TeaPot @ 20.02.2024 19:24kāds Agnesei niks? gribu palūrēt caur insanony, jo esmu nobloķēta, hvz kāpēc, bet neatceros niku precīzi :D
CallMeAnnika @ 20.02.2024 12:37Es arī domāju, vai tas bija ar aprēķinu vai tikai sakritība.
magdalena333 @ 20.02.2024 14:36Tas tik parāda, ka iepriekš bērnu dzimšana dienas tika svinētas priekš IG, ja reiz viņai tāds uzskats, ka bērns tak tā pat neatcerēsies. Kad bija nauda, tad taisīja ballītes, lai varētu pazīmēties, tagad naudas nav, tad pat bērnam nevar uztaisīt mazas svinības ģimenes lokā, laikam uz ātro kaut kādu kūku nopirka (varbūt). Nabaga Īlons, viņš ir trešais bērns, Marija Vaira nav ieinteresēta nekam (izskatās, ka tajā skaitā bērna drošība).
Kārtējais storijs ar noraudājušos Neitu, es tā arī nesaprotu, Neits tak zinot angļu valodu (zināja?), tagad pat netiek galā ar angļu valodas pamatiem, jābirina asaras. Kā var aizmirst valodu tik īsā laikā, ka tagad katru reizi jāraud pildot mājas darbus, kas bieži vien ir vārdiņu apgūšana. Tak ar omīte visu laiku braukāja kruīzos, vēl Rafa gadu atpakaļ bija pie viņiem pāris mēnešus, un šis brīnumainā kārtā vairs neko nemāk, tas tik pierāda kā Marija fantazē
Pareģone @ 20.02.2024 20:45
kas tur īsti bija? paskatījos IG, bet nekā tur nav saistībā ar NL ?
Ir tas pats uzņēmums, bet somas citas.Dainuviete @ 20.02.2024 18:54Kāpēc Egita atkal reklamē dzemdību somu? Un izskatās, ka soma ir cita, nekā pirmajā Live video :D Tā viņa tagad katru mēnesi savu somu reklamēs? :D
Pareģone @ 20.02.2024 20:45
kas tur īsti bija? paskatījos IG, bet nekā tur nav saistībā ar NL ?
MK sekos līdzi ne tikai dzemdību gaitai, bet arī pēc bērniņa piedzimšanas. Egita ir aktuāla tikai dēļ MK, kā ietvaros saņem sadarbības.Ekhoo @ 20.02.2024 20:56Egita iekš sadarbībām… tas ir sliktāk nekā.. es pat nezinu kas, nav ar ko salīdzināt. Tāda antireklāma. Ok, man nav aktuāla dzemdību soma, bet nu tiik tizli pastāstīt/reklamēt prot tikai viņa.
Viņas profils nomirs dažus mēnešus pēc dzemdībām.
Sākumā gan jau vēl reklamēs kkādas dāvanas, bet tad iejūgsies rutīnā un cauri būs. Ne tur bizness, ne sadarbības būs. Max pamperpaku dabūs par to.
CallMeAnnika @ 20.02.2024 22:33Ir tas pats uzņēmums, bet somas citas.
Live video viņai ir šī https://dzemdibu-soma.company.site/products/Pleca-soma-peleka-bruna-standarta-cena-49-99-p616343130
Bet šodien storijos, šī https://dzemdibu-soma.company.site/products/VUCH-ietilpiga-soma-Fatima-p623505583
Vai tiešām šis uzņēmums ir tik st*lbs un sūta viņai divas somas? Jaunam uzņēmumam riskanti dalīt lietas par brīvu influenceriem, kuriem ir 0 atdeve.
CallMeAnnika @ 20.02.2024 22:45MK sekos līdzi ne tikai dzemdību gaitai, bet arī pēc bērniņa piedzimšanas. Egita ir aktuāla tikai dēļ MK, kā ietvaros saņem sadarbības.
Egita pirms MK, un Vucēna ir itkā influenceres ar 11-16k sekotājiem, bet viņām praktiski vispār nav sadarbību. Domāju, ka tas ir NL, prastuma un garlaicības dēļ.
Mercury6 @ 20.02.2024 17:19Man par Mariju, kopš nesen viņai piesekoju, izveidojies tāds iespaids, ka, ja viņa tiešām savaldzinātu kādu aizņemtu vai precētu vīrieti, tad tas vīrietis momentā ir savu karmu saņēmis. Ticu, ka viņa kādu tiešām varētu arī aizvilt, turklāt vīrietis pavilktos uz glaimiem un kaisli un noteikti neievāktu tik padziļinātu informāciju, kāda apkopota šajā diskusijā, noskaidrotu tikai galvenos faktus, kurus pati pasniegtu - ir trīs bērni, mustangs, māja, esmu griboša, seksīga, ambicioza un kruta. Bet realitātē viņa ir diez gan izmisusi, nolaidīga, melīga, nu jūs jau pašas to visu zināt, man viņa šķiet ļoti nesimpātiska tieši kā cilvēks. Ja mans vīrietis aizietu pie tādas, es vienkārši klusībā sistu plaukstas, ka aizgājis pie tādas, nevis normālas sievietes un dabūs ko pelnījis, turklāt šī momentā pa kluso sagrūsnētu vēl ? un pēc tam tiktu izvazāts pa instagram un ielīst no kauna zemē. Man šķiet, ka šāda mīļākā ir pelnīts lāsts katram vīrietim, kurš kādā attiecību bedrē padodas un aizskrien pie citas, īsta karma.
labi, ka teksts ir storijos😁 skatos bez skaņas un smejos.Dainuviete @ 20.02.2024 23:06
Un tik tizli stāsta un bukšķierē lasot itkā tās lietas pirmo reizi redzētu :D nesapratu to domu. Varbūt viena soma plānota izlozēt?!
Vārdotāja @ 21.02.2024 00:05labi, ka teksts ir storijos? skatos bez skaņas un smejos.
Sanita123 @ 20.02.2024 21:07
Pirmkārt dislētiķim vajag mieru un klusumu apkārt mācoties, vismaz mans kliedz ja kāds mājās trokšņo, jo viņi nespēj savākt domas un sakoncentrēties, a Maškai abi bērni vēl pa vidu un Neits raud ne tapēc ka nesaprot, bet tapēc ka nespēj sakoncentrēties. To es saku no pieredzes.....
CallMeAnnika @ 20.02.2024 22:37
No Agneses storija. Nerādās vairs, jo ir pagājušas 24 stundas.
Tas, ka viņa var uzfilmēt jēdzīgu, taisnība. Bet viņas pašas personība visām reklāmām ir antireklāma. BeA būtu ļoti ok, man patika vēl viens zīmols, ar ko viņai bija sadarbība. Bet nu man kā patērētājam izvēle plaša. Labāk izvēlēšos zīmolus, kas neatbalsta krievu ietekmeles.amnēzija @ 20.02.2024 23:29
Ja Vucēna vēl šad tad kaut cik jēdzīgu reklāmu uzfilmē, tad Egitai viss sanāk no sērijas vissirslikti.lv.