Neviens nenoliek ģimeni vai bērnus. Tieši otrādi - jūt līdzi, kā var paciest visas viņas izdarības. Vēlme pēc mājas, parādi, nesakarīga komunikācija, slinkums, bērnu atrādīšana storijos, kad tie kaili guļ gultā...Elife @ 16.04.2024 13:42
Es arī esmu pieskaitāma pie formuniecēm kā Jūs, esmu bijusi NL un lietojusi NL produktus - jēga nekāda, pārmaksāts utt un nē, es neesmu Egita!
Bet man apnicis lasīt jau kuro reizi par Egitas ģimeni. Par 3 bērniņu, par vīru utt... Viens ir nolikt NL un siastību ar to, otrs - ģimeni.
CallMeAnnika @ 16.04.2024 14:24Nav pareizi salīdzināt, katrai sievietei savi gēni, taču Egita reklamē spāņu, korejiešu kosmētikas, Biodronus, Drainus un ko tik vēl ne, bet izskatās daudz sliktāk kā Nika ex Linde vai tā pati Uresina, kurai ir 40 gadi, visas veic sejas procedūras un visām ir botoksi utt.
Egita NL iesēdējās komforta zonā un tagad netiek no tās ārā. Viņai vajadzētu sākt sportot (pēc grūtniecības), pievērsties kādam hobijam, ne NL, tad noteikti paliktu starojošāka un labāk izskatītos. Ne velti ir teiciens - kā jūties iekšēji, tā izskaties ārēji.
Vai viņa nav paskatījusies bildes pirms 3-4 gadiem, kā dažu gadu laikā ir savecējusi par 10+ gadiem? Nepalīdz NL...
engelens @ 16.04.2024 14:59Egita kā jau jebkura sieviete, noveco, cita agrāk, cita vēlāk... vienīgais var novecot skaisti, var ne tik... man viskriminālākās liekas tās lūpas pāršpricētās, forma tik dīvaina, vienkārši ūsas jau izveidojušās...
Savukārt Vucēna ar savu frāzi - pēc maratona nekas neatgriežas atpakaļ...? Tad ko tu dzenā tos 4 kg turpu šurpu un katru maratonu sāc ar teicienu - es te labi paēdu, nesekoju uzturam, man vajag nomest, savest sevi kārtībā...
engelens @ 16.04.2024 16:15Mūsdienās izdzīvo tas, kurš mainās! :) Mani vairāk laikam uzrunātu (ja kādreiz testētu kādu no šiem kokteiļiem), iespēja izmantot šo produktu, piemēram - lietojot zobu kapes (ar salmiņu izdzert, lai nav jāčakarējas ar zobu tīrīšanu, piemēram, darbā). Ka tas nav produkts tievēšanai, bet laba alternatīva, ja no rīta esi aizgulējies un neesi paspējis apēst brokastis, nevis standarta viņu nodrāztās frāzes - sākam maratonu, jo vajag notievēt... nu beidziet, Vucenai vajag notievēt? Tas, ka katram cilvēkam ir kādi 4 peldošie kg atkaribā no svētkiem, notikumiem, tas ir normāli... Man pašai svars standartā ir 57 kg, pēc svētkiem, vai citreiz pēc brīvdienām es varu uzkapt pirmdienā ar 60 kg, bet es saprotu, ka strādajot atkal ikdienā darbā, jau piektdien svars būs atpakaļ uz 57 kg, man galvā nav problēma, ka es 5 dienas staigāšu resna. Un NL zvaigznēm, kas aicina cilvēkus ar reālu svara problēmu pievērsties šiem produktiem, es reāli gribētu normālu sodu uzlikt, jo bez izglītības šādi eksperimenti var beigties sūdīgi. Līdz ar to, cik var malt uz riņķi to produktu kā saistītu ar notievēšanu - tak izdomā kaut ko jaunu, normālus argumentus, piemērus, kuri uzrunas cilvēkus ar normālu domāšanu un tie reāli aizdomāsies par iespēju kādreiz izmantot tos kā alternatīvu kādai ēdienreizei....
CallMeAnnika @ 16.04.2024 13:47Egitas komunikācija ir zem katras kritikas. Vairs nevēlas celt telefonu augšā un ir pretīga sajūta no mājas īpašnieka puses, kā cilvēks spēj mainīties.
Egitas storijs:
"Ziniet, es konstatēju, kad mmm, kad tev pēkšņi rodas cilvēki, kuriem tu negribi celt telefonu augšā, kuri tev vienkārši rada pretīgu sajūtu iekšā, nu tāds kad mm es negribu ar tevi runāt, es negribu vairs ar tevi ne runāt, neko. Un izskatās, kad es st došu Oskara telefona numuru, lai pa pārņem komunikāciju, jo tāda, kāda viņa ir izvērtusies tālāk ir ir ir pilnīgi, kā cilvēki spēj mainīties."
"Nē, nu ko es gribēju ar to teikt, kad āā ne par to situāciju kā tādu, bet, nu kas notiek manī iekšā ja, kad tev ir kaut kāda pretestība āā pēkšņa pret cilvēku un tu negribi komunicēt vot tieši dēļ tā, lai izvairītos nooo no stresa, lai izvairītos no kau kādas mmm, es nezinu, nu man iekšā krata, man ir tāda pretīga sajūta, ka es negribu, kas atkal, ja, kas atkal būs, ko atkal pateiks, kas kas ko kā, protams, ka tas viss saistīts ir ar māju un tā, bet jā, un tagad domāju, nu Egit kā tu tiksi galā ar šo situāciju, jo tas jau ir tev, tev iekšā. Āā, ta kā jā, man vispār vajag nopirkt statīvu, jo man statīvs saplīsa un man vajag telefonu ielikt. Tā kā man ir jādomā, kā man ar to tikt galā, tapēc kad tas ir manī, ne jau kāda cita problēma, bet tā ir mana problēma, ja, ka man iekšā kaut kas krata, ka man iraa stulba sajūta, un tāda aāaa, jā, man jātiek ar to galā."
WTF. Egita vienā storijā saka, cik pretīgs mājas īpašnieks, slikta komunikācija no viņa puses, otrā storijā saka, ka problēma ir pašā, ka tā ir pašas Egitas problēma, ne jau kāda cita. :D
Es jūtu līdzi mājas īpašniekam, ja viņam ir jākomunicē ar Egitu. Nav iespējams saprast, ko viņa cenšas pateikt.
Tieši tas piesaistītu, ja teiktu, ka redz, NL saveda manu augumu kārtībā un man ir veselīgas attiecības ar ēdienu un ik pa laikam aizvietoju ar kokteili, nevis cīnīties ar svaru un pārēšanos 6 gadu garumā. Tie jau ir ēšanas traucējumi, ko izveido NL nevis veselīgas attiecības ar ēdienu.Elife @ 16.04.2024 15:39
Bet kā tad uzturēs un piesaistīs jaunus klientus, ja neuzēdīs no jauna to, ko uzēda, lai atkal mestu nost reklāmas nolūkos ?
Nezinu, vai pārdod, sāks īpašnieki tur dzīvot vai izīrē citiem. Taču, ja ievācās mājā 2022.gada februārī un šobrīd aprīlī 2024 jāvācas ārā, tad vai nu viņi dzīvojuši bez īres līguma vai īres līgums ticis lauzts no kādas puses, jo ir pārkāpti noteikumi. Parasti slēdz uz gadu, bet šeit ir 2 gadi un 2 mēneši.aauuu @ 16.04.2024 16:24
Tā māja tiek pārdota, ja?
Jeb saimniekam piebesīja, ka tajā dzīvo cilvēki, kuri atbalsta krievijas biznesu un negrib savā mājā šādu ģimeni?
Lai cik skarbi tas izklausītos, es arī savu īpašumu negribētu izīrēt nevienai no NLietēm un krievijas biznesa atbalstītājiem.
CallMeAnnika @ 16.04.2024 16:48Nezinu, vai pārdod, sāks īpašnieki tur dzīvot vai izīrē citiem. Taču, ja ievācās mājā 2022.gada februārī un šobrīd aprīlī 2024 jāvācas ārā, tad vai nu viņi dzīvojuši bez īres līguma vai īres līgums ticis lauzts no kādas puses, jo ir pārkāpti noteikumi. Parasti slēdz uz gadu, bet šeit ir 2 gadi un 2 mēneši.
Merilda @ 16.04.2024 17:53Katrīne lasa šo forumu un pirms pāris dienām bija ielikusi storijos to, ka bērni runā ar vecāku mēlēm, tas pats attiecas uz mobingošanu. Respektīvi, ka viss nāk no vecākiem - Katrīne, vai pateiksi to pašu Vucēnai? Jo viņas bērns sit un mobingo citus bērnus.
vivii @ 16.04.2024 18:37
Protams, ka lasa un viņa laikam ir aizmirsusi par nopludināto video, kurā kāvās un lamājās uz to vīrieti un jaunākā meita vēl apsaukājās un mēģināja spert tam vīrietim.
Un vēl bija atrasts vienas meitas tik tok un noskrīnoti komentāri, kuros meita ļoti “skaisti”
apsaukājās uz citiem komentētājiem.
začeits @ 16.04.2024 18:50Kādam par sodu ir jāpieskata sīkais brālis kamēr mammīte viena pati ārā izelpo.
Un viņa vēl meklē kaut kādus agresivitātes cēloņus bijušajā vīrā.
Lai paskatās ar kādu ģīmi viņa runā par saviem vecākajiem bērniem.
Tīrās šausmas sagaida tos bērnus mašīnā tai tripā vairāku dienu garumā kopā ar šitādu mātīti.
začeits @ 16.04.2024 18:50Kādam par sodu ir jāpieskata sīkais brālis kamēr mammīte viena pati ārā izelpo.
Un viņa vēl meklē kaut kādus agresivitātes cēloņus bijušajā vīrā.
Lai paskatās ar kādu ģīmi viņa runā par saviem vecākajiem bērniem.
Tīrās šausmas sagaida tos bērnus mašīnā tai tripā vairāku dienu garumā kopā ar šitādu mātīti.
SantaC @ 16.04.2024 18:31Tikko noskatījos Maškas storijus. Briesmīgi, nabaga bērni.
Neits kā vecākais bērns tiek izmantots kā auklīte jaunākajiem bērniem, un viņam nav savas vietas. Iekšā ir lielas dusmas un aizvainojums. Tas, ka viņš skolā sit citus bērnus, ļoti iespējams, ir stresa reakcija, kas bieži vien tas ir saistīta ar personīgo telpu (mājām).
Maška kā jau pulvergalva nesaprot, ka sakne ir jāmeklē dziļāk, bet vieglāk jau ir Kristapu vainot.
Viņai jau arī nav tas labākais raksturs. Kādu seju viņa savelk, kad stāsta par palīdzēšanu Neitam ar mājas darbu.
Vispār būtu jāpārbauda vai viņam nav ADHD, jo introvertiem arī var būt.