CallMeAnnika @ 29.08.2024 12:18Egitai tik piepildīta diena, kā lai visu paspēj. :D Citas sievietes paspēj gan nostrādāt pilnu darba dienu, gan izdarīt to, kas Egitas plānos, gan vēl atrod laiku sev.
CallMeAnnika @ 28.08.2024 22:55Viņai NL arī ir pamatdarbs? No apdrošināšanas aizgāja tikpat ātri, cik sāka strādāt.
ZANZEZAN @ 29.08.2024 17:00Jūs arī kad aizejat uz darbu fočējaties ar kolēģiem, un liekat instagrama, lai visi zina kā šodien bijāt darbā?
Jojistrs kaitina ar šo--zoom, jaatzimējas. Tikšanās ofisa, jaatzimejas, sapulcē jaatzimejas utt.
Nav tā kā normālos darbos cilvēki tiekas un runā un komunicē? Nafiga tas jaatzimē.
es jau domāju, ka Vitai krēsliņš, bet nekā, Īlonam :(Dzeguze @ 29.08.2024 18:14Izrādās Maška tomēr māk piesprādzēt bērnu, bet tikai reklāmai. Drošībai nē ?
brunettte @ 29.08.2024 18:52es jau domāju, ka Vitai krēsliņš, bet nekā, Īlonam :(
brunettte @ 29.08.2024 18:52es jau domāju, ka Vitai krēsliņš, bet nekā, Īlonam :(
tā laikam bija tā sadarbība kur viņai neuzliek termiņus un nenesa smadzenītes, kā tas bijis ar dārziņu. Tur bija tā garā putra par šo visu.amnēzija @ 29.08.2024 19:49
Šis nav tas pats krēsliņš, kuru viņiem maijā uzdāvināja? Jo viņa reklāmā runā par maiju..
amnēzija @ 29.08.2024 19:49
Šis nav tas pats krēsliņš, kuru viņiem maijā uzdāvināja? Jo viņa reklāmā runā par maiju..
Redwine @ 29.08.2024 20:13
Jā, pirms taisījās izvākties no mājas un braukt ar bērniem hvz kur
Bet Maša tad teica, ka ņem atvaļinājumu līdz septembrim. :Damnēzija @ 29.08.2024 20:59
Vēl es domāju, ka viņa neaizbrauca nekur tāpēc, ka bija tas jaunās kompānijas nosaukuma atklāšanas pasākums. Nu kā tad to torti līderes griezīs bez viņas? ? nazis rokās vienmēr paliek viņai, vismaz pēdējos pasākumos tā ir bijis ???
CallMeAnnika @ 29.08.2024 22:41lnteresanti vērot, kā Kača, Egita, llze, lnga un Jolanta kā aptrakušas mēģina vadīt zoous, aicināt cilvēkus reģistrēties, sūtīt produktus utt.. Maša gan klusa.
99,9% pārliecība, ka Kačas spiediens, jo tas ir viņas zars. Lai viņa noturētos kvalifikācijā, zem viņas arī jābūt zvaigznēm. Tāds izmisums redzams. :D
Maša bez komandas. Augstāk par 1S dēļ Katrīnes viņai vairs neizdosies tikt.
amnēzija @ 30.08.2024 01:28
Ne viņas vienīgās to dara. Arī Vanaga jau labu laiku vada jauniņajiem zoomus. Šodien vai vakar arī tā Volodina vadīja jaunajiem interesentiem zoomu. Ka tik nav kāds kompānijas līderu sapulcē pieņemts lēmums ? pārāk uzkrītoši tas viss. Un mazliet haotiski. Ja kādreiz iepriekš izsludināja pieteikšanos jau vairākas dienas pirms, tad tagad tas ir pāris stundas pirms zooma ? no malas tiešām izskatās kā izmisums ?
Un izskatās, ka tā bezmaksas piegāde virs 50€, būs regulāra. Ja nemaldos, šajā mēnesī tā jau ir otrā reize ?