SantaC @ 19.02.2024 13:54
Nevajag ieiet galējībās. Kā jau Katrīne uzsvēra vakar (un pārējās 1005 reizes) Pēteris ir ĪSTS pilots. ?
SantaC @ 19.02.2024 12:30Māksla ir atslābt un pieņemt, ka ne vienmēr citu viedoklis sakritīs ar tavējo. ? Par pilotu var izmācīties jebkurš, kuram ir finanses, galva uz pleciem un spēja nepamest iesākto pusratā. Nav biksītēs jāslapina uz šīs profesijas pārstāvjiem.
MTY @ 19.02.2024 09:41Ak vai, tas Vucēnas pēdējais posts :D
Tiešām kuram vīrietim patīk? Es piemēram neredzu neko skaistu, tikai kā ierakstu par kuru paņirgāties :D Uzpūties ķermenis no tiem okupantu pūlveriem :D
Tik izmisīgi meklē sev veci blakus, bet tajā bildē nav nekā seksīga. Drīzāk prastums ir tas, ko es redzu.amnēzija @ 19.02.2024 08:02Viņa atrādot tikai formas. Un kādas formas viņa atrādīja toreiz, kad kājstarpi virināja? ?
Un hotel Jūrmala, tā arī skaitījās formu atrādīšana, kad tajā jaunajā vešā fočējās? ?
Un arī vakardien publicētais ieraksts ar divām bildēm zelta kleitā veltīts viņas bērnu draugiem ?♀️? un forumu dalībnieces vēl skaitoties psihiski neveselas..
Vucēnai bija kārtējā uzmanības krīze un vajadzēja izdomāt kaut ko, lai paceltu savu pašvērtējumu. Komentāri nav daudz un ne visi glaimojoši, piemēram:Merilda @ 19.02.2024 10:20Es nevaru, pievērsiet uzmanību - "kārtējo reizi", tad nav pirmā reize, ka sieva kādam vīram aizliedz sekot un viņš uzreiz to skrien paziņot Maškai ?
Tev laikam ļoti grauž, ka viņš ir PILOTS.SantaC @ 19.02.2024 13:54
Nevajag ieiet galējībās. Kā jau Katrīne uzsvēra vakar (un pārējās 1005 reizes) Pēteris ir ĪSTS pilots. ?
Jebkurš, kuram ir finanses un galva uz pleciem? Cik daudzi ir tādi, kuriem ir ap 80000 eiro finanses studijām? Un nedomāju, ka šīs studijas ir kā vairumis, kur var izšļūkt cauri un iegūt grādu, kā tas ir daudz kur, un to nespēj daudzi.SantaC @ 19.02.2024 12:30Māksla ir atslābt un pieņemt, ka ne vienmēr citu viedoklis sakritīs ar tavējo. ? Par pilotu var izmācīties jebkurš, kuram ir finanses, galva uz pleciem un spēja nepamest iesākto pusratā. Nav biksītēs jāslapina uz šīs profesijas pārstāvjiem.
CallMeAnnika @ 19.02.2024 15:35Vucēnai bija kārtējā uzmanības krīze un vajadzēja izdomāt kaut ko, lai paceltu savu pašvērtējumu. Komentāri nav daudz un ne visi glaimojoši, piemēram:
"Tikai seksīgā kārdinātāja ir viena ar tris smukiem bērniņiem. ?ievilkt biksitēs mākam ,bet raksturs un forsa personiba ir tā kas var uzturet briniskigu laulibu- Tur laikam iztrukums. "
CallMeAnnika @ 19.02.2024 15:51Tev laikam ļoti grauž, ka viņš ir PILOTS.
Jebkurš, kuram ir finanses un galva uz pleciem? Cik daudzi ir tādi, kuriem ir ap 80000 eiro finanses studijām? Un nedomāju, ka šīs studijas ir kā vairumis, kur var izšļūkt cauri un iegūt grādu, kā tas ir daudz kur, un to nespēj daudzi.
Arabesq @ 19.02.2024 14:07
Un kādā veidā Pēteris ir NEĪSTS pilots? Izdomāts? Ļoti labi var redzēt, ka par aviāciju nesaproti nemaz, nesaproti ne pilotu pakāpes, ne hierarhiju, tikai te heito heita pēc.
CallMeAnnika @ 19.02.2024 15:24Tik izmisīgi meklē sev veci blakus, bet tajā bildē nav nekā seksīga. Drīzāk prastums ir tas, ko es redzu.
IG ir gan latviešu, gan ārzemju sievietes ar veselīgākiem un labākiem augumiem arī pēc 3 bērniem. Marijai vajadzētu pavingrot nevis sēdēt uz pulverdiētām. Ķermenis būs pateicīgs, veselība uzlabosies, stress samazināsies.
amnēzija @ 19.02.2024 17:06
Es laikam būšu tajā pulciņā, kas to ierakstu nesaprot. Kāds tam pienesums? Ja tā nav veļas reklāma vai reklāma Smart Go, kāda tam ierakstam nozīme? Padižoties, ka vīriešiem sievas aizliedz viņai sekot un pavēstīt to publiski, lai vēl vairāk celtu savu pašapziņu? Ja tāda bija tā doma, tad būtu labāk pie šī ieraksta publucējusi bildi, kurā viņa ir tērpta kādā no savām kleitām. Tajās viņa izskatās krietni labāk nekā šajā vešā. Te ir blāva/ nekāda un piedevām vēl tas izskatās lēti..
SantaC @ 18.02.2024 23:20
Es to arī Googlē izlasīju. ? Nekādā prestižajā aviokompānijā viņš nestrādā, nezinu cik tur stingri noteikumi.
Tonya @ 19.02.2024 10:15Vucenai ka vienmēr krūtis dzīvo savu dzīvi. Šī laikam ballītē zelta kleitā negribēja piedalīties.