Vārdotāja @ 23.04.2025 17:15Egita, vai tad tiešām ar jūsu produktiņiem nepietiek, ka botox jāšpricē???
Valdet @ 23.04.2025 09:01Zobi ir skaisti, bet es arī skatos un domāju, ka nav ok. Nesaprotu kas nav tā.. viņai nepiestāv, bet kas tieši? Grūti saprast kur problēma.. zobi par ciešu viens pie otra varbūt..
rezumē, man šķiet priekš viņas sejas varēja labāk, lai izskatītos ideāli.
Matilde23 @ 23.04.2025 18:59
Pilnīgi pareizi- precīzi raksturots par milzīgu salipušu kluci priekšā, pa ciešu un pa mākslīgu- egitai izskatās, kā klasiskie plastmasas zobi, kas ir vairumam sabāzti- ka tikai balti… Latvijā zinu tikai 1 speciālisti (protezētāju), kura strādā (cik man zināms) divās zobārstu praksēs, kas, venīrus taisa MAXIMĀLI dabīgi, lai pietuvinātu dabiska zoba izskatam. Lūk tie ir IZCILI skaisti zobi. Bet šitie plastmasas mākslīgie - es nekad pat par baltu velti netaisītu.
Vārdotāja @ 23.04.2025 17:15Egita, vai tad tiešām ar jūsu produktiņiem nepietiek, ka botox jāšpricē???
Un viņa nelieto šos produktus mēnesi, divus vai pusgadu, bet šos izcilos, vislabākos produktus lieto jau 4-5 gadus! :Damnēzija @ 23.04.2025 20:25
Esot gan laba sejas kopšanas līnija, gan kolagēns esot lielisks. Un rezultātā seko botox injekcijas, jo acu zonā ir "vārnu kājiņas". Ar visiem izcilajiem acu krēmiem un izcilo Korejas kosmētiku, kuru pirms lietoja.
šie nav tie pagaidu zobi?Matilde23 @ 23.04.2025 18:59
Pilnīgi pareizi- precīzi raksturots par milzīgu salipušu kluci priekšā, pa ciešu un pa mākslīgu- egitai izskatās, kā klasiskie plastmasas zobi, kas ir vairumam sabāzti- ka tikai balti… Latvijā zinu tikai 1 speciālisti (protezētāju), kura strādā (cik man zināms) divās zobārstu praksēs, kas, venīrus taisa MAXIMĀLI dabīgi, lai pietuvinātu dabiska zoba izskatam. Lūk tie ir IZCILI skaisti zobi. Bet šitie plastmasas mākslīgie - es nekad pat par baltu velti netaisītu.
Nē, pagaidu zobi jau bija. Šie ir gala rezultāts.Vārdotāja @ 23.04.2025 22:12šie nav tie pagaidu zobi?
Egita stāsta, ka vajag botulīnu sākt špricēt priekšlaicīgi, jo, kad ir traki, tad tas vairs neesot tik efektīvi. Bet viņai bija traki ap acīm. Tikai naudas nebija, lai taisītu šīs injekcijas. Kad par brīvu, uzreiz skriešus aizskrien.amnēzija @ 23.04.2025 20:25
Esot gan laba sejas kopšanas līnija, gan kolagēns esot lielisks. Un rezultātā seko botox injekcijas, jo acu zonā ir "vārnu kājiņas". Ar visiem izcilajiem acu krēmiem un izcilo Korejas kosmētiku, kuru pirms lietoja.
vai man dieniņ!!! Arī par sadarbību dabuja?CallMeAnnika @ 23.04.2025 22:34Nē, pagaidu zobi jau bija. Šie ir gala rezultāts.
kur Tu pie tiem čekiem tiec?CallMeAnnika @ 23.04.2025 23:17Mazliet papētīju Egitas un Katrīnes algas čeku, un jāsaka, ka esmu šokā. Zinu, ka Joyou/NL grimst, bet ka tik traki iet pat līderēm, es nedomāju. :D
Egitai PB Premium (partner bonus) ir 100 eiro, Kačai 150 eiro.
PB saņem tad, ja 1.līnijā ir noteikts skaits menedžeru ar vairāk kā 70PV.
50 eiro - ja ir 5 aktīvie, 100 eiro, ja ir 7, 150 eiro, ja ir 9, 200 eiro, ja ir 12, un 250, ja ir 15 aktīvie partneri ar vismaz 70PV.
Sanāk, ka Egitai ir tikai 7 "partneri", kuri uztaisa 70PV vai vairāk, un Katrīnei tikai 9?
CallMeAnnika @ 23.04.2025 22:49Egita stāsta, ka vajag botulīnu sākt špricēt priekšlaicīgi, jo, kad ir traki, tad tas vairs neesot tik efektīvi. Bet viņai bija traki ap acīm. Tikai naudas nebija, lai taisītu šīs injekcijas. Kad par brīvu, uzreiz skriešus aizskrien.
Nu gluži kā tādi ubagi.
Matilde23 @ 23.04.2025 18:59
Vārdotāja @ 23.04.2025 23:55kur Tu pie tiem čekiem tiec?
Mashka Kakashka @ 22.04.2025 20:22Marija, kā tad tā?! Atkal tu lieto ne Joyou šampūnu? Ai, ai, ai.. Joyou tak esot pati labākā kosmētika, šampūni un uztura bagātinātāji, pašiem savs veikals, bet te iet pirkt svešus produktus un ne uz savu veikalu. ?
Elife @ 22.04.2025 16:48Ko Marija tur dirš par 2022.gada slimnīcu. Tiešām galīgi stulba? Ar tādām lietām censies žēlināt un melot.
CallMeAnnika @ 22.04.2025 14:17Egitai pavisam traki. Ilze aizgāja, tagad Agita aiziet. Egitai sākas bezcerības tēma. :D
Vārdotāja @ 23.04.2025 23:54vai man dieniņ!!! Arī par sadarbību dabuja?
Nja, nav viņa tur tādas draudzenes, kas pateiktu, ka nav lāgā..
CallMeAnnika @ 23.04.2025 23:17Mazliet papētīju Egitas un Katrīnes algas čeku, un jāsaka, ka esmu šokā. Zinu, ka Joyou/NL grimst, bet ka tik traki iet pat līderēm, es nedomāju. :D
Egitai PB Premium (partner bonus) ir 100 eiro, Kačai 150 eiro.
PB saņem tad, ja 1.līnijā ir noteikts skaits menedžeru ar vairāk kā 70PV.
50 eiro - ja ir 5 aktīvie, 100 eiro, ja ir 7, 150 eiro, ja ir 9, 200 eiro, ja ir 12, un 250, ja ir 15 aktīvie partneri ar vismaz 70PV.
Sanāk, ka Egitai ir tikai 7 "partneri", kuri uztaisa 70PV vai vairāk, un Katrīnei tikai 9?