CallMeAnnika @ 30.06.2025 22:56Egita, kā var teikt, ka Joyou kompānija dod dāvanā lietussargu, iegādājoties 2 sāļās pulverbundžas, ja viena pulverbundža maksā 40 eiro (par divām 80eiro), bet kopā ar lietussargu komplekts ar 2 bundžām maksā 113 eiro? TIEŠĀM DĀVANĀ? :D
Egita vakar teica, ka jāsalasa vēl 758 PV. Šodien jau saka, ka vajadzēja kopā 1250. :Dlieniite2015 @ 30.06.2025 21:33Man smiekli par to Egitu, visas dienas garumā rāda cik vēl pietrūkst, lai iesasitās un nopērk kaut ko no viņas. Pati vēl saputrojās, ka teica ka vajag vairāk kā 1000pv, kaut gan dienas sākumā vajadzēja 500 pāri pv savākt. Baigā strādāšana- formēt pasūtījumus. Egitiņ, dirsa pielipa pie galda strādājot, jābrauc strādāt uz frizētavu? Rāda kā pati izauguši no jojo sūdiem! Vot nekas tev tur nav izaudzis un vairāk par pleciem arī neizaugs.
Man smiekli par to Egitu, visas dienas garumā rāda cik vēl pietrūkst, lai iesasitās un nopērk kaut ko no viņas. Pati vēl saputrojās, ka teica ka vajag vairāk kā 1000pv, kaut gan dienas sākumā vajadzēja 500 pāri pv savākt. Baigā strādāšana- formēt pasūtījumus. Egitiņ, dirsa pielipa pie galda strādājot, jābrauc strādāt uz frizētavu? Rāda kā pati izauguši no jojo sūdiem! Vot nekas tev tur nav izaudzis un vairāk par pleciem arī neizaugs.CallMeAnnika @ 30.06.2025 18:06Katrīne diktē no augšas Egitai un pārējām, lai noslēdz kvalifikācijas, jo tad viņa arī kāps.
Kur viņa izrāda apkārti, augšā rakstīts paid partnership. Pats pirmais story, šodien vēl val redzēt.CallMeAnnika @ 30.06.2025 19:44Man šķiet, ka nav, jo parasti Katrīne liek visur Paid Partnership. Varbūt kļūdos, bet viņa ir viena no retajām, kura tiešām liek ļoti bieži, ka ir sadarbība.
Un vēl jāatrēķina no algas tās summas, ko pašas izsviež vējā. Un pēc gadiem veselību nevarēs nopirkt ne par kādu naudu. Tagad pat redzams, ka ar visām dārgajām procedūrām uz sadarbību, izskats paliek arvien bēdīgāks.Hmmm1 @ 30.06.2025 11:22
Da nu šādu darbu. Lai tagad es sēdētu un no biksēm lektu ārā katra mēneša pēdējā dienā.
Cerēt nopelnīšu naudu vai nē!
Labāk es sēžu darbā savas 8h un zinu, ka man alga būs konkrētajā datumā. Un man nav jāiet un jāpiedāvā sūdpulveri, kas sabojā tikai veselību...
Jā, lai dabūtu 1S jeb Pro Partner 1 kvalifikāciju, vajag 1 zvaigzni, kas ir Īrijas Inga ar 3000 PV + side PV 2500 (kopā ar citiem Egitas komandas cilvēku PV), bet neskaitot Ingas PV.Dainuviete @ 30.06.2025 11:09
Bet tie 512pv jau šķiet naudas izteiksmē ir diezgan, ne tā? lai taču bagātās līderes iepērk sev krājumus :D Ja tas kopējais pienesums no tās kvalifikācijas būtu tik liels, sen pašas būtu to apgrozījušas- bet te pēdējās divas dienas tiešām sanāk "kreklu raut pakaļā" un lūgties lai kāds kaut ko pasūta!
Un kas tad Egitai beigās tur sanāks? 1S kvalifikācija? :D
Laikam Biodrone un BioMatrix pa visiem šiem gadiem nav aizstaigājis līdz mutei, lai atrastu un izārstētu šo problēmu. :D :Damnēzija @ 29.06.2025 23:27
Viņa atrunājās, ka pie vainas mainīgie laikapstākļi.
Nez, varbūt viņai tās lūpas tādas jutīgas un reaģē tik asi. Man laikam 1x mūžā, pirms vairākiem gadiem, ir bijusi uz lūpas aukstumpumpa. Vairs neatceros, ka tādas vēl būtu metušās. Esmu gan pasalusi, gan sakarsusi, gan caurvējos sēdējusi.. man jau šķiet, ka viņai arī ar tiem visiem biomatrixiem tā imunitāte pakaļā. Jāveic imunoloģiskā pārbaude un varbūt nepieciešama profilaktiska pretvīrusu terapija. Vēl iespējams, ka sava "izcilā" darba dēļ dzīvo visu laiku stresā - būs tā kvalifikācija vai nebūs, būs normāls piķis vai nebūs, varēs to nodokļu parādu nomaksāt vai nevarēs.. stresa ietekmē arī tie draņķi metas.
Man šķiet, ka nav, jo parasti Katrīne liek visur Paid Partnership. Varbūt kļūdos, bet viņa ir viena no retajām, kura tiešām liek ļoti bieži, ka ir sadarbība.Siredzho @ 29.06.2025 22:13Vasiļevska Lakstīgalās, kur visiem senāk, par kivičiem bija sadarbības. Neticu, ka arī tagad šai tā nav sadarbība, lai ar' nav ###
Katrīne diktē no augšas Egitai un pārējām, lai noslēdz kvalifikācijas, jo tad viņa arī kāps.lieniite2015 @ 29.06.2025 21:42Kauns līderēm lūgties pēc pasūtījumiem! Vēl Vasiļevskai vajadzētu un būtu īsts sapņi darbs!
Ir ir sadarbība.Siredzho @ 29.06.2025 22:13Vasiļevska Lakstīgalās, kur visiem senāk, par kivičiem bija sadarbības. Neticu, ka arī tagad šai tā nav sadarbība, lai ar' nav ###
Dainuviete @ 30.06.2025 11:09
Bet tie 512pv jau šķiet naudas izteiksmē ir diezgan, ne tā? lai taču bagātās līderes iepērk sev krājumus :D Ja tas kopējais pienesums no tās kvalifikācijas būtu tik liels, sen pašas būtu to apgrozījušas- bet te pēdējās divas dienas tiešām sanāk "kreklu raut pakaļā" un lūgties lai kāds kaut ko pasūta!
Dainuviete @ 30.06.2025 11:09
lieniite2015 @ 29.06.2025 21:42Kauns līderēm lūgties pēc pasūtījumiem! Vēl Vasiļevskai vajadzētu un būtu īsts sapņi darbs!
jauna Škoda nav nemaz nekas lēts. Salīdzinoši tā pati cenu kategorija un ir ļoti labi aprīkotas.pieneneee @ 30.06.2025 08:05Kača nomainījusi savu BMW uz Škodu? Kerija vismaz pie stūres sēdēja Škodai. Varbūt šis Pētera auto?