šo es arī nesaprotu. Kā tādā brīdī var būt vēlme ieiet live.minniethemouse @ 22.06.2022 22:25Agrita iznākusi live paraudāt.... Īstās ciešanas
las bija tai balle?Skaistslaiks @ 22.06.2022 13:36Laikam kāds tuvinieks, paziņa aizgājis, pāris dienas atpakaļ bija storijs arī no slimnīcas. Vienīgi kāpēc tas viss ir atkal jāpasniedz tā, ka visiem rodas sajūta, ka šī situācija tiek izmantota, lai visi aizmirst par izplatītajiem meliem NL ballītē, jo tas, nerakstiet man negācijas utt., ir noteikti par to. Ja tiešām vajag sērot, tad to dari, nevienam nekas nav japaskaidro, šādā brīdī cilvēks vispār noliek telefonu malā un izsāp savu sāpi, bet nākt storijos un 10 storijos lūgt ,lai neko negatīvu neraksta nu ļoti ceru, ka pat šādi brīži netiek izmantoti sautīgi, līdzīgi kā citai 5 nedēļās pēkšņi viesiem jāpaziņo, ka ir stāvoklī!
mustangā tak vietas pietiks 🤣Filomena @ 22.06.2022 18:36Marijai bus autobuss jāpērk lai varētu visus bērnus sasedinat
Nē nu forumā viņa slavena! Es tik nesaprotu - vai tiešām tām dāmām patīk tāda lēta popularitāte? Viņas nesaprot, ka mēs uz viņām skatāmies kā uz cirka pūdeļiem un klauniem, un vienkārši smejamies par to bulšitu?Apple of my eye @ 23.06.2022 03:19Nuuu... par Agritabb zvaigžņu slimību te bija iepriekš runāts, bet tagad arī es sapratu, ka ir gan viņa slima, jā. Runā kā tāda iedomu slavenība - "Neesmu neko oficiāli teikusi." OFICIĀLI :)) Ko Tu bļ OFICIĀLI vari teikt? Kas Tu, Agrita, pēc savām domām esi? ?
Ienākt live paraudāt par TĒVA nāvi ir kaut kas tik stulbs, ka nav ko pateikt
Patie @ 23.06.2022 21:30Krievijas Bondarčuka lielās storijos, ka zem viñas vairāki tūkst. cilvēku, gandrīz visa eiropa! Tad jau turpinās saņemt naudu no sava LV zara.
Skaistslaiks @ 25.06.2022 13:48Meitenes, vai jums nav nelielas aizdomas, ka Sauliete arī atsūca taukus, kad laboja savas krūtis. Es reāli uz viņām visām tagad skatos ar aizdomām, jo nu Saulietei pēkšņi ļoti izteikti slaids viduklis pēc tās operācijas, bez sporta. Tak viņa jau 101x pirms tam ir tievejusi, kaut kā tas viss aizdomīgi