man šķiet,ka no Žigas ceļojumiem iedvesmojis,jo viņam posts ,par to ir.Yur pueminēta Vizla.Domāju šoreiz viņa ne par NL ,bet to kopējo trendu izteicāsvivii @ 01.05.2024 18:49
Man visur NL? Kaut kādas Sandras aizstāves uzradušās, vai? ?
Kad Sandra ņēmās par citām tēmām, kas saistītas ar nlietēm, tad te bariņš kladzināja, jā jā, skaidrs, ka par nlšķicām runa utt. ?
Es tikai norādu uz patiesību, bet izskatās, ka nepatīk dažam labam….
bļin saspaidijās sazin ka.Soory par kļudāmKenty @ 01.05.2024 18:53man šķiet,ka no Žigas ceļojumiem iedvesmojis,jo viņam posts ,par to ir.Yur pueminēta Vizla.Domāju šoreiz viņa ne par NL ,bet to kopējo trendu izteicās
vivii @ 01.05.2024 18:49
Man visur NL? Kaut kādas Sandras aizstāves uzradušās, vai? ?
Kad Sandra ņēmās par citām tēmām, kas saistītas ar nlietēm, tad te bariņš kladzināja, jā jā, skaidrs, ka par nlšķicām runa utt. ?
Es tikai norādu uz patiesību, bet izskatās, ka nepatīk dažam labam….
jesusmaria es viņu atradu jnstagram.. nabaga meitene.. sēž uz pulveriem bet otrs zods pa visu seju. Kur notievējusi? Tur tāds pamponis.. ej staigā, vingro, ēd ābolus un būs labi, ne vēl šo miltu pasauli stum iekšā un nez kāpēc nenotiek nekas.. uzhasaraka @ 01.05.2024 20:14Oi jelenahussain spridzina ?
storijus taisa instagram bet runa par tiktok. Smērē nl figņu, bet sauc par loreal. Kamr3lemelmemsalem nevar izrunāt sāļā karamele utt. Nu kur tādas rodas..araka @ 01.05.2024 20:14Oi jelenahussain spridzina ?
A tur visu nenosaka tas PV cipars?amnēzija @ 01.05.2024 17:58
Nu, īsti nē. Ja Kača ir par viņu augstākā kvalifikācijā, Vucēnai nevar būt aldziņa lielāka. Aldziņa lielāka ir Kačai.
bāc, es viņu tikai šodien pirmo reizi paskatījos, un viņa grib man piesekoties. Es protams viņu lūrēju bez piesekošanās. Jūs piesekojāties, vai skatat tāpat?araka @ 01.05.2024 20:14Oi jelenahussain spridzina ?
Viņa NL ir jau gadu. :D Un arī pirms NL bija tievāka. Nav pirmais gadījums, kad no NL produktiem cilvēks kļūst par apalīti un tad tievē 24/7.ZANZEZAN @ 01.05.2024 21:19storijus taisa instagram bet runa par tiktok. Smērē nl figņu, bet sauc par loreal. Kamr3lemelmemsalem nevar izrunāt sāļā karamele utt. Nu kur tādas rodas..
Nē. Lai iegūtu zemākās kvalifikācijas, vajag noteiktu apjomu, piemēram, Master (M1) vismaz 750PV, Master Elite (M2) 1500PV, Star (M3) 2500PV, bet lai būtu 1S, tad vajag vienu Star kvalifikāciju pirmajā līnijā + 2500PV, neieskaitot Star kvalifikācijas apjomu. DS vajag 3 Star kvalifikācijas apakšā + papildus vismaz 1000PV. DT vajag tikai 5 zvaigznes pirmajā līnijā, bez konkrētas PV sasniegšanas. Vienīgais noteikums ir 70PV, kas ir ikmēneša aktivizācija.Monroe @ 01.05.2024 22:00A tur visu nenosaka tas PV cipars?
Monroe @ 01.05.2024 22:00A tur visu nenosaka tas PV cipars?
CallMeAnnika @ 01.05.2024 22:52Vucēna vienīgā no "līderēm" nav izlikusi savu kvalifikāciju. Kas tad zem viņas ir vairs palicis? Foxa ar Master un Maškas papildus līgumi?
Egita DS kvalifikāciju ar 3 zvaigznēm sasniedza, jo viņas otrs līgums ir Star + Īrijas Inga un Ilze arī ir Star kvalifikācijas.
Visas šīs kvalifikācijas ir mākslīgi uzpūstas ar blakuslīgumiem.
SantaC @ 01.05.2024 23:50Ja "Māmiņu Klubs" veido sadarbību ar krievu pulveru tirgotājiem, tas rada nopietnas šaubas par raidījuma morālo integritāti un sabiedrības uzticību tam.
Un vai tik tiešām nevarēja atrast kādu, kurai nav tukšums būrī? ?