kā Marija toreiz teica par tām istabām ar tapetēm? 😀 ka šai besījot vai ļoti nepatīkot tādi dzīvokļi. Un vēl kko sliktu teica par Purvciemu arī 😀 nu ko, Marija, iešu es atlaisties savā tapešu izlīmētajā dzīvoklī SAVĀ istabā...🤭Mashka Kakashka @ 04.05.2024 23:45
Protams, ka nav nekas nosodāms. Vienkārši Mariju ir sasniedzis bumerangs. Viņas visas no NL "augstā" galā iesmēja par šādām ģimenēm un dzīves vietām, tagad pašai jānorij šis krupis būs.
Egitai ir normāls vīrs, kurš noteikti spēj racionāli domāt ar galvu.sauliiite.paula @ 05.05.2024 08:31Noskatījos Vucēnas mammas storijus, nu pizdaaaa..kā es smejos, beidzot Vucēna būs nokritusi no sava iedomātā luxury dzīvesstila.
Tagad skatīsimies, kā ies Egitai???
Claire @ 05.05.2024 09:20Egitai ir normāls vīrs, kurš noteikti spēj racionāli domāt ar galvu.
Bet par Marijas dzīves kritumu es esmu šokā… Vai tiešām nav 300 eiro normālais, savai dzīvesvietai? Kaut vai divistabniekam, bet vismaz atsevišķi no muteres Maskačkas ūķa? ?
Mdā-a-a... vispār - šausmi baisi. Visādi var dzīvē sanākt, visādi var iznākt. Bet - šis tiešām ir traki. Ne vairāk kā 15 kvadrātmetru istabiņā 3 bērni un 2 sievietes. Pilns ar mantām, mēbelēm, kastēm.
sauliiite.paula @ 05.05.2024 08:31Noskatījos Vucēnas mammas storijus, nu pizdaaaa..kā es smejos, beidzot Vucēna būs nokritusi no sava iedomātā luxury dzīvesstila.
Tagad skatīsimies, kā ies Egitai???
EmilijaArm @ 05.05.2024 10:54Bet man žēl Marijas. Bail, ka viņa būs spiesta nolaisties līdz prostitūcijai, lai kaut kā izdzīvotu. Esmu viņu satikusi dzīvē, bija sataisījusies un tuvumā likās maģiski skaista sieviete. Tas bija pagājušogad. Viņai ir tik lielas acis un dzirkstoša uzvedība, tādu vieglumu atstāj. Pilnīgi noteikti varu iedomāties, kā viņa valdzina večus. (Mīnusojiet veselas! Man viņa besī dēļ savas nelojalitātes valstij, krieviskuma utt., nožēlojamā NL biznesa, bet – kā sieviete viņa ir mega harizmātiska. Es gan nesekoju viņai un neredzu, cik tālu žūpība aizvedusi, tikai jūsu šausmināšanos redzu)
EmilijaArm @ 05.05.2024 10:54Bet man žēl Marijas. Bail, ka viņa būs spiesta nolaisties līdz prostitūcijai, lai kaut kā izdzīvotu. Esmu viņu satikusi dzīvē, bija sataisījusies un tuvumā likās maģiski skaista sieviete. Tas bija pagājušogad. Viņai ir tik lielas acis un dzirkstoša uzvedība, tādu vieglumu atstāj. Pilnīgi noteikti varu iedomāties, kā viņa valdzina večus. (Mīnusojiet veselas! Man viņa besī dēļ savas nelojalitātes valstij, krieviskuma utt., nožēlojamā NL biznesa, bet – kā sieviete viņa ir mega harizmātiska. Es gan nesekoju viņai un neredzu, cik tālu žūpība aizvedusi, tikai jūsu šausmināšanos redzu)
Knita @ 05.05.2024 11:21
Tik harizmātiska, ka nemaz neseko viņai? ?
krmmm @ 05.05.2024 11:10Kas tad nu, 36 h neesot ēdusi un pirmais ēdiens ir bulciņa. Vai tad visu laiku neslavēja pulverus tieši šādiem gadījumiem? Ka tik vēl beigās nenolec no NL, rūgtums noteikti ir liels