kapec?Ariete @ 04.07.2024 00:30Es nenosodu viņas izklaidi, tas ka 3 bērni, nenozīmē ka jābeidz dzīvot. Bet storijos bāzt gan nevajadzētu.
austeres “Aprit” prasa minūti, viegli nofilēt. Kas Tev filmēs klucīšus un grāmatu lasīšanu? Es esmu mamma un nesanak nofilmēt klucīšus jo tas notiek loti spontāni, bet kad ēdu austeres tas ir bez bērniem un saplānoti un pat sanāk pastīties telefonāZANZEZAN @ 04.07.2024 00:17neesmu redzējusi, ka viņa audzina bērnus. Drīzāk pieskata. I to ne viņa, bet neits skatās, mutere.
Viņa ar kādu no bērniem spēlējas? Liek klucīšus? Utt ? Paskatieties uz jaunākā acīm, kad klēpī sēž un šī taisa savus pulverisus. Bērns grib piedalīties, darīt, vai atļauj?
Viņai nav laika ne bērniem, ne viņu audzināšanai.
Cik grāmatas ar neitu izlasīja? Jau jūlijs.
Toties austeres paspēj pierīties, proseko paspēj sadzēries un jaunus hahaļus atrast paspēj. Dzemdet un audzināt ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas. Un bērnu skaits nenorāda, ka viņa ir laba māte. Baigā māksla uztaisīt bērnus
nu ja skatās uz to kā realitātes šovu, tad kāpēc gan ne😁Puppet @ 04.07.2024 00:35kapec?
Tev dzīve interesanta ja skaties instagram kā šovu 😂Vārdotāja @ 04.07.2024 00:39nu ja skatās uz to kā realitātes šovu, tad kāpēc gan ne?
Ar ko nez Maška šajā sērijā gulēs? Vai būs selfie apakšveļā?
Vārdotāja @ 04.07.2024 00:23nuuu izklausās pēc ārzemnieka…., kurš saprot latviski…
Puppet @ 04.07.2024 00:38austeres “Aprit” prasa minūti, viegli nofilēt. Kas Tev filmēs klucīšus un grāmatu lasīšanu? Es esmu mamma un nesanak nofilmēt klucīšus jo tas notiek loti spontāni, bet kad ēdu austeres tas ir bez bērniem un saplānoti un pat sanāk pastīties telefonā
amnēzija @ 04.07.2024 00:42
Nu, nez vai pilnīgs svešinieks arī būs. Jau pirmajā tikšanās reizē diezin vai šādi staros un uz pirmo tikšanos, iepējams, būtu kaut kā vairāk sapucējusies.. vismaz, iepriekš kad atrādīja randiņu storijus, tad viņai mugurā bija kaut kādas mini kleitas, papēdīši, ieveidoti mati.. te tā pavisam pa prasto. Izskatās pēc tādas senu paziņu tikšanās. Un šodien vai vakar, storijos par ēšanu, nez kāpēc, Rafaels tika pieminēts ?
tu laikam no mēness nokritusi😁 IG ir diez gan liels šovs.. sevišķi NL dāmu IGPuppet @ 04.07.2024 00:41Tev dzīve interesanta ja skaties instagram kā šovu ?
vivii @ 04.07.2024 00:58
Vispār fun fact, viņai vienmēr ir sarkans manikīrs, kad tiekas ar Rafu. Nē nu, protams, varbūt sakritība, jo viņa principā ir sarkana manikīra cienītāja, bet sen nebija taisījusi manikīru, a te pēkšņi izdomāja, ka vajag uztaisīt.
vivii @ 04.07.2024 00:58
Vispār fun fact, viņai vienmēr ir sarkans manikīrs, kad tiekas ar Rafu. Nē nu, protams, varbūt sakritība, jo viņa principā ir sarkana manikīra cienītāja, bet sen nebija taisījusi manikīru, a te pēkšņi izdomāja, ka vajag uztaisīt.
Ariete @ 04.07.2024 00:25Runā angliski abi un Maša storijā labā stadijā.
susla @ 04.07.2024 00:26
Rafa tas točna nav.:D