Tā pēc skata ir melamīna svamme,kas piesūcināta ar lidzekli traipu tīrīšanai,ar to parasti berž traipus nevis seju🤯Mashka Kakashka @ 19.08.2024 16:05
Kā var ienākt prātā ar tādu švammi seju mazgāt? ?
Sezam @ 19.08.2024 16:29
NL putiņas netika galā? ?
Jūs arī tīriet seju ar to pašu ko izlietni vai plīti ?
CallMeAnnika @ 19.08.2024 14:53Foxai laikam liels stress, ka jāpērk lidojuma biļete uz Mašas dzimšanas dienu, bet nav naudas. :D Atkal stāsta par NL, cik labi un daudz var nopelnīt, cik liels atbalsts. Bet kāpēc tu nepelni un kāpēc tavā komandā nav cilvēku?
lzlikties par aizņemtu cilvēku, nofilmējot vienu bēdīgu reelu un noformējot vienu pasūtījumu dienā, no tā nauda nebūs. Gan jau nodokļus nemaksā, un pat tad nav visam.
NL ir piemērs, kur lielākoties visas kļūst slinkas un nevarīgas. Egita, Maša, Foxa...
Vārdotāja @ 19.08.2024 17:09Nu Maška, tev stabili ieteica mediāciju. To Bāriņtiesa iesaka visiem vecākiem, kuri nevar vienoties par bērnu audzināšanu un sarunāties.
Mediācija maksā un tā jāsedz abiem vecākiem. Bet pagaidām nezinu nevienu pāri no draugu loka, kas to izmantotu.
Tad vēl bērnam psiholoģiskais izmeklejums- 500-600 eiro, kurš tad parādītu kā tad ir patiesībā. To tu noteikti nedarīsi, jo tas ir dārgi un tur var atklāties nesmukumi par tevi pašu..?
SantaC @ 19.08.2024 16:45Diez par ko Kerijai Saulietei TikTok nobanots. ? Man bija interesanti sekot kā viņai tur iet.
susla @ 19.08.2024 18:09
Iespējams, rāda skolas ikdienu par daudz, kas pēc Amerikas likumdošanas varētu būt personas datu aizsardzība. Filmēja svešus bērnus, par daudz rādīja to, kam jāpaliek četrās sienās. Amerika, you know. Tāpat arī stundas laikā filmēja priekš tiktoka. Viss ir ļoti vienkārši. Atlidoja viena čikse no Latvijas un parāda visu kā uz paplātes. Tur daudziem varēja būt pretenzijas. Tai pašai audžu ģimenei arī. Aizbrauca tur mācīties, nevis slavu tiktokā taisīt it kā.
Neticas, ka izturēs visu gadu tur.
SantaC @ 19.08.2024 16:45Diez par ko Kerijai Saulietei TikTok nobanots. ? Man bija interesanti sekot kā viņai tur iet.
Apple of my eye @ 19.08.2024 18:31
It kā interesanti, bet es īsti neredzu jēgu no šāda gada ASV par 17 000 EUR... OK, meitene iepazīs "sapņu zemi" Ameriku, bet ko tas tieši mainīs viņas dzīvē, ja tas ir tikai gads?
Saprotu tad, ja sporta talanti brauc paralēli mācīties un trenēties savā sporta veidā (iespēja, ka tur pamanīs lielās komandas, augstāks līmenis, sakari utt.), bet Kerijai jau volejbols nav tik nopietni (ja būtu, tas būtu acīmredzams).
Pie tam saprotu, ka viņai ir mazliet ASV nekurienē un random videnē
Redwine @ 19.08.2024 17:07
Cilvēki , kuri paši nespēj nopelnīt , mācīs kā pelnīt Tev
Apple of my eye @ 19.08.2024 18:31
It kā interesanti, bet es īsti neredzu jēgu no šāda gada ASV par 17 000 EUR... OK, meitene iepazīs "sapņu zemi" Ameriku, bet ko tas tieši mainīs viņas dzīvē, ja tas ir tikai gads?
Saprotu tad, ja sporta talanti brauc paralēli mācīties un trenēties savā sporta veidā (iespēja, ka tur pamanīs lielās komandas, augstāks līmenis, sakari utt.), bet Kerijai jau volejbols nav tik nopietni (ja būtu, tas būtu acīmredzams).
no skolas pienesums būs mazs, bet viņai tas dos daudz kā personībai, redzēt kā ir citur, tikt pāri kautrībai utt. ļoti vērtīga pieredze, es arī būtu gribējusi ko tādu izmantot.Apple of my eye @ 19.08.2024 18:31
Viņa teica,ka pec skata nevainiga svamme ar ko no sejas!Noņemt,un vel parādija.Tajās svammēs ir abrazīvas daliņas,vai lidzeklis(īsti nezinu),ar ko tira traipus.Tā nav kautkāda kosmētikas svammeRedīss @ 19.08.2024 19:34Tā Sigita tiešām seju berza ar to švammi vai vnk alerģija jo pieskārās sejai ar roku kurā bija švamme?
Pizģec. Cerams kāds viņai uzrakstija, ka ir pilnīga daune😀Kenty @ 19.08.2024 19:51Viņa teica,ka pec skata nevainiga svamme ar ko no sejas!Noņemt,un vel parādija.Tajās svammēs ir abrazīvas daliņas,vai lidzeklis(īsti nezinu),ar ko tira traipus.Tā nav kautkāda kosmētikas svamme