Drīz jau nauda beigsies. Dodu vēl max. 2 mēnešus. Būs jāizvēlas, pieaudzēt skropstas vai nopirkt cukuroto pulverbundžu. :DHermiine89 @ 03.06.2025 19:03Gaidu, cik vēl ilgs laiks Sintijai Gailītei būs nepieciešams, lai viņa saprastu ja jouyū nopelnīt nevar!
Hermiine89 @ 03.06.2025 19:03Gaidu, cik vēl ilgs laiks Sintijai Gailītei būs nepieciešams, lai viņa saprastu ja jouyū nopelnīt nevar!
Hermiine89 @ 03.06.2025 19:03Gaidu, cik vēl ilgs laiks Sintijai Gailītei būs nepieciešams, lai viņa saprastu ja jouyū nopelnīt nevar!
Es domāju, ka viņai nepietiks naudas, lai paliktu Joyou. :Damnēzija @ 03.06.2025 22:16
Viņa teica, ka dos sev gadu ?
Tur vēl bija tā pašpasludinātā aktrise Katrīna, kas arī bija entuziasma pilna lieliem panākumiem un peļņai. Un vēl Kerkira. Nu cik aprobežotam jābūt, lsi nesaprastu, ka tur nekāda peļņa nespīd?!Stefania @ 03.06.2025 21:19
Man viņa vispār atgādina to Katrīnes Signi Rappu - šī arī ar TĀDU pārliecību storijos radīja savu 50€ čeku un stāstīja, ka nu tik visi skatieties uz mani, būšu nākamā līdere un pelnīšu kā Katrīne. Mēnesi vēlāk vispār instagramu izdzēsa un pazuda bez miņas?
Aprobežoti, neizglītoti cilvēki.Hermiine89 @ 03.06.2025 22:48Tur vēl bija tā pašpasludinātā aktrise Katrīna, kas arī bija entuziasma pilna lieliem panākumiem un peļņai. Un vēl Kerkira. Nu cik aprobežotam jābūt, lsi nesaprastu, ka tur nekāda peļņa nespīd?!
es ari galigi neiebraucuTutuvojies @ 03.06.2025 14:49Ko nozīmē Mašas storijs - skola beigusies, nākamos trīs mēnešus brokastis diviem? Viņai un Neitam? Tas nozīmē, ja tuvāko trīs mēnešu laikā kopdzīve ar mīļoto nav plānos? Kas tas ir?
CallMeAnnika @ 03.06.2025 22:34Es domāju, ka viņai nepietiks naudas, lai paliktu Joyou. :D
Hermiine89 @ 03.06.2025 22:48Tur vēl bija tā pašpasludinātā aktrise Katrīna, kas arī bija entuziasma pilna lieliem panākumiem un peļņai. Un vēl Kerkira. Nu cik aprobežotam jābūt, lsi nesaprastu, ka tur nekāda peļņa nespīd?!
CallMeAnnika @ 03.06.2025 23:10Skatos Egitas storijus un domāju: kas tas par s*du, reklamējot Igauniju un tūroperatora braucienu.
Storijos neko īsti nepastāsta, vienam nav skaņa, viens apraujas pēc pāris sekundēm.
Saprotu, ka viņai vajadzēja ieinteresēt skatītājus, lai tiem rodas interese arī tur aizbraukt, bet viņa izdara tieši pretējo.
Tāpēc jau arī ir mērķis aicināt komandā cilvēkus - jo 90% no visa apgrozījuma pērk pašas menedžeres - mazās bites, kuras domā, ka pelnīs lielo piķi.Ainulai @ 04.06.2025 07:20
Bet kas to joyou sūdu vispār pērk? Es neesmu draugu, pziņu, kolēğu lokā satikusi nevienu, kas tos produktus pirktu! Kompānija pelna tikai no tā, ko šīs pašas sapērk.
Tātad sanāk, šī piramīdshēma šobrīd turās tikai uz jaunu bišu piesaisti, kas pašas sapērk tos nevienam nevajadzīgos produktus. Jautājums, cik ilgi vēl visādas neizglītotas tumsoņas piekritīs šim neizdevīgajam darījumam?Ainulai @ 04.06.2025 07:20
Bet kas to joyou sūdu vispār pērk? Es neesmu draugu, pziņu, kolēğu lokā satikusi nevienu, kas tos produktus pirktu! Kompānija pelna tikai no tā, ko šīs pašas sapērk.
amnēzija @ 04.06.2025 01:07
Kad viņai ir bijis kvalitatīvs saturs?? ir! Tikai tas, ko veidojusi profesionāla fotogrāfe.
Var jau teikt, ka video montēšana aizņem baigo laiku, bet nu, piedodiet atvainojiet, ja Tu esi saņēmis pakalpojumu vai preci apmaiņā pret reklāmu, tad johaidī, ieguldi mazliet vairāk laika un uztaisi to reklāmu kvalitatīvu, bet nevis cjap ļjap, ka tik kaut kas ir... es domāju, ka uzņēmums ir pelnījis lielāku atdevi par to, ko ir uzdāvinājis uz sadarbības rēķina, jo cenu ziņā, domāju, ka tas uzņēmumam izmaksā gana vairāk nekā saņem pretī. Un ja vēl tā reklāma uztaisīta tāda, kura neuzrunā, uzņēmumam tā sadarbība nepavisam neatmaksājas..
Viņai pupi izkārti bija jau 2023.gadā, kad reklamēja Chogan. :DCitronpipars @ 04.06.2025 09:20Jā nu izskatās ka Sintijai ir kaut kadas problemas, vai nu dziļi lauki, vai kaut kāda sociala atpalicība, jauna, 4 bērni, mājā miskaste, pati un drebes netīras, pupi izkārti - tā šķiet atsuace uz Kačiņu, jo tā arī ar izkārtiem pupiem tos produktus no rītiem rāda. Hmmm. Skumji. Bet nu pilns ar tādām nabaga dvēselēm.
Man šķiet, ka Egita ir tik augstās domās par sevi un savu "attīstību", ka nemaz neredz, ka no malas izskatās pēc klauna.Skābene @ 04.06.2025 10:38
Man no malas izskatās ka viņa vienkārši ko uzfilmē to arī ieliek. Viņa nemaz pati pirms tam nenoskatās kā ir sanācis, vai kautkas ir jālabo. Tāpēc arī bieži ir gramatikas kļūdas. Tur nav piestrādāts vispār pie satura.
Es ar nesaprotu to Igaunijas braucienu, izskatās ka viņa skrien visur kur viņu sauc kāds. Kā tāds sunītis. Labāk būtu bērniem vairāk to laiku veltījusi. Tik skrien un skrien kautkur. Jēgas nekādas.
Ainulai @ 04.06.2025 07:20