Diamonda* @ 22.08.2024 22:46Neviena vēl nav ielikusi, ta es būšu pirmā ?
Bildi ielikt nemāku, varbūt kāda, kas māk, var ielikt
https://failiem.lv/u/rnggt6qkw4
be.beta @ 23.08.2024 07:25
man rodas tikai 1 jautājums - kā tas nākas, ka viņas visas lietojot šos superproduktus - drainus, eliksīrus, matrixus, dronus un ko tik vēl ne, jūtas un izskatās sliktāk nekā tie cilvēki, kuri neko no tā visa nelieto ?? :D mūžīgā rīta tūska, konstants nogurums, +4kg apēdot vienu picu, visa seja pumpās pēc 1 sviestmaizes, un tā tālāk un tā vēljoprojām :D.
es tiešām nesaprotu, vai Marija ir tiiik stulba, vai tikai tēlo.
kaut kam taču vajadzētu dzīvē uzlaboties, ja jau tie brīnumprodukti strādā, bet viss paliek tikai sliktāk un sliktāk, gandrīz katru dienu jāklausās par to, kā nogurusi, kā nesanāk plāni, kā viļņa apakša un vēl kas tik ne, tagad redz pat esot aizgājusi gulēt diendusu, ko nekad nedarot, pašai vispār nešķiet jocīgi? :D
es vēl varbūt mazliet to farsu saprastu, ja reālu piķi viņa saņemtu par tā sūda reklamēšanu, bet vēl tur iegrūst savu naudu un to visu triekt iekšā un justies tik nožēlojami.
tas viss savā ziņā man šķiet fenomenāli. ne labā nozīmē.
ja tas biomatrix ir alternativa biodronam,tad cena ir dārga .49 eiro🫣 biodrons kautkad maksāja 32 eiro.Nez ampulas ir tikpat cik biodronā🤔ja katru dienu jātriec iekšā,tad neskaitot citus sū... sanāk sālīti😁.Mashka Kakashka @ 23.08.2024 08:51
Un visas ar savām "supergludajām" sejām no NL kolagēniem, krēmiem, utt., liek stiprus filtrus, kad jāiziet storijos vai bildes taisa. ? Viņas visas ir ļoti ātri novecojušas, sejā redzams baigais nogurums. Dažu gadu laikā ir jāprot tā sevi sačakarēt. Papildus tam, Katrīne vēl katru mēnesi iet uz visādām sejas un ķermeņa procedūrām.
Cik es atceros, viņām ar mammu nav nekādas spīdošās attiecības, tā kā mašīna neko nemaina, Marija grib sev futbola komandu, tad lai pati arī tiek galā.Mashka Kakashka @ 23.08.2024 08:48Cik saprotams no storija, Marijas mamma nopirkusi sev mazu automašīnu. Iepriekš nebija, brauca ar sabiedrisko. Tad jau tagad Marija zvanīs no rītiem un vakariem ar lūgumu, lai mamma aizved un savāc bērnus no skolām. ?
Memesana @ 23.08.2024 10:16labāk paskatiet Agitas auzinas storiju, kur viņa noliek apkopēju, bet pati sēž džemperī kas ir savēlies kā nēsāts 20 gadus. Kāda velna pēc tā vajag runāt?
Memesana @ 23.08.2024 10:16labāk paskatiet Agitas auzinas storiju, kur viņa noliek apkopēju, bet pati sēž džemperī kas ir savēlies kā nēsāts 20 gadus. Kāda velna pēc tā vajag runāt?
brunettte @ 23.08.2024 11:21
Fuj! Ko es tikko noskatījos? Man kauns viņas vietā. Kā vispār sieviete sievieti var nolikt, personīgi nepazīstot, nezinot otra cilvēka dzīvesstāstu? Un modžo džodžo nav nekāds ietekmīgais kantoris, kur sapņi piepildās, nejau tādām kā agita, kura pati pēc skata izskatās, ka varētu būt tāda pati apkopēja. Zeme atveries. Kas viņai vispār liek domāt, ka viņa kaut ko dzīvē ir sasniegusi ar šo krievu firmu? Tie pāris simti? Tas nepadara par ietekmīgu biznesmeni. Tad farmaceiti ir ietekmīgāki, jo viņi vismaz savai precei sastāvu pārzin un zin, ko pārdod!
tas ir fenomenāli!be.beta @ 23.08.2024 07:25
man rodas tikai 1 jautājums - kā tas nākas, ka viņas visas lietojot šos superproduktus - drainus, eliksīrus, matrixus, dronus un ko tik vēl ne, jūtas un izskatās sliktāk nekā tie cilvēki, kuri neko no tā visa nelieto ?? :D mūžīgā rīta tūska, konstants nogurums, +4kg apēdot vienu picu, visa seja pumpās pēc 1 sviestmaizes, un tā tālāk un tā vēljoprojām :D.
es tiešām nesaprotu, vai Marija ir tiiik stulba, vai tikai tēlo.
kaut kam taču vajadzētu dzīvē uzlaboties, ja jau tie brīnumprodukti strādā, bet viss paliek tikai sliktāk un sliktāk, gandrīz katru dienu jāklausās par to, kā nogurusi, kā nesanāk plāni, kā viļņa apakša un vēl kas tik ne, tagad redz pat esot aizgājusi gulēt diendusu, ko nekad nedarot, pašai vispār nešķiet jocīgi? :D
es vēl varbūt mazliet to farsu saprastu, ja reālu piķi viņa saņemtu par tā sūda reklamēšanu, bet vēl tur iegrūst savu naudu un to visu triekt iekšā un justies tik nožēlojami.
tas viss savā ziņā man šķiet fenomenāli. ne labā nozīmē.
Sāk likties, ka tajā NL ir savākušās aprobežotas sievietes. Šī īpaši izceļas. Cik viņai gadu? 50+, bet tādas muļķības gvelž.Memesana @ 23.08.2024 10:16labāk paskatiet Agitas auzinas storiju, kur viņa noliek apkopēju, bet pati sēž džemperī kas ir savēlies kā nēsāts 20 gadus. Kāda velna pēc tā vajag runāt?
brunettte @ 23.08.2024 09:50Cik es atceros, viņām ar mammu nav nekādas spīdošās attiecības, tā kā mašīna neko nemaina, Marija grib sev futbola komandu, tad lai pati arī tiek galā.
Es gribēju to pašu rakstīt.5 min redz cilvēku,un jau rada secinājumu,gandrīz vai zīmogs apkopējam virsū,ka šis neko nemerķē augstāk.Lai tikai pateiktu paldies kompanijai par iespējām.Jasminaxoxo @ 23.08.2024 12:01OMG, noklausījos tikai sākumu, bet varbūt tie zemākā līmeņa cilvēki - kā viņa pateica - piestrādā šajos darbos paralēli pamatdarbam, lai nopelnītu vairāk naudas un sasniegtu savus mērķus. Varbūt tā apkopēja šobrīd kaut ko studē. Varbūt viņai nav bijušas iespējas iegūt citu darbu, varbūt pat to negrib, bet tāpat viņa STRĀDĀ un ir labāka nekā tie, kas vispār nekur nestrādā, un arī saņem vairāk kā 200 euro nekā krievu jojo kantorī. Maška arī ierēca par nabagajiem, kas dzīvo dzīvokļos, bet šobrīd pārdod seksu par austerēm.
DabaTevivēro @ 23.08.2024 12:04Sāk likties, ka tajā NL ir savākušās aprobežotas sievietes. Šī īpaši izceļas. Cik viņai gadu? 50+, bet tādas muļķības gvelž.
Par kādām iespējām pateikties? Man liekas, ka vienīgā, kurai no visa šī balagāna ir kāds pluss ir Vasiļevska😀 Kamēr maša peras ar alimentiem, čīkstingu pīkstingu un joberiem, un pārējās runā kkādas muļķības, vasiļevska vismaz savai ģimenei palīdz, ieliek breketes meitenēm, brauc ceļojumos, tagad kerija uz asv. Tur vismaz tas pienesums ir lietderīgs, atšķirībā no pārējām biznesa haizivīm, kuras knapi normālu teikumu var salikt kopāKenty @ 23.08.2024 12:13Es gribēju to pašu rakstīt.5 min redz cilvēku,un jau rada secinājumu,gandrīz vai zīmogs apkopējam virsū,ka šis neko nemerķē augstāk.Lai tikai pateiktu paldies kompanijai par iespējām.
Kenty @ 23.08.2024 12:13Es gribēju to pašu rakstīt.5 min redz cilvēku,un jau rada secinājumu,gandrīz vai zīmogs apkopējam virsū,ka šis neko nemerķē augstāk.Lai tikai pateiktu paldies kompanijai par iespējām.
Apple of my eye @ 23.08.2024 10:25
Vai ne!
"Zemāka līmeņa amatu veicēji" - jā, jā, Agita, Tavs JouJou ir nenormāli augsts amats :D Ja gribi 5+ gadus vēl arvien katru rītu kratīt kokteili storijā un pakot Omnivas, tad droši dodies uz JouJou pēc šī prestižā amata :D
Un par izskatu & sportošanu labāk lai nerunā! Viņa ir svētdienas sportiste un izskatās vienkārši T R A Ģ I S K I