Kā Vucēna var nogurt no bērniem, ja lielākoties pie viņas ir tikai mazākais bērns? Kad Diāna bija Latvijā, Vita bija lielu daļu ar viņas bērniem un Neits aizsūtīts pie draugiem. Tad Marija varēja braukāt apkārt, dzert un izklaidēties, un nejutās piekususi.Ekhoo @ 01.04.2024 21:28Zin kā, no vienas puses ir ļoti saprotams Marijas nogurums, lai vai kā 2 bērni ar mazu starpību+problemātisks vecākais, nu tur ir ko just.
Bet. No otras puses tā ir Marija. Sieviete kura vispār tiem bērniem nedarbojas, nu tā, ka vispār necik. Nu es neticu, ka viņa nekad nebūtu kaut ieminējusies vai kādu īsu bildīti ielikusi kur zīmē ar bērniem, mīca plastalīnu, krāso ar ūdenskrāsām utt.
Ko viņa var gribēt no Īlona, ja vienīgais ko viņa ir darījusi ir spaidījusi telefonu kamēr viņš klēpī.
Vitai vienkārši nav tā pieķere viņai, jo no sākta gala tika atstāta omei un citiem.
Un tas, ka Neits bija mierīgs mazs, noteikti viņu iedrošināja kļūt par daudzbērnu māti. Nu tas tā tev arī vajag.
Un tas dzīvoklis Marijai nespīd, jo nevar ar maziem bērniem.CallMeAnnika @ 01.04.2024 22:17Ziepniekkalnā pieejams 3-istabu dzīvoklis par 400 eiro mēnesī. https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/ziepniekkalns/ankkm.html
Bet noteikti neatbilst Vucēnas standartiem. Mārupē vai Rīgas apkaimēs, kas atrodas tuvu Mārupei, 3-istabu dzīvokļi jaunajos projektos maksā vismaz 1000+ eiro. Sanāktu par 200-400 eiro mazāk īres maksa mēnesī nekā šobrīd, bet Marijas ienākumi nav stabili un ar katru gadu arvien vairāk krītas, tāpēc pat ja pārvāktos uz mazliet lētāku dzīvesvietu, pēc kāda laika atkal nevarētu savilkt galus. Un ar trīs bērniem var būt neparedzēti izdevumi. Un ja Marija turpinās ignorēt #reklāma, tad drīzumā dabūs vēl vienu sodu.
Neapskaužama situācija, bet lai atceras laikus, kad smējās par mazajām menedžerēm, kuras dzīvoja hruščovkās.
kā var spriest par otru cilvēku tik konkrēti-ka dzer? Blakus stāvēji?azliet ir jāpadomā,cilvēkiem katram ir sava dzīve,nē vienmēr iet viss kā gribētos,vai mēs esam labāki? Sāciet ar sevi,pirms runājat par citiem,un nē,man nav nekas ar to kompāniju vai cilvēkiem!CallMeAnnika @ 01.04.2024 22:45Kā Vucēna var nogurt no bērniem, ja lielākoties pie viņas ir tikai mazākais bērns? Kad Diāna bija Latvijā, Vita bija lielu daļu ar viņas bērniem un Neits aizsūtīts pie draugiem. Tad Marija varēja braukāt apkārt, dzert un izklaidēties, un nejutās piekususi.
Ja Marija nodarbotos ar katru bērnu, pievērstu viņiem uzmanību, pieskatītu, kopā mācītos, vestu atpūsties pie dabas, krāsotu olas, tad varētu būt nogurums.
Šobrīd Diāna ir prom tikai vienu dienu un Marija jau vairs nespēj izturēt. Viņai ir steidzami jāmeklē uzticama aukle un jāsāk maksāt par šiem pakalpojumiem, jāiet strādāt "normālo", bet stabilo darbu, lai NL paliek vakariem, jo var taču apvienot, un jāsakārto galva.
Šādā dzīvē-haosā var dzīvot, ja nav bērnu, bet viņai ir 3 MAZI BĒRNI.
CallMeAnnika @ 01.04.2024 22:17Ziepniekkalnā pieejams 3-istabu dzīvoklis par 400 eiro mēnesī. https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/ziepniekkalns/ankkm.html
Bet noteikti neatbilst Vucēnas standartiem. Mārupē vai Rīgas apkaimēs, kas atrodas tuvu Mārupei, 3-istabu dzīvokļi jaunajos projektos maksā vismaz 1000+ eiro. Sanāktu par 200-400 eiro mazāk īres maksa mēnesī nekā šobrīd, bet Marijas ienākumi nav stabili un ar katru gadu arvien vairāk krītas, tāpēc pat ja pārvāktos uz mazliet lētāku dzīvesvietu, pēc kāda laika atkal nevarētu savilkt galus. Un ar trīs bērniem var būt neparedzēti izdevumi. Un ja Marija turpinās ignorēt #reklāma, tad drīzumā dabūs vēl vienu sodu.
Neapskaužama situācija, bet lai atceras laikus, kad smējās par mazajām menedžerēm, kuras dzīvoja hruščovkās.
Dīvāns @ 01.04.2024 23:13kā var spriest par otru cilvēku tik konkrēti-ka dzer? Blakus stāvēji?azliet ir jāpadomā,cilvēkiem katram ir sava dzīve,nē vienmēr iet viss kā gribētos,vai mēs esam labāki? Sāciet ar sevi,pirms runājat par citiem,un nē,man nav nekas ar to kompāniju vai cilvēkiem!
Ekhoo @ 01.04.2024 21:28Zin kā, no vienas puses ir ļoti saprotams Marijas nogurums, lai vai kā 2 bērni ar mazu starpību+problemātisks vecākais, nu tur ir ko just.
Bet. No otras puses tā ir Marija. Sieviete kura vispār tiem bērniem nedarbojas, nu tā, ka vispār necik. Nu es neticu, ka viņa nekad nebūtu kaut ieminējusies vai kādu īsu bildīti ielikusi kur zīmē ar bērniem, mīca plastalīnu, krāso ar ūdenskrāsām utt.
Ko viņa var gribēt no Īlona, ja vienīgais ko viņa ir darījusi ir spaidījusi telefonu kamēr viņš klēpī.
Vitai vienkārši nav tā pieķere viņai, jo no sākta gala tika atstāta omei un citiem.
Un tas, ka Neits bija mierīgs mazs, noteikti viņu iedrošināja kļūt par daudzbērnu māti. Nu tas tā tev arī vajag.
Šobrīd Diāna ir prom tikai vienu dienu un Marija jau vairs nespēj izturēt.
CallMeAnnika @ 04.03.2024 15:03Februāra kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita, Vucēna - B1 / 1S.
Īrijas Inga - M3 / Star.
Foxa - M2 / Master Elite.
Krasta, Stapāne - A / Active Manager.
Vienīgā, kurai ir augstāka kvalifikācija, ir ex Sauliete.
Foxas sapņi par Spāniju izgaisa, līdz ar M2 kvalifikāciju, jo tur var braukt tikai sākot no M3. Te tev nu bija sapņu pamatdarbs un pasūtījumi nav samazinājušies. :D Kur palika pārliecinātība par to, cik labi, ka varēs apvienot NL ceļojumu ar draudzenes satikšanu Spānijā?
Star kvalifikācija agrāk skaitījās nekas, bet nu jau to pašu Star ir gandrīz neiespējami sasniegt.
Uz Spāniju var braukt tikai ex Sauliete, Vucēna, Egita un Īrijas Inga.
Zabavai, ja nemaldos, ir DS kvalifikācija.
krmmm @ 01.04.2024 23:50
Es piekrītu - nogurums tiešām ir saprotams. Viņa reāli viena audzina trīs mazus bērnus. Pat ar visu to, ka divi no viņiem pa dienu ir iestādēs, tas nav viegli. Mammas zinās, ka bērni paņem ļoti lielu mentālo enerģiju - visa tā emociju regulēšana, tad vēl nemitīgā ikdienas plānošana un rūpes. Var likties kas tad tur tāds, sīkumi, bet tā nav. Kopā tas viss izsmeļ, it sevišķi, ja esi pilnīgi viena.
Es pat teiktu, ka mammām nav obligāti jāspēlējas ar bērniem, kā tu raksti - jāmīca plastilīns utt. Var jebkā citādi pavadīt kopā nedalītu laiku - iesaistīt ēst gatavošanā, mājas uzkopšanā, pastaigāties, palīdzēt mācīties utt. Bet viņa pat to lāga nedara. Būtu ekselenti, ja viņa kaut vai tikai nodrošinātu pašu minimumu - iztīrītu visiem 2x dienā zobus un pagatavotu ēst, bet tas nenotiek (vispār nestādos priekšā, ko tie bērni ēd un ko viņa bez nagetiem pāris reizes nedēļā vēl gatavo).
Es teiktu, ka kopumā galvenā problēma viņai ir realitātes noliegšana un haotiska kulšanās, neizvirzot prioritātes. Tā viņa tikai rada lielākas nākotnes problēmas - izpuvuši zobi, sliktas sekmes, novārtā pamests vidējais bērns utt. Kamēr viņa neatzīs faktus un nesāks dzīvot saviem ienākumiem atbilstošā līmenī, nekas labāk nepaliks.
Mmaija @ 01.04.2024 00:21Vai man vienai liekas necilvēcīgi,ka Vasiļevska vairākos storijos stāsta par savu laimīgo ģimeni,ņemot vērā,ka draudzenes ģimene nupat ir salauzta.? Kā Inga skatās viņas storijus, varu iedomāties,kādas sirds sāpes izjūt!
Gadā,taču ir vēl citas dienas,kad varēja izstāstit,kad un kādu ģimeni izveidojuši!
amnēzija @ 01.04.2024 15:44
Viņa tāpat arī runā ar savu dēlu. Tagad jau mazāk, bet mēdz tā runāt ?
amnēzija @ 01.04.2024 19:27
Taisīties jau viņa taisās, bet vai atradīs savām prasībām atbilstošu dzīvesvietu, tas ir cits jautājums.
amnēzija @ 01.04.2024 20:29
Bet kā vēl pateikt skaidrāk, ka beidzot ir ieradusies mājās? ??? bez 9x nesapratīs ??
CallMeAnnika @ 01.04.2024 22:28Egitas storijs:
"Mēs esam mājās. Mēs esam mājās, pareizāk sakot, es esmu mājās. Manējie visi aaa atrodas basketbolā Zeļļu spēlē. Es izvēlējos braukt mājās, nē, es negribu sēdēt telpās, es gribu mājās. Es gribu uz savas mīļās terases un pabaudīt šito laiku tepatās, un jā, es negribu sēdēt telpās, es negribu tos trokšņus, es negribu neko tādu, es gribu čillot tepatās mājās. Atkal atbraucot mājās, es saprotu, nekur nav tik labi kā mājās. Ta kā es paņēmu Bolt drive, pateicu savējiem atā un es braucu mājās, sēžat skataties savu spēli. Aj, es gan nākšu uz terases ūn mums tūlītās ir komandas zooms. Saliksim mērķus, plānus, nu meitenēm, pastrādāsim ar meitenēm, izrunāsim aktualitāti, parunāsim par šī mēneša idejām, domām un jā."
Kārena @ 01.04.2024 22:58Un tas dzīvoklis Marijai nespīd, jo nevar ar maziem bērniem.
easywithaces @ 02.04.2024 10:00
Marta kvalifikācijas :
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita - B2/ 2S
Vucēna, Agneta - B1 / 1S.
Pretice - M3 / Star.
Stapāne - M1/ Master
Krasta - A / Active Manager.
easywithaces @ 02.04.2024 10:00
Marta kvalifikācijas :
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita - B2/ 2S
Vucēna, Agneta - B1 / 1S.
Pretice - M3 / Star.
Stapāne - M1/ Master
Krasta - A / Active Manager.
Ekhoo @ 02.04.2024 14:12Vucēnai jau nāk jaunie īrnieki skatīties māju, diez vai ir atradusi jaunu mājvietu. Iepriekš dalījās kādus skatās dzīvokļus, tagad tāds klusums.
Ka tik tiešām nebūs tā, ka hrusčovku iet.
Vai varbūt Egita izručīja un iedos savu dzīvokli. Bet tas bija ar 2 guļamistabām.