zem kāda akmeņa viņa visu šo laiku dzīvojusi? 😬 2025.gada nogalē viņai tādi pārsteigumi- vīrietis ginekologs 🙄MTY @ 23.12.2025 16:50Ak mans dievs, pusmūža sieviete, pašpasludināta biznesa lēdija Vasiļevska, ieliek video postu IG par Vīrieti ginekologu ? Tādu itkā 20 gadīga meitene pasmietos par vīrieti kā sieviešu dakteri.
Kā redzams video, krievu pulveri netikai matus par pakulām padarījis, bet arī smadzenes šūnas iznīcinājis.
Siredzho @ 23.12.2025 16:57zem kāda akmeņa viņa visu šo laiku dzīvojusi? ? 2025.gada nogalē viņai tādi pārsteigumi- vīrietis ginekologs ?
Siredzho @ 23.12.2025 16:57zem kāda akmeņa viņa visu šo laiku dzīvojusi? ? 2025.gada nogalē viņai tādi pārsteigumi- vīrietis ginekologs ?
viņai ne acis, ne uzacis ne lūpas normāli uztaisītas.sauliiite.paula @ 23.12.2025 21:00Vot eta prosta pizģets..tā slavē savu kosmētiku, acu krēmu, kas izlīdzina grumbiņas, bet kad noņem filtrus, kas par šausmām..cukura pumpas pa visu seju, grumbas pilnā plašumā..Par PMU lūpām nerunāsim, kārtējais šausmu darbs..
sauliiite.paula @ 23.12.2025 21:00Vot eta prosta pizģets..tā slavē savu kosmētiku, acu krēmu, kas izlīdzina grumbiņas, bet kad noņem filtrus, kas par šausmām..cukura pumpas pa visu seju, grumbas pilnā plašumā..Par PMU lūpām nerunāsim, kārtējais šausmu darbs..
sauliiite.paula @ 23.12.2025 21:00Vot eta prosta pizģets..tā slavē savu kosmētiku, acu krēmu, kas izlīdzina grumbiņas, bet kad noņem filtrus, kas par šausmām..cukura pumpas pa visu seju, grumbas pilnā plašumā..Par PMU lūpām nerunāsim, kārtējais šausmu darbs..
Krizdole @ 23.12.2025 22:54
Un mati tik fantastiski skaisti, kupli un vijīgi no superīgajiem joyou produktiem ?
Un kurā darba ballē jāatstrādā filmējot visu laiku sadarbības uzkodas? Tas jau vien parāda, cik nabadzīgs uzņēmums.Matilde23 @ 21.12.2025 17:19Pamuļķei Vasiļevskai izbrīns, kurā darbā tad vēl vadība sēž pie viena galda eglītē? Kooooo??? Visos! Es padsmit gadus esmu kopā darba BALLĒ ar vadību pie viena galda. Bet viņas jau nav redzējušas patiešām svētku darba balles. Pāris meitenītes sanāk kopā un jūsmo par alvas gabaliņu maisiņā. Labi, es neko nesaku- pasākumi tiešām ir dažādi. Par cik lielākā daļa nepelna neko jojū, tad pasēdēšanas ir tādas, kādas tās ir. Vnk. nevar atļauties. Viss ok, bet tad neej un nekliedz pa visu instagramu, ka kolosālākā balle, nu tieši tāda, kā vēlējās, nekas labāks nav pieredzēts. Ja viņas kādreiz nokļūtu patiešām superīgā darba ballē, tad saprastu, kas ir kas. Es novēlu sakarīgām meitenēm patiešām atrast kvalitatīvu darbu, un NEKAD jojū. Izsmiekls, pazemojums, nabadzība un beigās Tu nēesi vairs nevienam vajadzīgs. Kur ir tagad imperatore Maša???
Nav Egitai tik traki ar seju, bet ar vislabākajiem krēmiem sejas āda varētu būt labāk. Un vēl katru dienu taču izvada lieko no organisma. :D Un vēl Biomatrix staigā pa organismu un atrod visu, ko nevajag. :Dsauliiite.paula @ 23.12.2025 21:00Vot eta prosta pizģets..tā slavē savu kosmētiku, acu krēmu, kas izlīdzina grumbiņas, bet kad noņem filtrus, kas par šausmām..cukura pumpas pa visu seju, grumbas pilnā plašumā..Par PMU lūpām nerunāsim, kārtējais šausmu darbs..
Tu nešauj pār strīpu? Saki, ka pirmsākumos bija skaista, bet no otras puses - ka viņai ir liels deguns.sauliiite.paula @ 24.12.2025 10:26
Hahaha…vai ne! Ja man būtu tik liels deguns, es reāli sakrātu naudu un uztaisītu plastisko, nevis, kā Egita, tik laiž filleri lūpās, lai būtu balanss..no sāna drošvien lūpa jau skarās pie deguna?
Bet kopumā bēdīgi, ka influenceri sevi tik ļoti izķēmo, lai iekļautos sabiedrībā! Egita kad bija NL pirmssākumos viņa bija ļoti skaista, bet tagad…
Uzacis bija sadarbība. Ņems katru s*du pretī bez maksas.KrūzīteDūzīte @ 26.12.2025 00:42
Ak, vai!
Uzacis un lūpas❌
Kas tie par meistariem viņai? Nu kā var ļaut sevi šitā izķēmot?
CallMeAnnika @ 26.12.2025 11:20Uzacis bija sadarbība. Ņems katru s*du pretī bez maksas.
Iepriekš Lidl bija labākais, sadarbību nedabūja, tagad mēģina to pašu ar Maximu. :DZANZEZAN @ 26.12.2025 17:42Es šo vienkārši te atstāšu. Cepurīte. Gliemeži. Mašuļa.
ZANZEZAN @ 26.12.2025 17:42Es šo vienkārši te atstāšu. Cepurīte. Gliemeži. Mašuļa.