ka viņas bērnu var arī atskaitīt no tā bērnudārza. ?
tava izpratne slimot nozīmē saaukstēšanos? Neviena brīdī par to nebija runa. Tas tā zināšanai.Sezam @ 09.09.2024 22:54
Nē, bērni neslimo tikai tādu mašku dēļ, viņi slimo, jo grib pie mammas, jo mamma grib pie bērna, kaut zemapziņā. Ja būtu kā saki, tad tajā brīdī kad kāda atved bērnu ar punķi vai caureju defoltā pāris dienu laikā nebūtu NEVIENA bērna grupiņā, tomēr tā nekad nav, pareizi? Saslimst daži, nu tur 5-6 no 24 bērnu grupiņas. Es neko nebrēcu pa forumu. Kā jau teicu, to izprast nav viegli un pat neceru, ka par psihosomatiku ko zinās māte kas sēž bd parkingā-a ja nu nepaspēju atbraukt! No kurienes? No Daugavpils? Un vainos saslimšanā visus citus, nekad neaizdomājoties KĀPĒC mans bērns saslima, bet pārējās 2/3 no grupiņas nē.
Alkoholiķis arī domā, ka pēc 5 aperoliem var braukt un nekas nenotiks. Ja tik ļoti gribas dzert, tad atradīsi naudu taxim.TheBlonde @ 09.09.2024 15:38
piekrītu, ka Marija ir slikta māte. Bet, es arī pēc viena aperola varu braukt, nu nebūs no viena kokčika ne vērā ņemams reibums, ne vairāk par 0,5 promilēm.
ZANZEZAN @ 09.09.2024 22:58tava izpratne slimot nozīmē saaukstēšanos? Neviena brīdī par to nebija runa. Tas tā zināšanai.
Minēju, ka mēnesi slimoja un tad atkal atsaka bd.
Un ja slimoja gandrīz visa grupa, kurš ilgāk kurš mazāk, kurš slimnīcā, kurš mājas.
Bet ok, turpinām vispārināt un izlasīt to, kas pašam aktuāli.
Varbūt aizej uz kādu terapijas kursu, par skādi nenāks.