CallMeAnnika @ 13.01.2026 18:19Mašai bija LIVE par Joyou, kur stāstīja, ka par 200PV nopelna 113 eiro.
Kāda lietotāja uzdeva jautājumu, kā ar nodokļiem no šiem 113 eiro, un Maša uzreiz atcirta, ka šis jautājums nav tāpēc, ka tas interesētu. :D Viņai tiešām ļoti grauž.
Pēc tam stāstīja, ka reāla nauda no šiem 113 eiro ir 51 vai 61 eiro, bet pārējā nauda ir uzkrājums iekšējā kontā. No sākuma gan tik braši stāstīja, ka nopelna 113 eiro. :D
magdalena333 @ 13.01.2026 19:07Man liekas, ka Dimam ir tik finanses, lai pieticīgi visus pabarotu. Marija iespējams visas savas finanses novirza, lai nomaksātu savu parādu, kad tas būs izdarīts, tad Dima nebūs vajadzīgs. Viņš ir tikai komforts, respektīvi viņa ziedos 2-3 gadus no savas dzīves, lai tiktu no parāda vaļā, Varbūt cer, ka pa šo laiku atkal kļūs par imperatori, vai atradīsies citas peļņas iespējas, bet nu ilgtermiņā es neredzu viņus kopā. Nu neticu, ka Marijai ir vajadzīgs vīrietis, kurš tikai var pavilkt 2 istabu dzīvokli, bet patreizā viņas situācija der pat tas, vai tas derēs, kad viņai vairs nebūs parādu, to mēs vel redzēsim!
bet viņa jau nemeloja. Viņa ir viena no vadošajām līderēm. Parādos. Daudz jau tādu nav. Vismaz neredzās.amnēzija @ 13.01.2026 23:43
Labākais teksts tajā visā stāstā bija: "Esmu viena no vadošajām līderēm kompānijā"... ???
Es atvainojos, kurš Mašu šādā paskatā vedīs uz austeru randiņiem? Varbūt tikai kāds uz mikrorajona Hesīti aizvedīs.Tastastas @ 13.01.2026 23:46
Kad parāds būs nomaksāts, Maškai būs pirksti gaisā, varbūt ceturtais bērns, un atkal ķiķinādama palēkdamās skries uz austeru randiņiem. Šādas būtnes nemainās.
Tāds šībrīža "skaistais vīrs" būs lieks un droši vien tiks kārtīgi nolikts soctīklos.
CallMeAnnika @ 13.01.2026 18:19Mašai bija LIVE par Joyou, kur stāstīja, ka par 200PV nopelna 113 eiro.
Kāda lietotāja uzdeva jautājumu, kā ar nodokļiem no šiem 113 eiro, un Maša uzreiz atcirta, ka šis jautājums nav tāpēc, ka tas interesētu. :D Viņai tiešām ļoti grauž.
Pēc tam stāstīja, ka reāla nauda no šiem 113 eiro ir 51 vai 61 eiro, bet pārējā nauda ir uzkrājums iekšējā kontā. No sākuma gan tik braši stāstīja, ka nopelna 113 eiro. :D
Tastastas @ 13.01.2026 23:46
Kad parāds būs nomaksāts, Maškai būs pirksti gaisā, varbūt ceturtais bērns, un atkal ķiķinādama palēkdamās skries uz austeru randiņiem. Šādas būtnes nemainās.
Tāds šībrīža "skaistais vīrs" būs lieks un droši vien tiks kārtīgi nolikts soctīklos.
Tikai slinkais krievs jàapprec 😁sauliiite.paula @ 14.01.2026 11:26A nav tā, ka bija runas, ka sekta palīdzēs nomaksāt parādu? Tikai būs jākalpo..
ZANZEZAN @ 14.01.2026 08:02bet viņa jau nemeloja. Viņa ir viena no vadošajām līderēm. Parādos. Daudz jau tādu nav. Vismaz neredzās.
Hermiine89 @ 14.01.2026 09:37Es atvainojos, kurš Mašu šādā paskatā vedīs uz austeru randiņiem? Varbūt tikai kāds uz mikrorajona Hesīti aizvedīs.
Mustangam bija liegums PTAC soda dēļ, kas bija 1600 eiro. Tie 34k + visi pārējie izdevumi ir PVN nemaksāšana.Merilda @ 13.01.2026 19:30
Bet kā viņa ar tik maziem ienākumiem var nomaksāt 50k parādu? Un kpc ZTI viņai noņēma liegumu tam mustangam?
ZANZEZAN @ 14.01.2026 08:02bet viņa jau nemeloja. Viņa ir viena no vadošajām līderēm. Parādos. Daudz jau tādu nav. Vismaz neredzās.
Merilda @ 14.01.2026 15:34Omg, Sanas apraksts - vislaik, pagaišajā. Par stilistiku pat nerunāsim. Vēl pati atzīst, ka skolā sabīdīja sev visu kā vajag, var redzēt, ka latviešu valodas stundas tika kavētas ?
magdalena333 @ 13.01.2026 20:08Es saprotu, ka viņai kopējā bērna nauda ir kādi 650€, kaut ko jau viņa nopelna arī savā pulveru biznesā, ja viņa var katru mēnesi nomaksāt +\- 1000€, varbūt kādā brīdī viņai vai Dimam būs vairāk finanses, tad 3 gados varbūt atdos visu summu. Vismaz man tā izskatās, ka viņa novirza savus līdzekļus, jo nu viņa izskatās un dzīvo ļoti pieticīgi, domāju par Dimas finansēm tiek apmaksāta ēšana, benzīns un dzīves vieta. Nekādu citu izmaksu jau viņiem īsti nav, ne ceļo, ne iet uz restorāniem, ne īsti dara kaut ko ārpus mājām (ja kaut kur aizbrauc, tad ar sadarbību). Ne Marija sev kaut ko jaunu nopērk, cik kaut ko saņem uz sadarbību.