Neaizbrauca, jo ekskursija par papildus samaksu, un tā nav iekļauta 150 eiro dalības maksā, tāpēc arī palika sauļoties. Pelnošajā kompānijā jāknapinās. :Damnēzija @ 09.05.2025 14:26Tā ekskursija bija pašiem jāapmaksā vai kompānija uzsauca? Tā dikti interesanti, ka Līva un Ingūna palika slaistīties ļežakā. Gan jau, ka stāstīs, ka ir bijušas Albānijā, lai gan ekskursijā nemaz nebrauca un no Albānijas neko daudz neredzēja. Viesnīcas teritorija un tuvākā ieliņa pa kuru no naktsmītnes gāja uz viesnīcu ?
amnēzija @ 08.05.2025 11:56
Atceraties ar kādu lepnumu viņa staigāja pa to jaunbūvi un stāstīja kur viņiem kāda istaba būšot? Tā māja noteikti jau ir pabeigta. Vai Rafaels to pabeidza pats, vai nopārdeva kādam citam, kas to lai zina. Bet tas, ka Marijai ļoti no svara bija tas, cik turīgs vīrietis blakus, to varēja redzēt, kad viņa dzīvoja Spānijā kopā ar Rafaelu. Tad viņai bija pie pakaļas, cik viņa saņem NL un kāda viņai kvalifikācija, jo varēja neiespringt. Uzturēja viņu vīrietis un visu pirka, ko vien sirds kāroja. Tāpēc varēja caurām dienām pie baseina vāļāties. Tagad tikai tāds teksts jocīgs, šķiet, ka viņa to pavisam nesen vēl teica - ka viņai nepatīkot saulē gulēt ? toreiz gan tīri labi tas patika un padevās ? vēl reels filmēja pie baseina kopā, ar to līdzpaņemto draugu, kurš arī kopā ar viņiem tur dzīvoja. Tik nez kas viņiem tur nogāja uz īso, jo pēc tā, kā Marija no Spānijas tika aizsūtīta mājās, arī ar to puisi vairs īsti laikam kontakta nav. Pat netiek pieminēts, ka tāds draugs jelkad ir bijis ?
Domāju, ka ar Rafaelu kāzas tiktu svinētas uz visu banku. Nebūtu nepatīkami ne būt uzmanības centrā, ne mamma traucētu. Un viesu būtu daudz, arī draugu daudz.. šobrīd tās ir vairāk atrunas. Marijai, kurai ir paticis izrādīties, pēkšņi gribās klusi un mierīgi. Smieklīgi. Klusi un mierīgi, jo makā vējš svilpo un parādu pilna pakaļa.
Mashka Kakashka @ 09.05.2025 18:32Rēcu skaļi! ? Maška kā tāds sargsuns braukā līdzi savam joberim, nu gluži kā Liene Kiviča savam Andrītim brauc visur līdzi uz lievenīša koncertiem.
Jaunais joberis brokastīs arī neved uz kafejnīcām, jāstāv ielas malā un pie atvērta bagāžnieka jāšeiko savs sūdpulveris. ?
Nesaprotu kā var izvēlēties kaut kādu pulveri normālas ēdienreizes vietā 😳 Es to mēslu dzertu tikai ja badā mirtu un nekā cita nebūtuMashka Kakashka @ 09.05.2025 18:32Rēcu skaļi! ? Maška kā tāds sargsuns braukā līdzi savam joberim, nu gluži kā Liene Kiviča savam Andrītim brauc visur līdzi uz lievenīša koncertiem.
Jaunais joberis brokastīs arī neved uz kafejnīcām, jāstāv ielas malā un pie atvērta bagāžnieka jāšeiko savs sūdpulveris. ?
Egita vispār kaut ko saprata, vai viņai atstāstīja? Apmācības notika lielākoties krievu valodā.Vārdotāja @ 10.05.2025 08:26Vai, kā es gribētu, lai pēc Albānijas Eigta uz manis izmēģina visu iemācīto? safanojusies par zināšanām kā psiholoģiski apjāt cilvēku… kā tad. Viena vīna glāze un viss pa otru ausi àrā
Ko nozīmē tas vaļēja is logs bez margām?SantaC @ 09.05.2025 21:22
?? Marija ir nokritusi zemāk par zemi!
Laikam domā, ka atradusi garīgo ceļu, bet nezin, ka krievu sektās viss beidzas ar vaļēju logu bez margām.
Vārdotāja @ 10.05.2025 08:26Vai, kā es gribētu, lai pēc Albānijas Eigta uz manis izmēģina visu iemācīto? safanojusies par zināšanām kā psiholoģiski apjāt cilvēku… kā tad. Viena vīna glāze un viss pa otru ausi àrā
Ariete @ 10.05.2025 01:12Nesaprotu kā var izvēlēties kaut kādu pulveri normālas ēdienreizes vietā ? Es to mēslu dzertu tikai ja badā mirtu un nekā cita nebūtu
Vienīgais, kas viņām visām nestrādā, ir smadzenes.amnēzija @ 10.05.2025 13:05
Nedzirdējāt Ingūnas komentāru, kas bija aptuveni šāds - es nezinu, laikam atkarība, bet es bez kokteiļiem vairāk nevaru.. un kā nelieto kokteiļus, tā vēders "pareizi" nestrādājot.
amnēzija @ 10.05.2025 13:05
Nedzirdējāt Ingūnas komentāru, kas bija aptuveni šāds - es nezinu, laikam atkarība, bet es bez kokteiļiem vairāk nevaru.. un kā nelieto kokteiļus, tā vēders "pareizi" nestrādājot.
Mashka Kakashka @ 10.05.2025 21:23Kad Marija bija Rafas paspārnē un bija pieejama Rafas nauda, Marija i izskatījās normāli, i ģērbās normāli. Tagad viņa izskatās pēc urlas parastās. Tās kedas pie kostīma - DRAUSMAS. Turklāt, tas kostīms viņai kā Didrihsonei riekstiņšorti, iespiedušies vagīnā. ? Sorry not sorry. ? Saku ko redzu.
P.S. Sejas izteiksmes viņai visās bildēs kā urlistānas imperatorei.