bernu nauda ir 225 par 3jiem,no tā paša paradus dzēš.Intresanta loģika.Es viņas šos pedejos story nesapratu.Man laikam jānolasa no tā bija ,ka gada laikā viņs nopelnija tik daudz, lai 33 tukstošus vai cik tur bija, sastrādātu parādā,tikai man būtu jābūt gudrākai par viņu un jāmaksā nodokļi,tā sanāk😁un man viss būs bumbās ar lielo atalgojumu.Tā viņa gribēja noreklamēt, lai nāk pie viņas komandā?CallMeAnnika @ 28.04.2025 18:05Attēlu bija ievietojusi ar -10000 mazāk, bet domāju, ka tas ir nomaksāts negodīgi.
Kāpēc es tā domāju?
1. Maša uz brīdi bija nozudusi no kvalifikācijām un saņēma savu kapeiku uz kāda cita konta, respektīvi, nenorādot savus ienākumus.
2. Mašai ir ne tikai nodokļu parāds, bet arī parāds PTAC, un gan jau arī vēl kaut kur (2022.gada beigās lūdzās Rafam 20 eiro, jo nebija par ko nopirkt ēst un rēķini jāmaksā).
3. Joberis par amatiera līmeņa montēšanu maksā Mašai uz rokas, atkal izvairoties no nodokļiem.
4. Bērnu nauda tiek novirzīta daļēji parāda segšanai. BĒRNU NAUDA.
5. Iespējams sekta palīdz.
CallMeAnnika @ 28.04.2025 18:22Maša minēja, ka vēl joprojām saņem alimentus un par aprīli nav laikā ieskaitīti. Tad nav 50/50 tiesības?
Jā, zeme atveries. Bērnam ne psihologu, ne terapijas, ne sporta nodarbības nevajag. Visu summu pa taisno apmaksāt mātes parādus.
sauliiite.paula @ 28.04.2025 21:15Ja viņa kā saka maksā katru mēnesi 850€ parādu, tad pa gandrīz 4 gadiem būs parādiņu nomaksājusi..??
naudu sakasa no pabalstiem, alimentiem, kādas reklāmas, tagad viņai maksas kanāls ir no tā vēl kādu grasi atmetīs..joberis arī kādu centu atmet par nakts pakalpojumu.
No NL naudas samaksā īri, komunālos un ēšanu. Šobrīd Maša dzīvo pieticīgi un to var labi redzēt. Šoppingu praktiski nav, izņemot pepco zeķes nopērk. Tagad tik kā joberis parādījies bija i nadziņi, i matiņi.
Nē, man šķiet, ka apakšdoma bija tāda, ka tīkla mārketingā var tik daudz nopelnīt, ka var sakrāt tik lielu nodokļu parādu.Kenty @ 28.04.2025 18:57bernu nauda ir 225 par 3jiem,no tā paša paradus dzēš.Intresanta loģika.Es viņas šos pedejos story nesapratu.Man laikam jānolasa no tā bija ,ka gada laikā viņs nopelnija tik daudz, lai 33 tukstošus vai cik tur bija, sastrādātu parādā,tikai man būtu jābūt gudrākai par viņu un jāmaksā nodokļi,tā sanāk?un man viss būs bumbās ar lielo atalgojumu.Tā viņa gribēja noreklamēt, lai nāk pie viņas komandā?
Es arī īsti šo nesapratu. Ja vienīgi tas nebija pēdējais maksājums?Cilveeks @ 28.04.2025 19:38
Tad kādas nedēļas var būt, ko viņa tik ļoti bāž acīs?
amnēzija @ 28.04.2025 21:19
Nadziņi un matiņi viņai gadījumā nav uz sadarbību rēķina?
Maša taču teica reelā, ka mērķis ir parādu nomaksāt 2025.gadā, jo ar Joyou tas ir iespējams. :Dsauliiite.paula @ 28.04.2025 21:15Ja viņa kā saka maksā katru mēnesi 850€ parādu, tad pa gandrīz 4 gadiem būs parādiņu nomaksājusi..??
naudu sakasa no pabalstiem, alimentiem, kādas reklāmas, tagad viņai maksas kanāls ir no tā vēl kādu grasi atmetīs..joberis arī kādu centu atmet par nakts pakalpojumu.
No NL naudas samaksā īri, komunālos un ēšanu. Šobrīd Maša dzīvo pieticīgi un to var labi redzēt. Šoppingu praktiski nav, izņemot pepco zeķes nopērk. Tagad tik kā joberis parādījies bija i nadziņi, i matiņi.
CallMeAnnika @ 28.04.2025 22:50Maša taču teica reelā, ka mērķis ir parādu nomaksāt 2025.gadā, jo ar Joyou tas ir iespējams. :D
sauliiite.paula @ 28.04.2025 21:29Es vispār uz pauzes, kā tā var vieglprātīgi dzīvot, kamēr Kača maksāja nodokļus no lielajām summām, tikmēr Mašai bija pohuj, vajadzēja uzdzīvot, mētāties ar papīra naudu pa labi, pa kreisi. IQ - 0
skarbi, bet labi uzrakstītsZANZEZAN @ 28.04.2025 21:20Vispār pilnīgi sapņu dzīve-
vienai ar 3 berniem, -
dzīvot īrētā dzīvoklī,
- gulēt virtuvē,
-braukt ar sabiedrisko, jo konservu kaste stāv apķīlāta.
-mūžīgi strīdēties ar savu bijušo par alimentiem,
-mētāt bērnus pa pasauli, ļaujot pieskatīt da jeb kuram
-būt 33+x=50 pakas parādā valstij
-parādus maksāt no bērnu PABALSTIEM!
-strādāt sēžot mašīnā, pilot ekseļtabulas ar ko esi runājuši.
-rakstīt random cilvēkiem,
-mūžīgi dirsties ar visiem komentētājiem,
-apdirst kaimiņus, random cilvēkus.
-neredzēt ne slimības lapas, ne atvaļinājumus APMAKSĀTUS
-nebraukt ceļojumos
-dzīvot kasoties ar māti
-nekomunicet ar radiem, māsu
-dzīvot bez draudzenēm
-kaut ko atļauties uz sadarbības vai bartera,
-tiesāties par visu, galvenokārt bērnu!
-diviem bērniem pat nav tēva, jo māte lose
-ik pa laikam mainīt piegulētājus
-publiski blamēties ar saviem izteikumiem,
-tēlot imperatori sēžot uz sūdu kaudzes.
Utt.utt.utt..
Nācie Jojū! Būs jums paradīze!
Grāmatvedis sarēķināja nodokļus, konsultēja gan jau, bet Maša bija pārāk aizņemta ar joberiem un naudas tērēšanu. :Damnēzija @ 28.04.2025 23:20
Cik ilgi viņai ir grāmatvede? Atceros, pirms pārvākšanās uz pirmo māju, viņa arī kaut kad pieminēja grāmatvedi. Šodien arī esot sazinājusies ar grāmatvedi. Pie velna, ja Tev ir grāmatvedis, kā var iedzīvoties tādos parādos? ?? ja pati saka, ka neprot finanses pārvaldīt. Grāmatvede tad viņai bija kā galvai frizūra, skaistumam? ?♀️
💯 !!sauliiite.paula @ 27.04.2025 22:27
Daudziem šķirtajās ģimenēs ir tā, ka bērns ir pa vidu visām drāmām. Tur ir novērojams viens liels aizvainojums vai ieriebšana vienai vai otrai pusei. Un viņi abi to nesaprot, tur tas kariņš savā starpā nenorims un tas vilksies līdz Neita pilngadībai. Vienīgais mierinājums, ka Neits paaugsies, pats varēs pieņemt lēmumus, izvēlēties pie kura vecāka vairāk grib, kurš mīļāks un otrai pusei sāksies lielā greizsirdība un speciāli nedos, lai tikai ieriebtu, bet ieriebs tikai pašam bērnam. Tas ir tāds standarts, kas ir dzirdēts..