day6 rozā/tumši rozā divdaļīgais peldkostīms.ZANZEZAN @ 30.09.2025 08:11Day 4 vai day5 un nav neviena jauna peldkostīma. Kur tas pilnais čemodāns?
Puppet @ 30.09.2025 15:35Vīrs - īsti mani vel nepazīst. Wtf.
Piekrītu par to, ka neredzu mīlestību. Maša ir atrādījusi visiem publiski, kā viņai deg acis uz konkrētiem vīriešiem, un tas noteikti nav viņas vīrs.KrūzīteDūzīte @ 30.09.2025 10:09
Nu kā minimums ar dzirkstošām acīm, kas izstaro mīlestību? Bildes pašas par sevi nav sliktas, bet es tur redzu baigo aukstumu. Mēs taču esam redzējušas Mariju pavisam citādu, kad vīrietis pie sāniem. Pat ar to Turku mašīnā viņa izskatījās laimīgāka. ?
ja Tu runā par to rozā divkrāsaino- briesmīgs. Vienkārši briesmīgsZANZEZAN @ 30.09.2025 17:41day6 rozā/tumši rozā divdaļīgais peldkostīms.
Pagaidām tikai 3 un tie paši jau visur bijuši..
ZANZEZAN @ 01.10.2025 07:29Egita un Kvīna normāli salēja-mums bus vairāki resorti, sekojiet līdzi -šodien Egita-braucam mājas jau.
Sanāk cik dienas? Mazāk kā 7 aizpērās uz Maldīvām, ļoti aizņemti pariņkoja pa viesnīcu, padzēriens savus sududeņus numuriņos, uz terases, uz taciņas, pie ūdens, parādīja savus pilnos čemodānus ar jojū , daudzos 3(!) peldkostīmus un jau brauc majas.
Kur tie resorti? Kur tie peldkostīmi? Kur tas daudzas aktivitātes?
Šitāds celojums, tiešan skaudība nav?
ZANZEZAN @ 01.10.2025 07:29Egita un Kvīna normāli salēja-mums bus vairāki resorti, sekojiet līdzi -šodien Egita-braucam mājas jau.
Sanāk cik dienas? Mazāk kā 7 aizpērās uz Maldīvām, ļoti aizņemti pariņkoja pa viesnīcu, padzēriens savus sududeņus numuriņos, uz terases, uz taciņas, pie ūdens, parādīja savus pilnos čemodānus ar jojū , daudzos 3(!) peldkostīmus un jau brauc majas.
Kur tie resorti? Kur tie peldkostīmi? Kur tas daudzas aktivitātes?
Šitāds celojums, tiešan skaudība nav?
Mashka Kakashka @ 01.10.2025 09:12
Un katru rītu ēd tik bagātīgās brokastis, dzer prosecco. Atbrauks uz Latviju un atkal dirsīs, ka brokastīs patīk viegluma sajūta un dzers savus mēsla kokteiļus, būs atkal jātievē un jānomet 2 uzēstie kilogrami, aizies pakakāt un stāstīs kā nedēļas laikā nometušas 2-3 kilogramus. ? Atvainojos par tiešumu.
es nācu to pašu te ierakstīt. Tač uz vaigiem nereāli traki.sauliiite.paula @ 01.10.2025 14:40Vasiļevska pati apzinās cik traka ir pigmentācija uz sejas, bet tpt iet un cepina to seju. Bez filtriem izskatās, ka no tās pigmentācijas viņai ir ūsas. ? Jēga iet uz procedūrām..
pastāsti kurš no viņu produktiem līdz kaut kam? Tikai naudu tērēt palidz, vairāk neko. Neviena nav ne tieva, ne smuka, ne perfektu ādu, ne izcilu imunitāti lietojot savus sudus.Vārdotāja @ 01.10.2025 18:31es nācu to pašu te ierakstīt. Tač uz vaigiem nereāli traki.
Viņa tur reklamēja kkādus līdzekļur ar SPF, bet neizskatās, ka līdz
sauliiite.paula @ 01.10.2025 14:40Vasiļevska pati apzinās cik traka ir pigmentācija uz sejas, bet tpt iet un cepina to seju. Bez filtriem izskatās, ka no tās pigmentācijas viņai ir ūsas. ? Jēga iet uz procedūrām..
Ko viņai darīt? Vairs nekad nebraukt uz siltajām zemēm? Uztaisa tikai antireklāmu Biomatrix, jo tas atrisinot visas ādas problēmas.sauliiite.paula @ 01.10.2025 14:40Vasiļevska pati apzinās cik traka ir pigmentācija uz sejas, bet tpt iet un cepina to seju. Bez filtriem izskatās, ka no tās pigmentācijas viņai ir ūsas. ? Jēga iet uz procedūrām..
Kača reklamēja. Nevarēja draudzenei iedot?Tastastas @ 01.10.2025 20:14
Jā, es arī skatījos. Vēl viens pierādījums tam, ka Vasiļevska nopietni nelieto visu to, ko reklamē. Viņai tak tik kruts SPF, pūt 3 reizes un būs 50. Vai tad sejai nekā nav?
Un Egita piedegusi, nez, vai tas ir lūgums pēc SPF sadarbībiņas arī viņai? ?
biomatriks vēl staigā pa viņas organismu. Meklē ko ārstētCallMeAnnika @ 01.10.2025 20:34Ko viņai darīt? Vairs nekad nebraukt uz siltajām zemēm? Uztaisa tikai antireklāmu Biomatrix, jo tas atrisinot visas ādas problēmas.
ZANZEZAN @ 01.10.2025 22:16biomatriks vēl staigā pa viņas organismu. Meklē ko ārstēt
Varbūt kļūdos, bet šķiet, ka viņa ir stāstījusi vairākkārt, ka pēc grūtniecības parādījās un tagad ar to ir jāsadzīvo.Tonya @ 02.10.2025 10:05Vispār nesaprotu kur problēma iemācīties normāli melot. Kamerā liec savus yoyo spf, aiz kameras uzliec normālu spf.
Es protams nezinu iemeslu no kā viņai tie pigmenti rodas, varbūt es kļūdos bet izskatās, ka spf viņai nav blakus pat stāvējis.