cupcake2 @ 19.02.2024 00:09Piebilde - lai varētu sazīmēt mašīnas aizmugurējā sēdekļa atzveltni, bērnam ir jāsēž ar seju pretī braukšanas virzienam (lai gan, nu, skaidrs, ka piesprādzēts bērns to var aizsniegt tikai ar kājām), bet lai durvis tik tuvu priekšējam krēslam, ir jābrauc ar skatu braukšanas virzienā. ? tā ka tas, ka sēžot krēsliņā šādi sazīmēt fiziski nav iespējams, ir fakts. Un tas, ka krēsla atzveltne bija sazīmēta, liecina par to, ka Vita vispār nebija piesprādzēta, pat ar tām pašām mašīnas jostām.
Merilda @ 19.02.2024 06:13Es neeeeeevaru - kāda sieva aizliegusi vīram sekot, atkal vakar dzērusi, cik nožēlojama vēlme pēc uzmanības, ka tādas bildes jāpublicē.
var redzēt ka tieši Marijai pašai ir problēmas ar pārliecību.Merilda @ 19.02.2024 06:13Es neeeeeevaru - kāda sieva aizliegusi vīram sekot, atkal vakar dzērusi, cik nožēlojama vēlme pēc uzmanības, ka tādas bildes jāpublicē.
MTY @ 19.02.2024 09:41Ak vai, tas Vucēnas pēdējais posts :D
Tiešām kuram vīrietim patīk? Es piemēram neredzu neko skaistu, tikai kā ierakstu par kuru paņirgāties :D Uzpūties ķermenis no tiem okupantu pūlveriem :D
Merilda @ 19.02.2024 10:20Es nevaru, pievērsiet uzmanību - "kārtējo reizi", tad nav pirmā reize, ka sieva kādam vīram aizliedz sekot un viņš uzreiz to skrien paziņot Maškai ?
MTY @ 19.02.2024 09:41Ak vai, tas Vucēnas pēdējais posts :D
Tiešām kuram vīrietim patīk? Es piemēram neredzu neko skaistu, tikai kā ierakstu par kuru paņirgāties :D Uzpūties ķermenis no tiem okupantu pūlveriem :D
Prestiža vai ne-prestiža aviokompānija, bet cik ir tādi, kuri var un spēj izmācīties par pilotiem? Piesiešanās šeit galīgi nevietā.Zuzuu10 @ 18.02.2024 23:58bet ko tas Jums maina, viņš kapteinis vai nē? To redz kapteinis viņš nav, to kompānija nav prestiža ? lai gan story viņa vnk minēja ka pilots.
tak kaut vai sētnieks lidostā?
+ vēl atcerēsimies ka bija kovids un no lidostām (ne tikai airbaltic) tika ļoti daudz darbinieku atlaisti, arī piloti, reisu bija daudz mazāk, līdz ar to tās h bija grūtāk savākt, pa lielam viņam pat jāpriecājas ka darbs palika, tā tad slikts pilots viņš nav.
biksītēs neviens neslapina, bet stulbi nozākāt cilvēku par viņa profesiju, jo vairāk ka pilots nav nekāda zemā profesija.SantaC @ 19.02.2024 12:30Māksla ir atslābt un pieņemt, ka ne vienmēr citu viedoklis sakritīs ar tavējo. ? Par pilotu var izmācīties jebkurš, kuram ir finanses, galva uz pleciem un spēja nepamest iesākto pusratā. Nav biksītēs jāslapina uz šīs profesijas pārstāvjiem.
Zuzuu10 @ 19.02.2024 13:33biksītēs neviens neslapina, bet stulbi nozākāt cilvēku par viņa profesiju, jo vairāk ka pilots nav nekāda zemā profesija.
Bail iedomāties kā Jūs pret kasieri izturaties, ja šādi izsakaties par pilotiem.
Ja jau jebkurš tā vienkārši varētu kļūt par pilotu, tad mums viņu būtu tik pat daudz cik skaistumkopšanas speciālistu.
Viedokli var pieņemt viegli, katram var patik vai nepatikt Pēteris, vizuāli vai raksturā, bet apsmiet profesiju ir diez gan muļķīgi.
Saprastu vēl ja cilvēks tiešām ar ko nelegālu vai perversu nodarbotos.
Iesmiet tik par to ka viņš nav kapteinis utt. ir diezgan muļķīgi.