Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 25455
Reģ: 18.08.2022
MatildeR @ 05.11.2025 09:42

Viņai liekas, ka viņa visus apbur ar harizmu un tāpēc var kko pārdot vai panākt savu. Patiesībā tā ir tā bezkaunīgā, agresīvā uzplīšanās, tāpat kā ar viedokli par SK un Helovīniem. Tas nostrādā pārdošanā, bet tikai tāpēc, ka cilvēku iedzen stūrī, kā kādreiz tie, kas nāca pie durvīm klauvēties un sūdus tirgot, vai tc nāk klāt un kamēr esi pagriezies jau smērē Tavu roku ar skrubīti kuru pēc tam par bargu naudu jau attopies nopircis. Vienreiz tas strādā, bet labprātīgi neviens pie tādiem “harizmātiskiem” cilvēkiem neatgriežas. Tāpēc jau bizness izjucis, draudzenes nu jau laikam vairs nevienas nav (Diana vienigi), ar bijušajiem partneriem/laulāto naidā, ar ģimeni (mammu, māsu) viss slikti, skolās un bd arī konflikti ik uz stūra, viss aiz imperatores lielās harizmas.

Plus cilvēki kļuvuši drošāki un gudrāki,nav kā agrāk ,kad baidijås pateikt nē tādiem nekaunǐgiem pārdevējiem,jo bija taču neērti un kauns teikt nē!
Līdz ar to šādiem biznesiem sāk iet grūtāk.
05.11.2025 11:17 |

10 gadi
Reitings 2340
Reģ: 11.04.2010
Mani visvairāk interesē, ko Marija izdomās kā iemeslu, kāpēc viņa iet prom no sūdpulveru firmas. Visu, bet ne patieso iemeslu. Droši vien Dievs ielika sirdī citu virzienu un vispār viņa grib kā kristiete atbalstīt vīru un iesaistās viņa remontu biznesā. Citādi aiz bezdarbības jāiet sava harizma izlikt vecāku sapulcē. Vispār brīnos, kā viņa tur nesāka psihot, kad direktore slēdza to helovīnu tēmu
05.11.2025 11:38 |

Reitings 2747
Reģ: 07.02.2024
Maša konkrēti nojūgusies. Sapulcē viņai aizvēra muti par halovīniem. A ko viņa gaidija. Ja visi klases vecāki piekrīt un atļauj saviem bērniem svinēt šos svētkus, tad kur problēma. Ja viņa ar to netiek galā, kas direktorei jādara, viena bērna dēļ jāatceļ pasākums. Un viņa nemēğināt uzspiest savu viedokli. Nē, viņa to dara diezgan konkrėti. Ja neatbalsti, tas runā ar savu bērnu, ğimenē un mājās darat ko gribat, kapēc skolai japaklaujas viņas sektas viedoklim.
05.11.2025 11:49 |

Reitings 18093
Reģ: 21.09.2023
Kāpēc Mašai šķiet, ka viņai piemīt harizma? Vizuāli parasta krievu sieviete, bet ar imperātores pretenzijām. Kur tā harizma, konfliktējot ar apkārtējiem?
05.11.2025 12:53 |

10 gadi
Reitings 5039
Reģ: 08.09.2015
Es arī nesaprotu par kādu harizmu viņa runā🤔 Ne viņai draugu, vīrietis -pirmais pretimnācējs, ne darbs, ne izaugsme (tas, paveikšanās moments NL bija pateicoties kovidam, ne kaut kādai mistiskai harizmai, ko viņa sev piedēvē). Nu jau pāris gadus labi, ja ir ēdiens, ko ielikt mutē. IG cilvēki seko viņai tikai dēļ drāmas, nevis, ka viņa uzrunātu kā personība.
05.11.2025 13:03 |

Reitings 7583
Reģ: 10.01.2023
Japānas princese @ 05.11.2025 11:49
Maša konkrēti nojūgusies. Sapulcē viņai aizvēra muti par halovīniem. A ko viņa gaidija. Ja visi klases vecāki piekrīt un atļauj saviem bērniem svinēt šos svētkus, tad kur problēma. Ja viņa ar to netiek galā, kas direktorei jādara, viena bērna dēļ jāatceļ pasākums. Un viņa nemēğināt uzspiest savu viedokli. Nē, viņa to dara diezgan konkrėti. Ja neatbalsti, tas runā ar savu bērnu, ğimenē un mājās darat ko gribat, kapēc skolai japaklaujas viņas sektas viedoklim.
viņai jau atkal kārtējā drāma ar izglītības iestādēm. Fenomenāli
05.11.2025 13:49 |

Reitings 7708
Reģ: 20.09.2022
Vārdotāja @ 05.11.2025 13:49
viņai jau atkal kārtējā drāma ar izglītības iestādēm. Fenomenāli

Kad viņai viss ir paticis? Tikai tad, kad dara viņai pa prātam 😂
05.11.2025 14:41 |

Reitings 2121
Reģ: 13.09.2021
amnēzija @ 05.11.2025 14:41

Kad viņai viss ir paticis? Tikai tad, kad dara viņai pa prātam ?

Jā , Marijai ir tikai viņas viedoklis. Un , ja tas netiek pielūgts , tad viss ir slikti. Ne par velti visi no viņas ir novērsušies , viņai neviena nav . Ne mamma, ne māsa , ne draudzenes tikai tā sekta un viss.
Nez ko viņa gribeja, lai direktore saka…
05.11.2025 15:31 |

Reitings 760
Reģ: 09.02.2024
Vai man dieniņās, Maška bērnus uz Helovīnu nelaidīs skolā... bet kad māte kruīzā paņem uz 2 ned skolas laikā- tad gan pofig par skolas kavēšanu.
Nu tiešām - nelaid uz skolu un viss- ko tu vari ņaudēt visu laiku. Neaizmirsti, ka uz Masļeņicu arī nevar iet, Jāņi arī latvju pāgānu svētki.
05.11.2025 16:52 |

Reitings 654
Reģ: 13.01.2023
Kaut kāda zina es piekritu Marijai,tikai dēļ tā,ka tiešām ticīgajiem cilvēkiem šie svētki nepatīk! Un es arī uzskatu,ka skolai navajadzetu īsti svinēt šos svētkus! BET skola varēja mainīt tēmu,ļaut bērniem nākt smieklīgos tērpos,tēlu tērpos utt,bet neļaunuma maskas utt
Esmu UK un šeit baznīca mana ciemata tajā diena svin gaismas svētkus! Lai ticīgie bērni arī paspēj pasvinēt un nejūtas atstumti un viņiem ir sava ballite baznīca
Jāģērbjas vienalga kādos tērpos un visi apmaiņas končam !
Mēs svinam Helovīnus,bet es neuzskatu,ka skolas/universitates un darba vietas -ir tam vieta!
05.11.2025 17:54 |

Reitings 8637
Reģ: 14.09.2024
Blablablabla @ 05.11.2025 17:54
Kaut kāda zina es piekritu Marijai,tikai dēļ tā,ka tiešām ticīgajiem cilvēkiem šie svētki nepatīk! Un es arī uzskatu,ka skolai navajadzetu īsti svinēt šos svētkus! BET skola varēja mainīt tēmu,ļaut bērniem nākt smieklīgos tērpos,tēlu tērpos utt,bet neļaunuma maskas utt
Esmu UK un šeit baznīca mana ciemata tajā diena svin gaismas svētkus! Lai ticīgie bērni arī paspēj pasvinēt un nejūtas atstumti un viņiem ir sava ballite baznīca
Mēs svinam Helovīnus,bet es neuzskatu,ka skolas/universitates un darba vietas -ir tam vieta!

Es neesmu noklausījusies Mašas vāvuļojumu, bet, cik man zināms, tad parasti šādi pasākumi nav obligāti, ne darbā, ne skolā. Kaut kas tiek rīkots, gribi piedalies, negribi nepiedalies.
Kas nav ok, ir tas, ka viena "mammiņa" ir izdomājusi, ka viņa diktēs noteikumus. Viņas reliģija noteiktu, ka sievietēm jānēsā parandža, tad "mammiņa" mēģinātu to ieviest visām sievietēm/meitenēm? Skaidro savam bērnam, kāpēc jūsu ģimene to nesvin, bet neliedz viņam vai citām ģimenēm izlemt svinēs vai nesvinēs. Ne jau ķirbja izkrāsošana vai maskas uzlikšana bērnu padarīs par antikristu.
Man izskatās, ka šitais viss velk uz to, ka Maša točna pārvāksies uz laukiem, taisīs kādas sektas nometnes, un "ar savu eksakto prātu" bērnus audzinās mājās.
05.11.2025 18:09 |

Reitings 249
Reģ: 03.08.2024
Mašas domu gājiens ir interesants - skolas apzināti bērnus mudina uz vardarbību, tas, cik var saprast, ir skolām dots uzdevums, ieviest Helovīna tradīciju, lai bērni mācītos būt vardarbīgi. Šitādas mamašas noteikti ir viens no iemesliem, kādēļ pedagogi iet prom no skolām.
05.11.2025 18:35 |

Reitings 7708
Reģ: 20.09.2022
Tutuvojies @ 05.11.2025 18:35
Mašas domu gājiens ir interesants - skolas apzināti bērnus mudina uz vardarbību, tas, cik var saprast, ir skolām dots uzdevums, ieviest Helovīna tradīciju, lai bērni mācītos būt vardarbīgi. Šitādas mamašas noteikti ir viens no iemesliem, kādēļ pedagogi iet prom no skolām.

Kaut kādu savu sazvērestības teoriju izdomājusi 😂 ne visās skolās svin Halovīnus. Ja būtu tāds uzdevums skolām, tad visās būtu, bez izņēmumiem 😂
05.11.2025 18:44 |

Reitings 654
Tastastas @ 05.11.2025 18:09

Es neesmu noklausījusies Mašas vāvuļojumu, bet, cik man zināms, tad parasti šādi pasākumi nav obligāti, ne darbā, ne skolā. Kaut kas tiek rīkots, gribi piedalies, negribi nepiedalies.
Kas nav ok, ir tas, ka viena "mammiņa" ir izdomājusi, ka viņa diktēs noteikumus. Viņas reliģija noteiktu, ka sievietēm jānēsā parandža, tad "mammiņa" mēģinātu to ieviest visām sievietēm/meitenēm? Skaidro savam bērnam, kāpēc jūsu ģimene to nesvin, bet neliedz viņam vai citām ģimenēm izlemt svinēs vai nesvinēs. Ne jau ķirbja izkrāsošana vai maskas uzlikšana bērnu padarīs par antikristu.
Man izskatās, ka šitais viss velk uz to, ka Maša točna pārvāksies uz laukiem, taisīs kādas sektas nometnes, un "ar savu eksakto prātu" bērnus audzinās mājās.
Piekritu Tev,bet tāpat uzskatu,ka skolai jāpaliek un ir jābūt neitrālai pret ticību/politiku utt! Tie nav latviešu svētki un Marijai kā vecākām ir tiesības izteikt savu viedokli,bet arī neatbalstu,ka bērnu tajā diena nav palaidusi uz skolu ! Man ģimene ir radi,kuriem Ziemassvētki ir 7tajā Janvāri ,bet viņi nekad nav šausminājusies vai jutušies apdalīti skolas eglīšu pasākumos ! Bērni ir jāmāca ,ka ir cilvēki ,kuri nav reliģiozi un uzskata,ka šie svētki ir normāli-bērni iepriekš ir jāsagatavo ,lai nejustos neērti utt! Bet skola ir tā vieta,kurai ir jāpaliek neitrālai no visa ,lai bērni justos drosi jebkura diena un jebkuros svētkos! Lūdzu,rīkojiet Helovīna maskarādes utt pēc skolas,lai tas neietekmē mācības ! Lai gan Marija man galigi nesimpatize,vet šeit man ar viņu viedoklis sakrīt. Ja skola nu tik ļoti grib svinēt šos svētkus ,tas tam jānotiek ārpus stundām-spooky disco pēc skolas utt
05.11.2025 18:52 |

Reitings 697
Reģ: 02.03.2022
Ea neteiktu neko, ja Halovīnj svinēšana/nesvinēšana būtu vienīgā maņkas bērnu problēma. Bet tur ir vesela jūra un izskatās, ka arī jaunais vīrs gultā nekāds. Tāda īgna un rij visu laiku.
Par harizmu nezinu, nedzirdēju, bet pirms gadiem trijiem viņu pat varētu nosaukt par simpātisku, bet neko nevaru izdarīt, jāpiekrīt Šleseram, ka skaistums nāk no iekšām ub šobrīd tā ir pusmūža, sejā uzblīdusi vecene ar “man visi parādā” attieksmi. Nu Dievs, nudien, nav mazais bērns!
05.11.2025 19:00 |

Reitings 654
Klaviere @ 05.11.2025 19:00
Ea neteiktu neko, ja Halovīnj svinēšana/nesvinēšana būtu vienīgā maņkas bērnu problēma. Bet tur ir vesela jūra un izskatās, ka arī jaunais vīrs gultā nekāds. Tāda īgna un rij visu laiku.
Par harizmu nezinu, nedzirdēju, bet pirms gadiem trijiem viņu pat varētu nosaukt par simpātisku, bet neko nevaru izdarīt, jāpiekrīt Šleseram, ka skaistums nāk no iekšām ub šobrīd tā ir pusmūža, sejā uzblīdusi vecene ar “man visi parādā” attieksmi. Nu Dievs, nudien, nav mazais bērns!
domaju drizak alkohola withdrawal ,viņa nedzer,jo virs nedzer,tas arī izskaidro īgnumu,svara pieauguma,izvairīšanos no cilvēkiem,konflikta meklēšana un risināšana un arī nepatika pret cilvēkiem (grib pārvākties iz laukiem) viņa noteikti ir no tā tipa,kas bez alkohola nemāk atpūsties plus viņai īsti nekad draugi baigie nav bijusi,izņemot to kopienu ,ar vīru kopējo draugu arī vēl! Viņa pa lielam ir pārvērtusies parasta mājasaimniece /sievā,par kuram viņa vienmēr nievājoši izteikusies! Bet,ne Marija,tas nav tāpēc,ka Tev ir 30 ,Tevi vienkārši dzīve ir salauzusi un nolikusi pie vietas! Es pilnīgi redzu kā viņa taisnojas pēc pāris gadiem,ka viņa pazuda laulība ,ka šķiršanas ir pats labākais ,kas ar viņu ir noticis šajos “x” gados
Viņas katras dienas stroriji,tur nolasās cik viņa ir nelaimīga ,es nezinu,bet man tāds waibiņs ir radies!
05.11.2025 19:16 |

Reitings 6885
Reģ: 29.04.2024
Blablablabla @ 05.11.2025 17:54
noklausoties Marijas monologu vienīgais ko varēju pateikt- slima uz visu galvu.
Ir pilns skolu, dārziņu utt, kur ir citi uzskati un netiek svinēti ne halovini, ne vel kādi svētki. Lūdzu. Izvēles brīvība. Ej uz montessori skolu, tur nav neviena helovina.
Ja esi VISPĀRIZGLITOJOŠĀ SKOLĀ tad mācies vispār izglītību, citus skatījumus, iespējas utt.
Bet ak vai speciālai skolai vajag naudu! Par velti tādas neviens neuztur. Un ak vai, mašuļai nav naudas, tikai ponti.
Un parastā skolā neviens NESPIEŽ neko svinēt! Tikai parāda ka ir dažādas iespējas. Gribi piedalies, negribi nē. Un par to arī runā, ka visi ir dažādi. Bet tak nē, mašai ir tikai viens pareizais viedoklis un uzskati -viņas! Malacis direktore! Es vispar tādu izraidītu un atvadītos uz visiem laikiem, pilnīgi debīla.
05.11.2025 19:39 |

Reitings 3227
Reģ: 15.09.2023
Blablablabla @ 05.11.2025 19:16
domaju drizak alkohola withdrawal ,viņa nedzer,jo virs nedzer,tas arī izskaidro īgnumu,svara pieauguma,izvairīšanos no cilvēkiem,konflikta meklēšana un risināšana un arī nepatika pret cilvēkiem (grib pārvākties iz laukiem) viņa noteikti ir no tā tipa,kas bez alkohola nemāk atpūsties plus viņai īsti nekad draugi baigie nav bijusi,izņemot to kopienu ,ar vīru kopējo draugu arī vēl! Viņa pa lielam ir pārvērtusies parasta mājasaimniece /sievā,par kuram viņa vienmēr nievājoši izteikusies! Bet,ne Marija,tas nav tāpēc,ka Tev ir 30 ,Tevi vienkārši dzīve ir salauzusi un nolikusi pie vietas! Es pilnīgi redzu kā viņa taisnojas pēc pāris gadiem,ka viņa pazuda laulība ,ka šķiršanas ir pats labākais ,kas ar viņu ir noticis šajos “x” gados
Viņas katras dienas stroriji,tur nolasās cik viņa ir nelaimīga ,es nezinu,bet man tāds waibiņs ir radies!

Kā tad nu nedzer. 😁 Vienu vakaru viņas storijos uz grīdas atvērta vīna pudele stāvēja.
05.11.2025 19:41 |

Reitings 654
Mashka Kakashka @ 05.11.2025 19:41

Kā tad nu nedzer. ? Vienu vakaru viņas storijos uz grīdas atvērta vīna pudele stāvēja.
ups 🤣
05.11.2025 20:02 |

Reitings 942
Reģ: 02.04.2023
Rafaels ( manā skatījumā) ir ļoti harizmātisks un veiksmīgs vīrietis. Maša viņam joprojām netiek pāri, lai arī ko viņa stāstītu. Simt punkti, viņa viņu pēdējā reizē nemaz “nepasūtīja”. Iedomājieties tikai, ar kādu škrobi Maška tagad šķirsta vecos video, graužot savus salātus uz gultas virtuvē, blakus seska Juhņeviča kungam, un prāto, kā nopelnīt tik daudz, lai beidzot sanāk īres mājai ar to viņa Pinterest krievu dizainu.
05.11.2025 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits