Krizdole @ 16.08.2024 00:37Oh Jesus Marija, tie Vasiļevskas rīta storiji un tie PUPI!!! ? Skatoties kā tur viss drebinās un kratās, tā vien gribas pasūtīt biodronu ?
Hyrte @ 16.08.2024 09:08Es nevaru,Gunitas Kantes storiji un fonā tā mušu lente ?? izcili!
brunettte @ 16.08.2024 08:42
Matu produktiem ir termiņš? ?Pēc vasaras paliks vecs?
Pamanīju, ka Egitā tā sāka runāt, kopējot Kaču, jo viņa tā sarunājas ar saviem kaķiem. Agrāk spēja gan sakarīgāk izteikties, gan nesvepstēja ikdienā.amnēzija @ 15.08.2024 23:11
Ko tur iemācīs? Cilvēkam vairāk jāvelta laiks grāmatu lasīšanai, citādi neprot vairāk par diviem vārdiem vienā teikumā salikt. Un visur tik "sprauž" pa vidu vārdus angļu valodā. Pat dēls jau sāk runāt viņas stilā - "pleigraunds", ne tikai atkārto savu sakāmo tajā svepstošajā manierē, kuru Egita pārsvarā lieto, runājot ar bērniem. Pat ar vecāko meitu runājot, tas lien ārā.
Vai tu liec vecu kosmētiku uz sejas? Ja nezināji, tad veci higiēnas produkti var izraisīt izsitumus, niezi un kairināt ādu. Citam nekas nenotiks, citam var slikti beigties. Tāpēc arī ne pa velti ir derīguma termiņi gan pārtikai, gan citiem produktiem.brunettte @ 16.08.2024 08:42
Matu produktiem ir termiņš? ?Pēc vasaras paliks vecs?
CallMeAnnika @ 16.08.2024 12:25Pamanīju, ka Egitā tā sāka runāt, kopējot Kaču, jo viņa tā sarunājas ar saviem kaķiem. Agrāk spēja gan sakarīgāk izteikties, gan nesvepstēja ikdienā.
CallMeAnnika @ 16.08.2024 12:29Vai tu liec vecu kosmētiku uz sejas? Ja nezināji, tad veci higiēnas produkti var izraisīt izsitumus, niezi un kairināt ādu. Citam nekas nenotiks, citam var slikti beigties. Tāpēc arī ne pa velti ir derīguma termiņi gan pārtikai, gan citiem produktiem.
Es nelietoju, bet absurdi piekasīties “kapec pirms vasaras nav izpardošana”😀 Smieklīgi, kā visas panesās uz to, par ko vispār nebija tēma😀 es runāju par to, ka PIRMS sezonas neviens netaisa izpārdošanu, jūs galīgi jocīgas esat?😀 Par vecu produktu lietošanu vispār nebija runa. Te laikam tieši tā arī šis forums strādā, citādi jums nebūtu par ko runāt, tēma par mammu, komentāri par brāļa sievas suni😀CallMeAnnika @ 16.08.2024 12:29Vai tu liec vecu kosmētiku uz sejas? Ja nezināji, tad veci higiēnas produkti var izraisīt izsitumus, niezi un kairināt ādu. Citam nekas nenotiks, citam var slikti beigties. Tāpēc arī ne pa velti ir derīguma termiņi gan pārtikai, gan citiem produktiem.
Interesanti kāpēc jātur mājās šampūns, kuram beidzies derīguma termiņš. Tā jau ir cita problēma, ne saistīta ar to "kāpēc pēc vasaras izpārdod produktu" Itkā pēc vasaras beigām visas Turcijas, Spānijas un siltās zemes pazūd no zemes virsmas. 🧐amnēzija @ 16.08.2024 11:59
Nevajag pārspīlēt, bet matu kopšanas līdzekļiem tāpat kā sejas kopšanas līdzekļiem ir derīguma termiņš. Esmu mēģinājusi lietot šampūnu pēc termiņa beigām, ar domu - kas tad tur tam šampūnam var notikt, bet nekā, bija gan reakcija - koda galvas ādā. Nav divu domu - izmetu.
brunettte @ 16.08.2024 13:16Es nelietoju, bet absurdi piekasīties “kapec pirms vasaras nav izpardošana”? Smieklīgi, kā visas panesās uz to, par ko vispār nebija tēma? es runāju par to, ka PIRMS sezonas neviens netaisa izpārdošanu, jūs galīgi jocīgas esat?? Par vecu produktu lietošanu vispār nebija runa. Te laikam tieši tā arī šis forums strādā, citādi jums nebūtu par ko runāt, tēma par mammu, komentāri par brāļa sievas suni?
brunettte @ 16.08.2024 13:16Es nelietoju, bet absurdi piekasīties “kapec pirms vasaras nav izpardošana”? Smieklīgi, kā visas panesās uz to, par ko vispār nebija tēma? es runāju par to, ka PIRMS sezonas neviens netaisa izpārdošanu, jūs galīgi jocīgas esat?? Par vecu produktu lietošanu vispār nebija runa. Te laikam tieši tā arī šis forums strādā, citādi jums nebūtu par ko runāt, tēma par mammu, komentāri par brāļa sievas suni?
Vārdotāja @ 16.08.2024 13:14Palaidu garām- kas tai Egitai par operāciju bija?
Mashka Kakashka @ 16.08.2024 13:23
Bet tu pati jautāji vai matu produktiem ir termiņš. Mēs tikai sākām apspriest šo tēmu. Ja tev tāds jautājums radās, tad nezināji, ka šādiem produktiem ir derīguma termiņš?!
brunettte @ 16.08.2024 13:18+ krēmi un matu aizsardzības līdzeklis ir divas dažādas lietas, mīļās dāmas, ja nu kas.
😀😀😀 Paraudi vēl.amnēzija @ 16.08.2024 13:23
Es Tev piekasījos?
Labi, ka Tu neesi jocīga. Un komentāri bija diezgan loģiski. Tavs komentārs ir kā no brāļa sievas suņa dzīves.
Tos vecos produktus labāk vairāk nelieto, citādi liekas, ka aizgājuši līdz smadzenēm. 😘amnēzija @ 16.08.2024 13:23
Es Tev piekasījos?
Labi, ka Tu neesi jocīga. Un komentāri bija diezgan loģiski. Tavs komentārs ir kā no brāļa sievas suņa dzīves.
brunettte @ 16.08.2024 13:33Tos vecos produktus labāk vairāk nelieto, citādi liekas, ka aizgājuši līdz smadzenēm. ?