CallMeAnnika @ 07.07.2024 15:50Jaunajā intervijā pie Kiviča, Kača pasaka, ka šobrīd reklamē produktus NL kompānijā, bet drīz reklamēs citā kompānijā. Pēc tam saka, ka uzņēmums paliek tas pats, mainīsies tikai SIA NL Continent Baltic nosaukums un brends. :D
Saka, ka nav saistības ar Krieviju, NL Continent Baltic ir Latvijas uzņēmums, bet atzīst, ka preces bija no Krievijas.
Kam vajadzīgs šis cirks? Nomainīs SIA nosaukumu un iepakojumu produktiem, un cilvēki skries reģistrēties? NL tāpat paliks daļa no krievu kompānijas un produkti būs zemas kvalitātes par ļoti augstu cenu.
Vārdotāja @ 07.07.2024 17:33Kačai divas māsas???
Ja tā, tad tās divas ir līdzīgas.. bet ne viņai
https://www.delfi.lv/kultura/52862727/screen/120033839/foto-top-jauns-pasmaju-komedijserials-templis Atradu, paldies. Nebiju par tādu dzirdējusi.fifa @ 08.07.2024 15:39Vakar Deimona bija ielikusi storiju, ka viņas dēls filmējas Intara Busuļa filmā, domāju tur pat arī Katrīne būs.
CallMeAnnika @ 08.07.2024 14:25Kādā filmā filmējas Katrīne?
CallMeAnnika @ 08.07.2024 20:06AgneseBoo TG kanālā gandrīz visi ierakstītie story aplīši ir pie auto stūres braucot. Var teikt, ka telefons atrodas statīvā, bet ko tas dod, ja skatiens ir vērsts uz kameru un ar rokām plātās?
Man viņa patika, jo pēc NL sāka nodarboties ar lietu, kas patīk un sanāk, bet storiju ierakstīšana vairākas reizes nedēļā pie stūres, kur saka, ka nav laika, mainīja manas domas. Ja nav laika, tad brauc un koncentrējies uz ceļu.
soma 190 eiro.. sporta tērpi 500 eiro, uzvalks vienai reizei 200 eiro, utt. Kur tas bērns mācās un par ko?!Klaviere @ 09.07.2024 09:43Maša, tu tak nejēdz nekā no bērnkopšanas (jo tā nav audzināšana)!
Septembrītak bērns ies skolā!
No alimmentu tēta vēl jāizspiež:
1. Skolas soma - ergonomiska, bet lai viegla, nesmērējas un lai citi nesmej. (190eur).
2. Īsais sporta tērps ar telpu botēm, vismaz Nike (200eur).
3. Garais sporta tērps ar āra botēm, vieglu jaku “, arī vismaz nike (250eur)
4. Uzvalks uz 1. septembri (labojiet, man ir meitene, cenu nezināšu, bet 150eur).
5. Kurpes pie uzvalka (50eur)
6. krekls pie uzvalka (40eur)
6. Svinīgajā brīdī noteikti būs extra ēšana 800 par pārtiku droši pluso 100eur.
7. Maiņas apavi skolai (50eur)
8. Kancelejas preces, ja nu skola ko neiedod (150eur, jo viss ir dārgs).
9. Transports līdz skolai (pie reizes ieliesi savā rumakā teju par velti!!! 200eur)
…
Bet vispār ir bēdīgi, ka par savu miesīgo bērnu ir jādomā cik viņš man noēd vai nodzīvo zem jumta kā atsevišķa no pārējiem atdalītā vienība, bet ko tik neizdarīsi, lai sev dabūtu mazu ekstra piķīti, neies tak kaunā krist un strādāt!
Klaviere @ 09.07.2024 09:43Maša, tu tak nejēdz nekā no bērnkopšanas (jo tā nav audzināšana)!
1. Skolas soma - ergonomiska, bet lai viegla, nesmērējas un lai citi nesmej. (190eur).
4. Uzvalks uz 1. septembri (labojiet, man ir meitene, cenu nezināšu, bet 150eur).
9. Transports līdz skolai (pie reizes ieliesi savā rumakā teju par velti!!! 200eur)
…
Bet vispār ir bēdīgi, ka par savu miesīgo bērnu ir jādomā cik viņš man noēd vai nodzīvo zem jumta kā atsevišķa no pārējiem atdalītā vienība, bet ko tik neizdarīsi, lai sev dabūtu mazu ekstra piķīti, neies tak kaunā krist un strādāt!
es vispār nesaprotu ko viņa vēlas panākt noliekot Kristapu?? Vai tad viņš nemaksā tos 500?Klaviere @ 09.07.2024 09:43Maša, tu tak nejēdz nekā no bērnkopšanas (jo tā nav audzināšana)!
…
Sprādzē jau tikai tos bērnus, kurus vēlas paturēt (nu, par kuriem alimentus maksā), ne tā?EsPati @ 09.07.2024 14:41Pag, pag. Ko es tikko redzēju?????? Maša kakaša tur Īlonu klēpī aizmugurē, kamēr brauc ar auto?Skatos bez skaņas, moš viņa skaidro tur to situāciju. Bet šādai situācijai nav vispār attaisnojumu un skaidrojumu. Maša, Tu esi antigada māte. Ieslēdz vienreiz smadzenes!
Klaviere @ 09.07.2024 14:47Sprādzē jau tikai tos bērnus, kurus vēlas paturēt (nu, par kuriem alimentus maksā), ne tā?
Brauc matus griezt, jo Īlons izskatoties pēc meitenes.
EsPati @ 09.07.2024 14:41Pag, pag. Ko es tikko redzēju?????? Maša kakaša tur Īlonu klēpī aizmugurē, kamēr brauc ar auto?Skatos bez skaņas, moš viņa skaidro tur to situāciju. Bet šādai situācijai nav vispār attaisnojumu un skaidrojumu. Maša, Tu esi antigada māte. Ieslēdz vienreiz smadzenes!
Vecāko bērnu nedeva pie friziera, jo nedabūja sadarbību? Lai gan alimentus tēvs taču maksā. Un jaunāko aizved, jo #sadarbība.Klaviere @ 09.07.2024 14:47Sprādzē jau tikai tos bērnus, kurus vēlas paturēt (nu, par kuriem alimentus maksā), ne tā?
Brauc matus griezt, jo Īlons izskatoties pēc meitenes.