"Ja liekas var sasities"😁 Vairs komentārus nevajag, parunāsim, kad pabeigi pamatskolu.amnēzija @ 16.08.2024 13:51
Diezgan tizls komentārs - šampūns caur galvaskausu smadzenes skar.. un ja liekas, var sasisties. Tas tāpat kā apgalvot, ka kolagēns ražo c vitamīnu.
Vārdotāja @ 16.08.2024 13:14Palaidu garām- kas tai Egitai par operāciju bija?
brunettte @ 16.08.2024 13:53"Ja liekas var sasities"? Vairs komentārus nevajag, parunāsim, kad pabeigi pamatskolu.
Kad nav kam piekasīties, tad var arī gramatiku paķert klāt. Turpini, man tikai prieks.❤amnēzija @ 16.08.2024 14:07
Izglītotā, izlabo savas kļūdas. Ne viena vien.
brunettte @ 16.08.2024 14:14Kad nav kam piekasīties, tad var arī gramatiku paķert klāt. Turpini, man tikai prieks.❤
lgnorē. Daži cilvēki arī domā, ka dekstroze nav cukurs. :Damnēzija @ 16.08.2024 14:07
Izglītotā, izlabo savas kļūdas. Ne viena vien.
amnēzija @ 16.08.2024 14:23
Dzīvē asumiņa trūkst, tāpēc forumā piereģistrējies, lai var ar kādu pakasīties?
Ej nu ej. Sūroties par lētas kvalitātes produktiem? Tiem līdzekļiem varētu pirms vasaras būt arī 80% atlaide, bet es tos nepirktu.brunettte @ 16.08.2024 14:31
Nē, vienkārši smiekīgi lasīt, kā kapeikp*sējas sūrojas, kāpēc atlaides nebija pirms vasaras, bet ir tagad, un kāpēc man niez galva, ja mazgāju matus ar vecu šampūnu. ??
brunettte @ 16.08.2024 14:31
Nē, vienkārši smiekīgi lasīt, kā kapeikp*sējas sūrojas, kāpēc atlaides nebija pirms vasaras, bet ir tagad, un kāpēc man niez galva, ja mazgāju matus ar vecu šampūnu. ??
Izskatās, ka Tev šodien visās foruma tēmas ir kko uzdirst kādam.brunettte @ 16.08.2024 14:31
Hmmm1 @ 16.08.2024 15:40Izskatās, ka Tev šodien visās foruma tēmas ir kko uzdirst kādam.
Aizej nolaid savu tvaiku :D
Visuriene - divas diskusijas. Jūs te pa visām diskusijām plosaties. Tas, ka es izsaku savu viedokli nenozīmē nekādu bravūrīgumu un lecīgumu. Jūs pašas lasāt, ko rakstāt brīžiem? Es ar savu dzīvi esmu pilnībā apmierināta, man nav vajadzība ne līst Amunas makā, skaitīt, kur viņš izlieto naudu, ne nīdēt par akcijām. Te ir “dāmas”, kuras pat didrihsones degunu noliek, kivičlienes krunkas pierē un es esmu tā, kura ir neapmierināta ar dzīvi? 🤔 Pieaugušas un adekvātas sievietes pat neiedomātos kāda cita cilvēka ārieni apspriest un komentēt. Pašām uz sevi vispirms spogulī vajag paskatīties, skaistuma karalienes.Zebradivi @ 16.08.2024 15:52
Jā es ar skatos , ka plosās pa visurieni. Lai jau … Vienīgi varam pastāstīt , ka ir citi veidi kā izlādēties. Piemēram- Garas pastaigas, mājas kārtošana, dejošana … Nu un vēl , protams. Pēc šīs “dāmas” , nemaz nebrīnos , ka forumnieces uzskata par nelaimīgām un ar dzīvi neapmierinātām, jo te tas spiežas ārā katrā komentārā. Tāds lecīgums un bravūrība.
ak jā, piemirsu, ka vēl ļoti svarīgi ir ievērot Līvas Gobas aukstumpumpas, Gluzunovas pliko galvu… principā globālas tēmas, par kurām pieaugušām sievietēm ir aktuāli runāt tā vietā, lai darītu to, ko pati ieteici - ietu pastaigās, uzkoptu māju.brunettte @ 16.08.2024 17:25Visuriene - divas diskusijas. Jūs te pa visām diskusijām plosaties. Tas, ka es izsaku savu viedokli nenozīmē nekādu bravūrīgumu un lecīgumu. Jūs pašas lasāt, ko rakstāt brīžiem? Es ar savu dzīvi esmu pilnībā apmierināta, man nav vajadzība ne līst Amunas makā, skaitīt, kur viņš izlieto naudu, ne nīdēt par akcijām. Te ir “dāmas”, kuras pat didrihsones degunu noliek, kivičlienes krunkas pierē un es esmu tā, kura ir neapmierināta ar dzīvi? ? Pieaugušas un adekvātas sievietes pat neiedomātos kāda cita cilvēka ārieni apspriest un komentēt. Pašām uz sevi vispirms spogulī vajag paskatīties, skaistuma karalienes.