Marija ir minējusi, ka gulēt iet laicīgi, ap 23 vai 24, un lielākoties aizguļas un pieceļas nevis 6:30, bet 8:30. Šad tad pat dienā iet pagulēt. Kā var būt tik ciešs miegs, ja guļ savas vismaz 8 stundas diennaktī? Viņa nestrādā fizisku darbu, lai tā nogurtu, bet laikam nekā nedarīšana un sēdēšana telefona ekrānā atņem vēlmi kaut ko darīt. Marijai, cik redzu, ir arī mazkustīgs dzīvesveids, jo bieži pārvietojas ar auto nevis kājām, un viņa nesporto. Un kokteiļi un NL vitamīni nepalīdz. Saprastu, ja būtu miega bads kā tas nereti ir mātēm ar 3 bērniem, jo ceļas pie katras skaņas.Zebradivi @ 26.02.2024 11:41
Vai ne , mums tas pats , arī guļ savā istabā , kā sāk vemt naktī, tā es momentali sēdus esmu. Ok , nedzirdēji, bet bērns atnāk un tev to saka, a viņai pofig , ciešs miegs viņai redz esot . Goda vārds šoka moments
CallMeAnnika @ 26.02.2024 21:48Marija ir minējusi, ka gulēt iet laicīgi, ap 23 vai 24, un lielākoties aizguļas un pieceļas nevis 6:30, bet 8:30. Šad tad pat dienā iet pagulēt. Kā var būt tik ciešs miegs, ja guļ savas vismaz 8 stundas diennaktī? Viņa nestrādā fizisku darbu, lai tā nogurtu, bet laikam nekā nedarīšana un sēdēšana telefona ekrānā atņem vēlmi kaut ko darīt. Marijai, cik redzu, ir arī mazkustīgs dzīvesveids, jo bieži pārvietojas ar auto nevis kājām, un viņa nesporto. Un kokteiļi un NL vitamīni nepalīdz. Saprastu, ja būtu miega bads kā tas nereti ir mātēm ar 3 bērniem, jo ceļas pie katras skaņas.
Marijas māte varētu sazināties ar Rafu, lai uzsāk tiesas procesu. Viņam ir ar steigu bērnus jāņem ārā no viņas rokām.aauuu @ 26.02.2024 21:36
Piedodiet, bet Marijas bērni aug nelabvēlīgā ģimenē. Viņa tos bērnus reāli psiholoģiski traumē jau no mazotnes. Plus alkohols tur uz urrā. Tur vairs nav divu domu. Viss.
Elife @ 26.02.2024 21:54
Jā, no viņas nekad nekas nav dzirdēts par negulētu nakti bērnu dēļ-arī tad, kad bija jaundzimušie. Tikai tas, ka ciešs miegs un vienmēr nogurums.
začeits @ 26.02.2024 16:27Kura te min, ka sīkie netiek pamesti? Protams, jo nav vairs kam pamest- ja joprojām māte vai draudzene dzīvotu ar viņu kopā, jūs tiešām ticat, ka viņa pati ar tiem sīkajiem sēdētu mājās? Vai neviena neredzēja, ka pat stipri priekšlaikus dzimušais tika atstāts sazin kam, lai tikai notītos uz visādām mistiski svarīgām darīšanām?
Šorīt pat- bēbis atstāts 8gadniekam, māte pat nesteidzas atgriezties mājā, bet sēž un sevi filmē mašīnā.
Brīžiem rodas sajūta, ka Neitam sīko pieskatīšana ir kā sods par to, ka no Kristapa nesanāca izspiest gribētos tūkstošus. Tā teikt- atpelni, dēliņ, to, ko tēvs man par tevi nesamaksā.
Un tās, kas aizstāv Mariju nesaprot 1. Viņai nevar ticēt. Tas, ka viņa saka " bērna tēvs neko nedara" automātiski nenozīmē, ka tā patiešām ir. Tas jau vairākas reizes ir pierādījies, ka viņa saka vienu kaut realitātē ir citādāk. Varbūt nevajag nosodīt Tādu, Kristapu vai kā tu saki jebkuru tēvu, nezinot visus faktus?Zuzuu10 @ 26.02.2024 02:26nu ja viņš viņai sūta naudu, tad malacis.
Saprotu ka te dažas domā, ka mēs aizstāvam Mariju, bet nē, par viņu tpt jau viss skaidrs.
Šeit ir runa par to ka vienalga, kas ir māte un kāda, tēvam tpt ir pienākums rūpēties par savu bērnu.
Ja vīrietis (vienalga kurš) bija tik spējīgs gulēt ar sievieti, tad arī ABIEM jānes atbildība, par to ko uztaisījuši.
ĢigiVigi @ 26.02.2024 10:23Šī rīta story Marijai.
Man laikak daudz , kas nav skaidrs .
Marija mūždien tā pārguris gan vakaros gan no rītiem . Vai viņai trūkst vitamīni vai kaut kāda depresija tiešām kādēļ mūžīgais nogurums.! Jo man prāts nespēj saprast - naktii atnāk bērns modina bet mamma neklapē ar ausi un neko nedzird .! Beigas bērns visu nakti noguļ vemeklos .! Un Kādēļ kādēļ viņam vēl tagad jāguļ kopā ar Vitu . Tas ir vnk kaut kāds pizgec .! No rīta viņa atstāj bērnu neitam lai varētu pagulēt un vēl ved Vitu uz dārziņu un atstāj abus mājās . Manas smadzenes šķiet eksplodēs.
krmmm @ 27.02.2024 04:25
Droši vien jebkurš būtu pārguris, ja dienā apēstu labi ja vienu okupantu pulveri un laša gabaliņu ar zaļiem salātiem.
amnēzija @ 27.02.2024 07:59
Tās pusdienas viņu maratonos un ārpus maratona mani vienmēr pārsteigušas, kad nav klāt ne druskas ogļhidrātu, kas ir būtībā enerģijas avots. Kaut kad bija izlikta storijos bildīte. It kā atsevišķi ir tās piedevas pieminētas viņu tajos "izziņas" materiālos, bet ēdienkartes atskaitēs īsti nekad tās nav redzētas.
Un tas viņu komentārs, ka ar 200kcal, kas ir viņu kokteiļos, ir apēsta normāla ēdienreize. 200kcal, tā ir vairāk uzkodas kalorāža. Pamata ēdienreize satur vairāk kcal.
Es ari par šo iesmeju. Visas triec iekšá savas brīnumdziras, vitamīnu bombas, kur viss ir sabalancèts, viss organismam nepiecieśamais ir iekšá, kas sameklè organismà vàjás vietas un salabo 😄 Izskatàs, ka nevis salabo, bet dzèš smadzeņu un veselà sapràta šūnas 😄 Un okupantu superdzelzi tak arī tirgoja un dzèra😄 Bet jègas, kà izràdàs, nekádas. Kas ir tás muļķes kas tur pèrk tos brīnumlīdzekļus??? Es nesaprotu.Dainuviete @ 27.02.2024 08:17
Bet nu paskaties, kaut Superbēbim Egitai - dzelzs deficīts ir bijis ilgstoši, pat pirms grūtniecības - nu kur tad visi tie jaudīgie NL uztura bagātinātāji, ka ar funkcionālajiem ēdieniem uzņem visu organismam nepieciešamos? Nu kur? Viss aiziet podā un sākt kladzināt, ka tieši viņas unikālajam gliemeža organismam šīs vitāli svarīgās vielas neuzsūcas? Nu kur?
Lai tagad viņas masveidā nodod analīzes un parāda, ka tie viņu prātojumi piepildās...Nebrīnos, ka Marijai arī ir dzelzs trūkums organismā (labi, viņai iespējams kāds krāns vēl pietrūkst pilnai laimei), bet nu tas mūždien pārgurums un nespēks, neizgulējusies.
vēlreiz pateikšu - es neaizstāvu Mariju. Pluss minēju, ka ja Rafa maksā, tad malacis.2biletes @ 27.02.2024 02:50Un tās, kas aizstāv Mariju nesaprot 1. Viņai nevar ticēt. Tas, ka viņa saka " bērna tēvs neko nedara" automātiski nenozīmē, ka tā patiešām ir. Tas jau vairākas reizes ir pierādījies, ka viņa saka vienu kaut realitātē ir citādāk. Varbūt nevajag nosodīt Tādu, Kristapu vai kā tu saki jebkuru tēvu, nezinot visus faktus?
Rumblerx @ 27.02.2024 08:27Es ari par šo iesmeju. Visas triec iekšá savas brīnumdziras, vitamīnu bombas, kur viss ir sabalancèts, viss organismam nepiecieśamais ir iekšá, kas sameklè organismà vàjás vietas un salabo ? Izskatàs, ka nevis salabo, bet dzèš smadzeņu un veselà sapràta šūnas ? Un okupantu superdzelzi tak arī tirgoja un dzèra? Bet jègas, kà izràdàs, nekádas. Kas ir tás muļķes kas tur pèrk tos brīnumlīdzekļus??? Es nesaprotu.
krmmm @ 27.02.2024 04:25
Droši vien jebkurš būtu pārguris, ja dienā apēstu labi ja vienu okupantu pulveri un laša gabaliņu ar zaļiem salātiem.
aauuu @ 26.02.2024 21:36
Piedodiet, bet Marijas bērni aug nelabvēlīgā ģimenē. Viņa tos bērnus reāli psiholoģiski traumē jau no mazotnes. Plus alkohols tur uz urrā. Tur vairs nav divu domu. Viss.
KrūzīteDūzīte @ 27.02.2024 09:06
Uztura bagātinātājs tāpēc arī saucās UZTURA BAGĀTINĀTĀJS- tas nav non stop ikdienas produkts. 4 gadus dzert biodronu? Organisms pierod un pats vairs nespēj normāli funkcionēt. Bet bizness jābīda un jādzer viss ko dod NL?
Stulbenes viņas ir
Pēc Marijas storijiem saprotu, ka lielākoties viss, ko viņa dara, ir guļ un iet vannā. Varbūt kaut kas jāsāk darīt, jo no bezdarbības arī rodas nespēks.magdalena333 @ 26.02.2024 12:14Bļins, es vispār vairs nespēju to viņas hui** klausīties. Mūžīgi pārgurusi, piegulētājam jābrauc likt viņas bērni gulēt 8 gadīgam jāvāc mazie, visu, ko es dzirdu ir, ka viņa tik guļ, bet nākamajā storijā stāsta, ka viņa tik pārgurusi, tik pārgurusi, jo neguļot?♀️ Tagad viņai viss rīts tā izjaukts, diez kamdēļ, jo Neits, kas ir liels bērns, kas spēj labāk par sevi parūpēties, kā māte par viņu, kas pat pieskata jaunāko, viņai kaut ko ir izjaucis? Nu tādu sviestu viņa visu laiku dzen. Un, tas, ka Neits naktī ir atnācis ar Vitu tik pierāda, ka Neits guļ ar savu mazo māsu?♀️ Diez kur tie bērni pēc tam gulēja, ka māte nerubīja un nevarēja aiziet sakopt viņu gūltu? Tad, kad šai ir jāskrien pie kādiem draugiem vai ar Robi kopā, tad viņa nav vairs nogurusi, bet no saviem bērniem ir visu laiku pārgurusi ?