Dainuviete @ 05.04.2024 14:47Diez Egitai pēc Cilvēka dizaina bija paredzēts šis milzīgais VID nodokļu parāds? Es tiešām nesaprotu kā viņa var mierīgi gulēt - tie nav daži simti,bet gan 5+ tūkstoši!!!! Un izskatās ka tas tikai aug un aug.
CallMeAnnika @ 05.04.2024 15:00Apsveicu, Tu esi pirmā, kas man piedēvē kādu cilvēku, par kuru šeit runā. :D
Neesmu es ne Sandra, ne kāda cita no Chogan vai NL. Man ļoti nepatīk, ka NL darbones čakarē cilvēkus ar produktiem, kuriem pašas ir antireklāmas, tāpēc man šķita smieklīgs Sandras storijs, kas kā saprotams ir vērsts uz Egitu.
Sandra noteikti sēž forumā, jo par Egitas grumbām zem acīm tika runāts pāris dienas atpakaļ. Un ja Sandra turpina zemtekstā izsmiet NL darbones, tad kaut kāds aizvainojums ir palicis.
CallMeAnnika @ 05.04.2024 15:40Drīz vienīgais, kas par šiko dzīvi liecinās, būs Mustangs, kuru nevarēs nopārdot. Varēs sēdēt mašīnā un vadīt Zoomiņus no Mustanga. :D
Grūti būs sameklēt 2016.gada Mustangam pircēju par 23-25k, ja var nopirkt par tādu pašu cenu 2019-2023.gada hibrīda modeļa auto, kas nelūzīs, detaļas nemaksās kosmosu, netērēs tik daudz degvielu un nebūs zagts. Ss.lv jau pārdodas divi sarkani Mustangi, kuri stāv ilgu laiku.
Mashka Kakashka @ 05.04.2024 16:59
Pirmkārt, tādu mašīnu var atļauties pirkt bagāts cilvēks, kuram ir lieka nauda. Tā teikt, nopirkt sev svētdienas mašīnu, ar kuru braukt uz baznīcu. Jo remontdaļas nav pie mums pieejamas, ir dārgas. Otrkārt, tādu mašīnu ir grūti pārdot, ja arī izdomā pārdot, tad nevis tāds cilvēks kā Vucēna, kurai svilst pakaļa dēļ naudas trūkuma, bet tāds, kuram netraucēs, ja tas auto stāvēs garāžā un nenesīs nekādus zudumus personīgajam makam. Sludinājumos daži Mustangi stāv vairākus gadus, jo tādus auto pērk tikai tādi, kuriem nav naudas, bet grib pontot. Tādi, kuriem ir nauda, nepirks šādus auto bieži, izvēlēsies labākas klases auto. Vucēnas gadījums bija pierādījums, ka cilvēks bija ar mieru saņemt samaksu vairākos maksājumos, lai tikai atbrīvotos no tā auto. Kā te iepriekš jau runāja, izrādījās, ka auto pat bija pabijis avārijā, bijis sists, tātad vērtība uzreiz krītas, pat pēc remonta. Vucēna uzķērās.
amnēzija @ 05.04.2024 16:49
Es nez vai tas ir aizvainojums, varbūt arī. Bija jau komentāri ar domu - kas tā tāda Sandra vispār ir? Tāda līdera NL kādu laiku nav bijis. Un tā tālāk. Varbūt tāpēc ik pa brīdim iesmej par tiem, it kā "līderiem", par to kā viņi paši sevi pasniedz un ko viņi IG atrāda/pastāsta.
Un to, ka viņas esot reklāma saviem NL produktiem. Man nudien būtu neērti atrādīties kamerā, ja ik dienu kultivē, cik sejas kopšanas līnija ir laba, bet kamerā raugās seja ar briesmīgu sejas ādu un krunkainu acu zonu, piemēram..
CallMeAnnika @ 04.04.2024 23:28Pirms pāris dienām viena no NL darbonēm, neatceros gan kura, bija ielikusi pirms-pēc bildi itkā no iepriekšējā 2 nedēļu maratona, bet tur varēja labi redzēt, ka kāju-dibena vieta bija notievējusi ievērojami. Tādi rezultāti nav iespējami pa 2 nedēļu laiku, pat ja samazina kcal deficītu uz 800-1000 kcal. Tā ir cilvēku maldināšana.
Mashka Kakashka @ 05.04.2024 16:59
Pirmkārt, tādu mašīnu var atļauties pirkt bagāts cilvēks, kuram ir lieka nauda. Tā teikt, nopirkt sev svētdienas mašīnu, ar kuru braukt uz baznīcu. Jo remontdaļas nav pie mums pieejamas, ir dārgas. Otrkārt, tādu mašīnu ir grūti pārdot, ja arī izdomā pārdot, tad nevis tāds cilvēks kā Vucēna, kurai svilst pakaļa dēļ naudas trūkuma, bet tāds, kuram netraucēs, ja tas auto stāvēs garāžā un nenesīs nekādus zudumus personīgajam makam. Sludinājumos daži Mustangi stāv vairākus gadus, jo tādus auto pērk tikai tādi, kuriem nav naudas, bet grib pontot. Tādi, kuriem ir nauda, nepirks šādus auto bieži, izvēlēsies labākas klases auto. Vucēnas gadījums bija pierādījums, ka cilvēks bija ar mieru saņemt samaksu vairākos maksājumos, lai tikai atbrīvotos no tā auto. Kā te iepriekš jau runāja, izrādījās, ka auto pat bija pabijis avārijā, bijis sists, tātad vērtība uzreiz krītas, pat pēc remonta. Vucēna uzķērās.
amnēzija @ 05.04.2024 20:31
Uzķērās vai neuzķērās, tas bija viņas sapnis - iegādāties sev tādu auto. Un galvenais to bija parādīt, ka, lūk, esot NL var nopelnīt savai sapņu mašīnai. A tas, ka pēc tam būs grūti to pārdot.. tajā laikā viņu tas maz uztrauca vai neuztrauca nemaz ?
Merilda @ 05.04.2024 20:35Kā var lietotas Zara žaketes tirgot pa 20 eur - vnk bomzene, jo to žakešu pilnā cena jaunai ir 50 eur. Turklāt apskatieties to melno žaketi, nopūkājusies, visa izskatās netīra, diegs karājas. Nekādas cieņas pret pircēju - šādi sīkumi ļoti parāda cilvēka kultūru.
Merilda @ 05.04.2024 20:35Kā var lietotas Zara žaketes tirgot pa 20 eur - vnk bomzene, jo to žakešu pilnā cena jaunai ir 50 eur. Turklāt apskatieties to melno žaketi, nopūkājusies, visa izskatās netīra, diegs karājas. Nekādas cieņas pret pircēju - šādi sīkumi ļoti parāda cilvēka kultūru.
Tamāra69 @ 05.04.2024 18:58Nu nezinu gan, mēs te varam izsmiet, jo ar tādu hui*u kā NLi un čogani nenodarbojamies, bet Sandra tāda pati žurka , kā tās par ko mēs te runājam vien ir, tikai Sandrai nekad nav izdevies neko nopelnīt ne sasniegt, nav tā ka viņai sekoju ikdienā, vet cik esmu paskatijusies, ļoti atklāti par savu dzīvi runā, un par citiem runā mēli nežēlodama, bet kā tas svars nistiski sāka kristies pēc mistiskas operācijas, par to gan muld, skaidrs , ka nav tā pareiza ēšana un nav tas sports, jo Sandrai nav apņemšanās, gribasspēks, viss ko viņa var ir apskaust tās kurām paveicies ar augumu, un truli ņirgt par citiem savos kanālos, vūtu parādijusi visiem piemēru un atbrīvojusies no sava svara, tad nebūtu nekāda ņirgāšanās, un varētu kopà ar Kaču braukt ceļojumos, domāju par to arī Sandruškai aizvainojums, ka nekad nesasniedza lielo bišu apjomus, nu pati ir čoganā ielējusi, un lielā izsmējēja. Nogrābusi pirmo garāmgājēju kaut ko tēlo, vet Sandra ir sevī dziļi nelaimīgs cilvēks, un tāpēc es šo figņu ko viņa tur dara neatbalstīšu. Lai kā man besī NLšicas, Sandra manā skatijumā ir viena no viņām, tas ka padzīta no turienes, nenozīmē ka labāka ar kaut ko. Un tieši no callmeAnnika profila te regulāri paskab slavas dziesmas Čoganam. Nu tāds pats pārcenots mēsls tas čogans vien ir, visi tie simts virtuves tīrīšanas līdzekļu par mistisku cenu, kam tas vajadzīgs? Man ir 3 līdzekļi virtuvei no lielveikala + soda, etiķis, bleach un viss man smaržo un mirdz , toties čoganietes kad atrāda kā berž savas vannas istabas, man kauns viņu vietā, rūsa, pelējumi, netīrumi, fuj nu, remontu uztaisiet pirms lieciet reklāmas...
CallMeAnnika @ 05.04.2024 12:59Sandrai bija labs storijs, ka viņai pēc četriem gadiem 40 un viņai grumbas ir, bet nav tik izteiktas ap acīm, tāpēc diezgan labi saglabājuseis. :D Uzreiz varēja saprast, ka vērsts uz Egitu.
Dzintriņa @ 05.04.2024 20:48
Tur jau forosesija bija “eksļuziv as fak”
Pofig bija viss pārējais
Tamāra69 @ 05.04.2024 18:58Nu nezinu gan, mēs te varam izsmiet, jo ar tādu hui*u kā NLi un čogani nenodarbojamies, bet Sandra tāda pati žurka , kā tās par ko mēs te runājam vien ir, tikai Sandrai nekad nav izdevies neko nopelnīt ne sasniegt, nav tā ka viņai sekoju ikdienā, vet cik esmu paskatijusies, ļoti atklāti par savu dzīvi runā, un par citiem runā mēli nežēlodama, bet kā tas svars nistiski sāka kristies pēc mistiskas operācijas, par to gan muld, skaidrs , ka nav tā pareiza ēšana un nav tas sports, jo Sandrai nav apņemšanās, gribasspēks, viss ko viņa var ir apskaust tās kurām paveicies ar augumu, un truli ņirgt par citiem savos kanālos, vūtu parādijusi visiem piemēru un atbrīvojusies no sava svara, tad nebūtu nekāda ņirgāšanās, un varētu kopà ar Kaču braukt ceļojumos, domāju par to arī Sandruškai aizvainojums, ka nekad nesasniedza lielo bišu apjomus, nu pati ir čoganā ielējusi, un lielā izsmējēja. Nogrābusi pirmo garāmgājēju kaut ko tēlo, vet Sandra ir sevī dziļi nelaimīgs cilvēks, un tāpēc es šo figņu ko viņa tur dara neatbalstīšu. Lai kā man besī NLšicas, Sandra manā skatijumā ir viena no viņām, tas ka padzīta no turienes, nenozīmē ka labāka ar kaut ko. Un tieši no callmeAnnika profila te regulāri paskab slavas dziesmas Čoganam. Nu tāds pats pārcenots mēsls tas čogans vien ir, visi tie simts virtuves tīrīšanas līdzekļu par mistisku cenu, kam tas vajadzīgs? Man ir 3 līdzekļi virtuvei no lielveikala + soda, etiķis, bleach un viss man smaržo un mirdz , toties čoganietes kad atrāda kā berž savas vannas istabas, man kauns viņu vietā, rūsa, pelējumi, netīrumi, fuj nu, remontu uztaisiet pirms lieciet reklāmas...
Tio Rio @ 05.04.2024 23:51
Pilnīgi piekrītu. Nevienai no viņām nav augstas klases mitekļu ar kvalitatīvu remontu, vai nu īrēts, vai nu kaut kas vecs. Bet pelna taču vairākus tūkstošus mēnesī, pērk visādas nevajadzīgas lietas, bet dzīvo sūdos. Tur visām viennozīmīgi ir problēmas ar galvu. Viņas ir neizglītotas, jo naudu jāmāk ne tikai pelnīt, bet arī tērēt.