MatildeR @ 05.11.2025 09:42
Viņai liekas, ka viņa visus apbur ar harizmu un tāpēc var kko pārdot vai panākt savu. Patiesībā tā ir tā bezkaunīgā, agresīvā uzplīšanās, tāpat kā ar viedokli par SK un Helovīniem. Tas nostrādā pārdošanā, bet tikai tāpēc, ka cilvēku iedzen stūrī, kā kādreiz tie, kas nāca pie durvīm klauvēties un sūdus tirgot, vai tc nāk klāt un kamēr esi pagriezies jau smērē Tavu roku ar skrubīti kuru pēc tam par bargu naudu jau attopies nopircis. Vienreiz tas strādā, bet labprātīgi neviens pie tādiem “harizmātiskiem” cilvēkiem neatgriežas. Tāpēc jau bizness izjucis, draudzenes nu jau laikam vairs nevienas nav (Diana vienigi), ar bijušajiem partneriem/laulāto naidā, ar ģimeni (mammu, māsu) viss slikti, skolās un bd arī konflikti ik uz stūra, viss aiz imperatores lielās harizmas.
viņai jau atkal kārtējā drāma ar izglītības iestādēm. FenomenāliJapānas princese @ 05.11.2025 11:49Maša konkrēti nojūgusies. Sapulcē viņai aizvēra muti par halovīniem. A ko viņa gaidija. Ja visi klases vecāki piekrīt un atļauj saviem bērniem svinēt šos svētkus, tad kur problēma. Ja viņa ar to netiek galā, kas direktorei jādara, viena bērna dēļ jāatceļ pasākums. Un viņa nemēğināt uzspiest savu viedokli. Nē, viņa to dara diezgan konkrėti. Ja neatbalsti, tas runā ar savu bērnu, ğimenē un mājās darat ko gribat, kapēc skolai japaklaujas viņas sektas viedoklim.
Vārdotāja @ 05.11.2025 13:49viņai jau atkal kārtējā drāma ar izglītības iestādēm. Fenomenāli
amnēzija @ 05.11.2025 14:41
Kad viņai viss ir paticis? Tikai tad, kad dara viņai pa prātam ?
Blablablabla @ 05.11.2025 17:54Kaut kāda zina es piekritu Marijai,tikai dēļ tā,ka tiešām ticīgajiem cilvēkiem šie svētki nepatīk! Un es arī uzskatu,ka skolai navajadzetu īsti svinēt šos svētkus! BET skola varēja mainīt tēmu,ļaut bērniem nākt smieklīgos tērpos,tēlu tērpos utt,bet neļaunuma maskas utt
Esmu UK un šeit baznīca mana ciemata tajā diena svin gaismas svētkus! Lai ticīgie bērni arī paspēj pasvinēt un nejūtas atstumti un viņiem ir sava ballite baznīca
Jāģērbjas vienalga kādos tērpos un visi apmaiņas končam !
Mēs svinam Helovīnus,bet es neuzskatu,ka skolas/universitates un darba vietas -ir tam vieta!
Tutuvojies @ 05.11.2025 18:35Mašas domu gājiens ir interesants - skolas apzināti bērnus mudina uz vardarbību, tas, cik var saprast, ir skolām dots uzdevums, ieviest Helovīna tradīciju, lai bērni mācītos būt vardarbīgi. Šitādas mamašas noteikti ir viens no iemesliem, kādēļ pedagogi iet prom no skolām.
Piekritu Tev,bet tāpat uzskatu,ka skolai jāpaliek un ir jābūt neitrālai pret ticību/politiku utt! Tie nav latviešu svētki un Marijai kā vecākām ir tiesības izteikt savu viedokli,bet arī neatbalstu,ka bērnu tajā diena nav palaidusi uz skolu ! Man ģimene ir radi,kuriem Ziemassvētki ir 7tajā Janvāri ,bet viņi nekad nav šausminājusies vai jutušies apdalīti skolas eglīšu pasākumos ! Bērni ir jāmāca ,ka ir cilvēki ,kuri nav reliģiozi un uzskata,ka šie svētki ir normāli-bērni iepriekš ir jāsagatavo ,lai nejustos neērti utt! Bet skola ir tā vieta,kurai ir jāpaliek neitrālai no visa ,lai bērni justos drosi jebkura diena un jebkuros svētkos! Lūdzu,rīkojiet Helovīna maskarādes utt pēc skolas,lai tas neietekmē mācības ! Lai gan Marija man galigi nesimpatize,vet šeit man ar viņu viedoklis sakrīt. Ja skola nu tik ļoti grib svinēt šos svētkus ,tas tam jānotiek ārpus stundām-spooky disco pēc skolas uttTastastas @ 05.11.2025 18:09
Es neesmu noklausījusies Mašas vāvuļojumu, bet, cik man zināms, tad parasti šādi pasākumi nav obligāti, ne darbā, ne skolā. Kaut kas tiek rīkots, gribi piedalies, negribi nepiedalies.
Kas nav ok, ir tas, ka viena "mammiņa" ir izdomājusi, ka viņa diktēs noteikumus. Viņas reliģija noteiktu, ka sievietēm jānēsā parandža, tad "mammiņa" mēģinātu to ieviest visām sievietēm/meitenēm? Skaidro savam bērnam, kāpēc jūsu ģimene to nesvin, bet neliedz viņam vai citām ģimenēm izlemt svinēs vai nesvinēs. Ne jau ķirbja izkrāsošana vai maskas uzlikšana bērnu padarīs par antikristu.
Man izskatās, ka šitais viss velk uz to, ka Maša točna pārvāksies uz laukiem, taisīs kādas sektas nometnes, un "ar savu eksakto prātu" bērnus audzinās mājās.
domaju drizak alkohola withdrawal ,viņa nedzer,jo virs nedzer,tas arī izskaidro īgnumu,svara pieauguma,izvairīšanos no cilvēkiem,konflikta meklēšana un risināšana un arī nepatika pret cilvēkiem (grib pārvākties iz laukiem) viņa noteikti ir no tā tipa,kas bez alkohola nemāk atpūsties plus viņai īsti nekad draugi baigie nav bijusi,izņemot to kopienu ,ar vīru kopējo draugu arī vēl! Viņa pa lielam ir pārvērtusies parasta mājasaimniece /sievā,par kuram viņa vienmēr nievājoši izteikusies! Bet,ne Marija,tas nav tāpēc,ka Tev ir 30 ,Tevi vienkārši dzīve ir salauzusi un nolikusi pie vietas! Es pilnīgi redzu kā viņa taisnojas pēc pāris gadiem,ka viņa pazuda laulība ,ka šķiršanas ir pats labākais ,kas ar viņu ir noticis šajos “x” gadosKlaviere @ 05.11.2025 19:00Ea neteiktu neko, ja Halovīnj svinēšana/nesvinēšana būtu vienīgā maņkas bērnu problēma. Bet tur ir vesela jūra un izskatās, ka arī jaunais vīrs gultā nekāds. Tāda īgna un rij visu laiku.
Par harizmu nezinu, nedzirdēju, bet pirms gadiem trijiem viņu pat varētu nosaukt par simpātisku, bet neko nevaru izdarīt, jāpiekrīt Šleseram, ka skaistums nāk no iekšām ub šobrīd tā ir pusmūža, sejā uzblīdusi vecene ar “man visi parādā” attieksmi. Nu Dievs, nudien, nav mazais bērns!
noklausoties Marijas monologu vienīgais ko varēju pateikt- slima uz visu galvu.Blablablabla @ 05.11.2025 17:54Kaut kāda zina es piekritu Marijai,tikai dēļ tā,ka tiešām ticīgajiem cilvēkiem šie svētki nepatīk! Un es arī uzskatu,ka skolai navajadzetu īsti svinēt šos svētkus! BET skola varēja mainīt tēmu,ļaut bērniem nākt smieklīgos tērpos,tēlu tērpos utt,bet neļaunuma maskas utt
Esmu UK un šeit baznīca mana ciemata tajā diena svin gaismas svētkus! Lai ticīgie bērni arī paspēj pasvinēt un nejūtas atstumti un viņiem ir sava ballite baznīca
Jāģērbjas vienalga kādos tērpos un visi apmaiņas končam !
Mēs svinam Helovīnus,bet es neuzskatu,ka skolas/universitates un darba vietas -ir tam vieta!
Blablablabla @ 05.11.2025 19:16domaju drizak alkohola withdrawal ,viņa nedzer,jo virs nedzer,tas arī izskaidro īgnumu,svara pieauguma,izvairīšanos no cilvēkiem,konflikta meklēšana un risināšana un arī nepatika pret cilvēkiem (grib pārvākties iz laukiem) viņa noteikti ir no tā tipa,kas bez alkohola nemāk atpūsties plus viņai īsti nekad draugi baigie nav bijusi,izņemot to kopienu ,ar vīru kopējo draugu arī vēl! Viņa pa lielam ir pārvērtusies parasta mājasaimniece /sievā,par kuram viņa vienmēr nievājoši izteikusies! Bet,ne Marija,tas nav tāpēc,ka Tev ir 30 ,Tevi vienkārši dzīve ir salauzusi un nolikusi pie vietas! Es pilnīgi redzu kā viņa taisnojas pēc pāris gadiem,ka viņa pazuda laulība ,ka šķiršanas ir pats labākais ,kas ar viņu ir noticis šajos “x” gados
Viņas katras dienas stroriji,tur nolasās cik viņa ir nelaimīga ,es nezinu,bet man tāds waibiņs ir radies!
ups 🤣Mashka Kakashka @ 05.11.2025 19:41
Kā tad nu nedzer. ? Vienu vakaru viņas storijos uz grīdas atvērta vīna pudele stāvēja.