CallMeAnnika @ 11.03.2024 15:54Ex Saulietei vajadzētu būt uzkrātam Travel bonusam, ko var izmantot darba braucienos.
Katra 3.mēneša beigās 1% no kompānijas apgrozījuma tiek ieskaitīts kā Travel bonuss tiem, kuriem ir DS kvalifikācija. No DT ir 2%.
Bet Vucēnai jau sen nav augstāk par 1S kvalifikāciju.
CallMeAnnika @ 11.03.2024 15:29Egita turpina spridzināt ar savu intelektu. Hohlova lielākā fane:
"Un vēl, kas ir. Mūsu meitenes šodien aizlidoja uz Marabellu pie prezidenta, kur dzīvo prezidents, ar savu ģimeni, ar sievu, bērniem. Viņi tur dzīvo jau ļoti sen īstenībā. Viņiem pat ir tā patstāvīgā pilsonība vai kaut kas tamlīdzīgs. Nu lūk, un, un un un un un, mums tur ir biznes komjunitī, Eiropas biznes komjunitī, ah, meitenes aizlidoja uz turieni, es palikšu še šeit skatīties, mēs ar Mariju abas divas, abām jau tāds āā.''
Svarīgākais ir pieminēt un apjūsmot prezidentu, bet noskaidrot, ka Marabella nav Spānijā, viņas smadzeņu kapacitāte nepavelk šo informāciju.
Merilda @ 11.03.2024 19:13Kad ar Bondarčuku devās stāvoklī ar Īlonu uz Itāliju, tad gan bija pilnīgi po, ka Vita tiek atstāta ?
Tonya @ 11.03.2024 13:54Nav gatava atstāt Ilonu un nedēļu. Bahahah. 7 dienas gatava nav, bet vēl nesen 4 dienas bija ok, kad uz pragu brauca ?
Ne, nu varbūt es kļūdos un tā ir MILZĪGA starpība.
Merilda @ 11.03.2024 20:09Ar IG vairs neko nevar nopelnīt, aizdevās uz FB jaunas aitas meklēt.
es vispār nesaprotu to loģiku sadarboties ar Egitu… reāli kāda ir atdeve tai reklāmai? Tač daudzi tikai ierēc…CallMeAnnika @ 11.03.2024 15:16Extra Berry, vai tiešām tik slikti jums iet ar ogu tirgošanu?
Egita ēšana vai drīzāk rīšana storijos un pārteikšanās - "Mmm, ak Dievs, un viņai pat vēl ir garša. (Pauze, jo ēd) Nevis vēl, bet jau.''
Viena no sliktākajām reklāmām ever, un Extra Berry vēl pāršērojuši Egitas storijus.
Man arī kārojas pasūtīt lielas, saldas un garšīgas ogas, bet labāk izvēlēšos Ogu Bodi. Ja Extra Berry zemenēm ir VĒL garša, tad bail, ka nepazūd. :D :D Egita mani ietekmēja tur nekad neko nepirkt, un Ogu Bodē arī par dažiem eiro lētāk.
aauuu @ 11.03.2024 21:04
Tur ne tik nenopelnīs. Fb un Instagrams ir izsmelts. Lai pamēģina tiktok un twitter, bet tur viņas noraks vienā setā:D
grūti, grūti laiki Nlam.
Merilda @ 11.03.2024 22:33Yuhuuu, forumietēm atkal taisnība - Vucēna savā live pateica, ka vairs pat nekomunicē ar Robertu ?
Soc. dienestam nevajadzētu reaģēt uz šo? Vai reaģēs tikai tad, kad būs jau noticis kaut kas slikts?krmmm @ 11.03.2024 22:45
Trāpīju uz brīdi, kur viņa pasaka, ka atstāj Neitu pieskatīt mazos bērnus mājās, kamēr viņa aiziet uz veikalu. To jau mēs pašas bijām izsecinājušas, bet nu viņa tiešā tekstā atzinās. Vispār baisi uzticēt 9gadniekam pavisam mazus bērnus, turklāt pretlikumīgi. Vispār nesaprotu, kur problēma pie mūsdienu iespējām saplānot pirkumus un pasūtīt Rimi vai Barbora piegādi... da kaut katru dienu. Bet nē, viņa labāk riskē un skraida viena uz veikalu
krmmm @ 11.03.2024 22:45
Trāpīju uz brīdi, kur viņa pasaka, ka atstāj Neitu pieskatīt mazos bērnus mājās, kamēr viņa aiziet uz veikalu. To jau mēs pašas bijām izsecinājušas, bet nu viņa tiešā tekstā atzinās. Vispār baisi uzticēt 9gadniekam pavisam mazus bērnus, turklāt pretlikumīgi. Vispār nesaprotu, kur problēma pie mūsdienu iespējām saplānot pirkumus un pasūtīt Rimi vai Barbora piegādi... da kaut katru dienu. Bet nē, viņa labāk riskē un skraida viena uz veikalu
Merilda @ 11.03.2024 22:34
Domā, ka FB nē? Ja viņa tur ir kkādi citi draugi/sekotāji kā IG.
Merilda @ 11.03.2024 23:00
Viņa ir tāda egoiste. Nabaga Neits. Uz skolu pat vairs nelaida. Uz veikalu - Neits pieskata mazos. Jāiet vannā - Neits pieskata mazos. Tam puikam ir tikai 9 gadi, bet tik daudz visādu atbildību. Marij, Neits nav Tavs vīrietis, kuram jāuzņemas sekas par Taviem stulbajiem dzīves lēmumiem.
krmmm @ 11.03.2024 23:51
Arī šovakar - tik svarīgs uzdevums kā iziešana ig live, lai papļāpatu par dzīvi. Durvis ciet un aiz tām Neits pieskata mazos ?