CallMeAnnika @ 08.09.2024 12:32Maša lasa forumu? Šodien viņai atnāca labākais piedāvājums atpūtas ceļojumam uz lrāku. :D
Vai tā ir tā vieta, kur brauks dzimšanas dienā vai runā par citu ceļojumu? Šaubos, ka Kača lidotu uz lrāku. :D
Varbūt turku majors atsūtīja ziņu, lai Maša lidotu pie viņa? :D
Par dzimšanas dienas braucienu klusē.
Sezam @ 08.09.2024 13:57Maša TG raksta, ka vakar nogulējusi līdz 13.00 un tad tikai vakarā ar bērniem izgājusi ārā.
Ja visu laiku saka, ka sīkie agri mostas, kas viņus pieskatīja? Pabaroja? Nomainīja pamperus? Tiešām Neits vai bērni neēduši līdz 1 dienā?
stabili Oskars nepiekrita tam sviestam. Egitiņa noteikti vēlējās😁CallMeAnnika @ 08.09.2024 22:28Egitai pirms MK piedāvāja filmēties Ģimene burkā. :D Žēl, ka tur nav Egita un Maša. Būtu teātris. lnteresanti, ka neviena no viņām nepiekrita, it īpaši, ja Egitai patīkot filmēties. Ģimene burkā 90% ir cilvēki ar tukšu būrīti, nezin gan, kāpēc aicināja. :D
CallMeAnnika @ 08.09.2024 22:28Egitai pirms MK piedāvāja filmēties Ģimene burkā. :D Žēl, ka tur nav Egita un Maša. Būtu teātris. lnteresanti, ka neviena no viņām nepiekrita, it īpaši, ja Egitai patīkot filmēties. Ģimene burkā 90% ir cilvēki ar tukšu būrīti, nezin gan, kāpēc aicināja. :D
ZANZEZAN @ 09.09.2024 09:37Mašai atkal ņjū mī, un hapi japi. Pirmdiena, atkal jauna apņemšanās? novilks līdz trešdienai? Vai atkal nedēļas vidū es nogurusi, es 24/7 ar bērniem, es strādāju, darbu visu un cits bla bla. Baigā bizness vumen. No rīta sēž benzīntankā, dzer kafiju un gudrības bārsta savā ig..
normāls cilvēks no rīta jau ir sataisījies, ir darbos un strādā, nevis ar su.. uz sejas, žļambā živeni, sēž savā konservu kastē, kur mūžīgā miskaste un nu tik būs, nu tik strādās ?♀️
noidea @ 09.09.2024 09:56"Esmu Kerkira Graudiņa, kompānijas džujū partnere".
Mī un žē, cik grūti tur visām iet ar kantora nosaukuma izrunāšanu ???
Maša vispār nestrādā, tikai imitē darbu. Un kur palika sporta zāle? Tagad bērni b/d, ja ir adaptācijas periods, tas ir lielisks laiks, lai no rīta pavadītu 1-2h sporta zālē, bet ne jau Maša. :DZANZEZAN @ 09.09.2024 09:37Mašai atkal ņjū mī, un hapi japi. Pirmdiena, atkal jauna apņemšanās? novilks līdz trešdienai? Vai atkal nedēļas vidū es nogurusi, es 24/7 ar bērniem, es strādāju, darbu visu un cits bla bla. Baigā bizness vumen. No rīta sēž benzīntankā, dzer kafiju un gudrības bārsta savā ig..
normāls cilvēks no rīta jau ir sataisījies, ir darbos un strādā, nevis ar su.. uz sejas, žļambā živeni, sēž savā konservu kastē, kur mūžīgā miskaste un nu tik būs, nu tik strādās ?♀️
noidea @ 09.09.2024 09:56"Esmu Kerkira Graudiņa, kompānijas džujū partnere".
bet nu tāds mārketings, tādas mazas, neko nesaprotošās bites uztaisa par partneriem. Skaidrs ka tas ir tikai vārds uz papīra, lai izklausās svarīgāk un tad nu šīs jūtas baigi nopietnās biznesa partneres kuras pelna dažus simtus labākajā gadijumā😅noidea @ 09.09.2024 09:56"Esmu Kerkira Graudiņa, kompānijas džujū partnere".
Muļķe. Biodrons palīdz pret visu, pat pret psoriāzi, bet pumpām nevar atrast problēmu. :D Tālāk storijos turpina stāstīt par to, ka pumpas visbiežāk ir no neveselīga uztura un saldumiem. Mīļā, Smart Go pulverī ir 18g cukurs uz porciju, no kuras nevar paēst. Un dekstroze ir cukurs.Redwine @ 09.09.2024 12:19Interesanti ko Foxa pati tos sūdus nedzer , lai pumpas nebūtu . Tik iesaka citiem dzert, lai nemetas pumpas un attīrīties iesaka