CallMeAnnika @ 05.03.2024 17:04Nē, tu kļūdies vismaz šajā reizē. Es labi zinu, kur augšā parādās Paid Partnership. Viņai nebija ne #reklāma, ne Paid Partnership, ja runā par putekļusūcēja-robota reklāmu.
Merilda @ 05.03.2024 22:10Es neeevaru - Vucēna un viņas iziešana storijā krūšturī. Vnk sievietei nav absolūti nekādu manieru vai cieņas pret sevi, tas nav ne seksīgi, ne skaisti. Marij, tas ir lēti, prasti un vulgāri ?
jo vairāk cilvēku noziņos, jo iespējams lielāka varbūtība, ka PTAC reaģēs… bet maz ticamsCallMeAnnika @ 05.03.2024 12:56Nosūtīju informāciju PTAC. Cik sodus viņai vajadzēs, lai sekotu līdzi noteikumiem? Cik grūti ir uzrakstīt 3-5 storijos #reklāma?
kinderbueno @ 05.03.2024 13:19Saulietei atliktu nokrāsot matus citā krāsā, lai nav jāizmanto krāsa, kas satur balinātāju un jānoņem pieaudzētie mati. Jo gaišā krāsa satur šo balinātāju, kas savukārt apstādina matu augšanu, tāpēc gaišmatēm ir tāda problēma, ka mati stāv uz vietas un citām vēl nolūst no krāsošanas!
Merilda @ 05.03.2024 22:10Es neeevaru - Vucēna un viņas iziešana storijā krūšturī. Vnk sievietei nav absolūti nekādu manieru vai cieņas pret sevi, tas nav ne seksīgi, ne skaisti. Marij, tas ir lēti, prasti un vulgāri ?
Nekas būtiski Vucēnai vai Egitai nemainās. Maz vai vispār nav sadarbību un NL produktus tāpat sūta vien retais.EmilijaArm @ 05.03.2024 19:12Nu jau IG ir atpakaļ, bet prikiņ kas ar šitādu viņu bizīti notiek, ja vietne nokaras uz dienu vai vairākām? Tāpēc duras ir tās, kuru darbs ir tikai soctīkli.
Marija tik nogurusi, ka nespēj apģērbties. :D Vai tiešām viņa domā, ka šādi sakārdinās vīrieti?Merilda @ 05.03.2024 22:10Es neeevaru - Vucēna un viņas iziešana storijā krūšturī. Vnk sievietei nav absolūti nekādu manieru vai cieņas pret sevi, tas nav ne seksīgi, ne skaisti. Marij, tas ir lēti, prasti un vulgāri ?
Dainuviete @ 05.03.2024 19:33
Ā,es atkal domāju ka runa iet par Egitu un viņas “neuzkrītošo” auto tīrīšanas pakalpojumu.
Laurentī @ 06.03.2024 13:29Uzdāviniet kāds Egitai grūtnieču džinsus ??????????
Man uz Egitas bomžošanu ir kauns skatīties. Nu, kur var tik zemu krist.
SantaC @ 06.03.2024 14:19Man uz Egitas bomžošanu ir kauns skatīties. Nu, kur var tik zemu krist.
Ja nav naudas strādājot pasaules labākajā uzņēmumā priekš grūtnieču džinsiem, nopērc andelē. Viņa tak skaitās viena no līderēm, tā vismaz visas kladzina. Kāpēc nevar atļauties sev iegādāties grūtnieču apģērbu?