CallMeAnnika @ 01.08.2025 11:25Apsveicu Egitu ar Grand partner. :D Viss tikai ies uz augšu.
Uz augšu iet jau gadu, ne tā? Vajadzētu tad būt līdz kaut kādai Presidental kvalifikācijai izaugt, bet pirmo reizi pa ilgiem laikiem Grand.
Nākošajā mēnesī gaidām DT? :D
Es 3 dienas neèdu vakariņas, aizgaju uz tualeti un ta dà - man pa 3 dienàm - 2.5kg. Bez pulveriem, bez slimsūdiem. Tikai es saprotu, ka ne jau tauki man sadega 😁 bet liekais šķidrums + tualete😁 Tiešàm tukšpaures 😁Mashka Kakashka @ 31.07.2025 19:10Aizgāja pakakāt un notievēja par 1.9 kg? ???
Rēcu skaļi! ??? Tādas tukšpaures. Vispār nesaprot kā strādā organisms.
Mashka Kakashka @ 01.08.2025 11:49
Varu saderēt, ka imperatores savā starpā izshēmoja kā paaugstināt savas kvalifikācijas. ? Gan jau nākamajā mēnesī viss atkal būs kā ierasts. Tur apakšā ir kreisie līgumi uz radiniekiem, lai tikai augstākas kvalifikācijas uztaisītu. Pašas nekad neslēpa, ka tā dara. Vasiļevskai bija Pēteris, mamma un pat bijušais vīrs vienubrīd zem viņas, lai tiki dabūtu savas augstās kvalifikācijas. Izmētā pasūtījumus pa tiem un izliekas, ka baigi daudz zem viņas mega stāru. ?
Tas lielais parāds, kas uzlec, visticamāk ir PVN deklarācija, ko gandrīz nekad nenomaksā laikā. Tad pēc algas daļēji nomaksā, un puse paliek, un tā katru mēnesi.sauliiite.paula @ 01.08.2025 12:43
Nu paga, paga no tās algas būs vēl jāsamaksā 1.9€ VID parāds?? Nekāda izaugsme tā nav, dzīvojot parādu jūrā.
+ ikmēneša maksājumi(mājas īre, komunālie, pārtika, kredīti utt)
Zombē muļķes.ZANZEZAN @ 01.08.2025 22:29Tie viņu zūmi ir kaut kas briesmīgs. Viena sēž ar slapjiem matiem, otrā ar dvieli uz galvas, trešajai kaut kādi ruļļi, ceturtā melniem matiem sēž vispār nelaimīga, nekad nekur neredzēta. Viena stumj iekšā savus batoniņus. Nu drausmas. Nav cieņas ne vienai pret otru, ne citiem. Ko tur katru menesi var larkšķēt, kad citiem brīvdienas, šīs baigi raujas un nekur neaizraujas. Pulvergalvas. Visu izskaidro šis vārds.