sauliiite.paula @ 04.07.2025 16:55Egitai jauns vārds - raižpilns?? un to pašu vārdu nosauca ar grūtībām??? rēcu skaļi, aunapiere
Vārdotāja @ 06.07.2025 23:17Vai man šķiet, ka Indzy un Egitai līdzīga runas intonācija? Akcenti uz vārdiem utt. Baigi ikdienā viņu neklausos, bet viesnīcas storijā riktīgi Egitu uzsita
Un man izskatās, ka bišu mātei tas pampums vairs nenoiet ne rītā, ne vakarā. Konstanti uzburbusi. Un ja jau gribētu tiešām tikt pie bērna savos 40+, tad tā glāzīte netiktu tik bieži cilāta.Matilde23 @ 06.07.2025 13:01
Vasiļevska prasta, agresīva, vulgāra. Kad gāja ar “draudzenēm” uz to kino. (Cik saprotu, viss tika gatavots pa godu Ingas dzimšanas dienai). Bet Vasiļevska sagribēja būt (kā vienmēr) centrā… - es sēdēšu pirmajā rindā pa vidu, TĀS TUR DIVAS (“draudzenes Egita un Rita”) aizmugurē un Inga, Tu man te blakus. Nodrīpelēja, ka maz neliekas. Tā uzvedas skaļi un bravūrīgi, lai pievērstu sev uzmanību. Es te esmu, skatieties uz mani. Mazvērtības kompleksi, sevis absolūta necienīšana, un tās pīļlūpas pa priekšu, un viss pārējais… prasti, negaumīgi, ne kā lēdija, kas viņa absolūti varētu būt, ja vien būtu kas cits dots, ne pīļlūpas…
Candelaria @ 06.07.2025 00:55Kača tak ir galīgā pillā?
amnēzija @ 05.07.2025 13:05
Kura tur ir tā rudmate?
Kāds labums tev no melošanas? Ilze pasūta sev pāris produktus (teica, ka pasta ļoti laba, bet tas arī viss). Un aizpagājušomēnes viņa pat aktivizējusies nebija, jo Joyou sistēmai ir gļuki par to, ka piesviež klāt grozam vienu produktu. Viņa noņēma nost, pievienoja savus, ko gribēja pasūtīt, bet nepievienojās visi, līdz ar to viņa nesaņēma ne centa par savu komandu (daži cilvēki viņai ir apakšā).ilūzija @ 05.07.2025 14:09Ilzei ir normāla kvalifikācija ; strādà un nekur nav aizgājusi .
😳Mashka Kakashka @ 01.07.2025 07:20Ja nu kādam šaubas, ka tas nav tas pats lietussargs, visas detaļas atbilst un ChatGPT atpazina artikulu no Vasiļevskas storija, tur uz birkas redzams. ?
mjā 😂tas tiešām ir Wouw efekts un tikai NL . Paldies , NL .🤩 Zobu pasta no NL ari izlaboja zobus un tie palika balti un gludi, tāpat āda , nagi un krūtis pacēlās pec kolagena . Galvenais ,liek Story , jo tauta tic … un domà , ka viņas , ja būtu NL , tad būtu draudzenes 😀 un turpina abonēt saturu , ar makaroniem uz ausīm un pirkt kolagenu. Vismaz tuvāk zvaigznēm 😎Hermiine89 @ 01.07.2025 10:55Viņa grib pateikt, ka jojo produkti aizstàj botulīna toksīna injekcijas. Bravo! Šis ir jauns melu līmenis. Viņām tiešām piestāv strādāt šajā melu impērijas kompānijā.
Ilzei ir normāla kvalifikācija ; strādà un nekur nav aizgājusi .Mashka Kakashka @ 02.07.2025 18:06
Kad bija Ilze, viņa daudz ko deva Egitas apgrozījumam, jo Ilzei bija čeki ap 600-700 eiro, ja nemaldos. Ilze aizgāja un Egitas piramīda sabruka vēl vairāk. Atceros, ka Ilze vēl storijos teica, ka pēc aiziešanas prom, esot bijusi šokā par cilvēku uzvedību pēc viņas aiziešanas. Tas jau ir skaidrs, kāda tur ir iekšējā komunikācija, spiež pirkt preces, lai tikai augstāk stāvošajiem sanāktu kaut ko nopelnīt.
KrūzīteDūzīte @ 05.07.2025 10:06
Pats smieklīgākais, ka tie mati viņām visu laiku atkal izkrīt. Nav tā, ka izaug un viss ok. Nē, divas reizes gadā puse izmrīt un tad visi maģiski ataug? un atkal kautkur pazūd. Un tā jau 7 gadi? bet par to rudmati vispār nerunāsim. Rudi un nespodri mati, aiziet pie friziera, nokrāso un izžāvē blowout tehnikā- tur tak pat pieci mati uzreiz izskatīsies kā pilna galva. Tiešām visus uzskata par pilnīgiem idiotiem?
Vārdotāja @ 05.07.2025 07:35Vai dieniņ, Egitai ir arī feikās žāvas. Ziniet ko tas nozīmē?? Reflekss pie noteiktām darbībām- meliem, uztraukuma pirms kaut kā teikšanas, melošanas.
Mashka Kakashka @ 04.07.2025 10:23Egita, tu taču mūs troļļo ar tiem saviem “biezajiem” matiem? Vai ne?! ?
Tie salīdzinājumi ir tiiiiiik debīli, rodas sajūta, ka bjūtīeliksīrs matus nokrāso citās krāsās.
amnēzija @ 03.07.2025 12:44No visām ieturētajām maltītēm pa dienu, viena ir tikai pašgatavota? Un tā viņa nepārtiek tikai no kokteiļiem? Un tad brīnās, ka dzelzs organismā trūkst. Kāda dzelzs uzsūkšanās kopā ar pienu.. ?
viņai augšā pateica vajag reklāmu, tad lien no ādas ārā. Tas ir tāpat kā 200kg tante teiktu, skaties es notievēju paldies yojūMashka Kakashka @ 04.07.2025 10:23Egita, tu taču mūs troļļo ar tiem saviem “biezajiem” matiem? Vai ne?! ?
Tie salīdzinājumi ir tiiiiiik debīli, rodas sajūta, ka bjūtīeliksīrs matus nokrāso citās krāsās.