Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 392
Reģ: 01.03.2022
Marija norija Neita dzimšanas dienas kūku? Ak.mans.dievs. Rij kaut sasaldētus pelmeņus, bet dēla kūku???
Un vai tagad mazais Īlons viens pats rīkojās ar tvaikotāju? Es jau prātīgi darbojoties ar tvaiku esmu atrāvusies dažreiz, bet te mazs bērns.. Marija, es tiešām ceru, ka tu kādreiz prātā ņemsies!!!!
07.04.2025 22:37 |

Reitings 7042
Reģ: 10.01.2023
Mashka Kakashka @ 07.04.2025 20:53
Egita samācījusies no Marijas par mākslīgo intelektu? Pati jau nebūtu līdz tam aizdomājusies. Lai nu kā, es pajautāju ChatGPT par NL un Joyou. ? Mākslīgai intelekts norāda uz šo forumu. ??? Rēcu skaļi. ???
nu lai tik aiziet tautiņās! Ja jau AI to saka😁
07.04.2025 22:51 |

Reitings 7042
Mashka Kakashka @ 07.04.2025 21:00
Ienākumu avots: Vai peļņa galvenokārt nāk no produktu pārdošanas vai jaunu dalībnieku piesaistes? Ja ienākumi pārsvarā tiek gūti no jaunu dalībnieku vervēšanas, tas var liecināt par piramīdshēmu.​ JOYOU VISU LAIKU VERVĒ JAUNUS CILVĒKUS, AICINA PIEVIENOTIES KOMANDĀ. VAI TĀ IR PIRAMĪDSHĒMA? JĀ IR! VAI VASIĻEVSKA PELNA LIELĀKU NAUDU, JA ZEM VIŅAS IR VAIRĀKI CILVĒKI, KURI IENES VAIRĀK NAUDAS? JĀ, TĀ IR PIRAMĪDSHĒMA.
Produktu vērtība: Vai uzņēmuma piedāvātie produkti ir kvalitatīvi un tiem ir reāla tirgus vērtība?​ NĒ, JOYOU PRODUKTI NAV KVALITĀTĪVI UN TIEM NAV NEKĀDAS TIRGUS VĒRTĪBAS. NONAME PRODUKCIJA, NEKAS VAIRĀK.
Dalības maksas: Vai ir nepieciešamas lielas sākotnējās investīcijas vai regulāri maksājumi, lai saglabātu dalību?​ JĀ, JA GRIBI BŪT KĀ AKTĪVS MENEDŽERIS UN PELNĪT, KATRU MĒNESI PAŠAM IR JĀSAVĀC VISMAZ 70 PV, KAS IR AP 150 EIRO, JĀIZTĒRĒ NO SAVAS KABATAS. JA PATS NEIEGĀDĀSIES PRODUKTUS 70 PV VĒRTĪBĀ, NEBŪS AKTĪVS ID NUMURS UN NEVARĒS NEKO PELNĪT. JĀ, TĀ IR PIRAMĪDSHĒMA.
Egita, tas, ka tu nespēj pieņemt, vai nesaproti, vai kas tev tur tavā galvā notiek, nenozīmē, ka visi pārējie ir tik pat dumji kā tu. Gan NL, gan JOYOU vienmēr ir bijis un būs piramīdshēmu huiņas uzņēmumi un punkts. Pamēģini vienu mēnesi zem sevis nesavākt meitenes ar kvalifikācijām, tikai viena pati paliec, tad joprojām uzskatīsi, ka tā nav piramīdhuiņa?
tad viņa būs kā Maška
07.04.2025 22:52 |

Patīk
Reitings 57949
Reģ: 12.10.2022
Vivian10 @ 07.04.2025 17:41
maška ar NL nokļuva visdziļākajos sūdos. Ar 50000€ parādu, pakaļ dzenas ZTI, VID. Nedrīkst lietot savu mašīnu, jo nav naudas, par ko iziet skati, nomainīt riepas.
Un kas ar viņas sejas ādu… sausa, zvīņaina un paralēli pumpaina. Nebrīnīšos, ka aiz nabadzības viņa roltonus rij.
Bija cilvēkam viss kārtībā pirms NL. Šobrīd…. Visdziļākā bedre
Maša un Egita var pateikties par NL ziedu laikiem, tad tagad ir bedre. Egita izvelk ar MK un citām sadarbībām, ko atmet Kača, bet Mašai ir palikušas atmiņas no šikajiem ceļojumiem un īrētās mājas ballītēm.
Pat ja viņas varēja ceļot pēc sirds patikas un pirkt daudzas vajadzīgas (un nevajadzīgas) mantas, tomēr NL/Joyou viņām ir atņēmis kaut ko ļoti svarīgu - spēju strādāt un uztvert kritiku/paskatīties uz sevi kritiski.
Viņas ir slinkas, nekad neies strādāt, imitējot aizņemtās dienas, šeikojot savus cukurotos kokteiļus, un domā, ka ir visgudrākās, lai gan nezin pat tik elementāras lietas kā "savas kompānijas" produktu sastāvus.
07.04.2025 22:53 |

Reitings 7450
Reģ: 20.09.2022
sauliiite.paula @ 07.04.2025 20:43
Egita, kā Tu vari izglītot cilvēkus, ja pati elementāri neproti rakstīt? Tu raksti, kā skolnieks..

Piramīdai un MLM ļoti liela starpība nu gan nav. MLM apakšā ir piramīdas shēmas elementi: * hierarhiska struktūra; * fokuss uz vervēšanu. * ieguldījums, lai piedalītos. * solījumi par ātru peļņu un pasīviem ienākumiem. * matemātiska neiespējamība visiem pelnīt. - Šīs iezīmes ir kopīgas MLM un piramīdai. Tā, ka 100% apgalvot, ka no piramīdas tur nekā nav arī īsti nevar.
07.04.2025 22:55 |

Reitings 7042
Mashka Kakashka @ 07.04.2025 20:53
Egita samācījusies no Marijas par mākslīgo intelektu? Pati jau nebūtu līdz tam aizdomājusies. Lai nu kā, es pajautāju ChatGPT par NL un Joyou. ? Mākslīgai intelekts norāda uz šo forumu. ??? Rēcu skaļi. ???
nu lai tik aiziet tautiņās! Ja jau AI to saka😁
Egita, kā Tu vari izglītot cilvēkus, ja pati elementāri neproti rakstīt? Tu raksti, kā skolnieks..

It kā Egita negribētu nopietni strādāt un pelnīt tūkstošus mēnesī😁😁😁😁 tad jau sanāk, ka viņa ne tikai salmugalva, bet arī slinķe
07.04.2025 22:56 |

Patīk
Reitings 57949
Ak, Egita. :D :D "Algas čeks var būt no 1k līdz padsmit k".
Tikai kāpēc tad lielākā daļa pelna 100-300 eiro? :D Nemaz neskaitot, cik iztērē.
07.04.2025 23:05 |

Reitings 7450
Mashka Kakashka @ 07.04.2025 21:21

Viņa arī iet UZ logopēdu nevis PIE logopēda. ?
Ko es visvairāk nesaprotu, kāpēc viņa neraksta ar garumzīmēm, bet gan raksta "aa, kj, ii, sh", tā rakstīja 2002. gadā, gan bija podziņu telefoni. ? Pieaugusi sieviete, visu laiku runā, ka viņa šo gadu laikā ir augusi, bet es redzu to, ka viņa ir iesprūdusi kaut kādā 2002. gadā ar savu rakstības, runas un domas noformēšanas prasmēm.

Pāris dienas atpakaļ viņai bija arī "nevisS" 😂
07.04.2025 23:09 |

Patīk
Reitings 57949
začeits @ 07.04.2025 20:25
Akvaparks bija?
Nebija akvaparks. No alimentu naudas nevarēja bērnam sagādāt prieku dzimšanas dienā, jo tad nebūs par ko sevi uzturēt.
Un neticu, ka Mašai nepatīk šikākas kūkas ar dizainu. Gan jau Kūkas Gardas nepiekrita taisīt kūku ar sarežģītu dizainu, jo tas sadārdzina izmaksas. Uztaisīja ar standarta noformējumu, jo to varēja sarunāt uz sadarbību.
07.04.2025 23:18 |

Reitings 7450
telma @ 07.04.2025 22:37
Marija norija Neita dzimšanas dienas kūku? Ak.mans.dievs. Rij kaut sasaldētus pelmeņus, bet dēla kūku???
Un vai tagad mazais Īlons viens pats rīkojās ar tvaikotāju? Es jau prātīgi darbojoties ar tvaiku esmu atrāvusies dažreiz, bet te mazs bērns.. Marija, es tiešām ceru, ka tu kādreiz prātā ņemsies!!!!

Kad jāēd liels kūkas gabals, tad glutēna nepanesība pazūd.
07.04.2025 23:21 |

Patīk
Reitings 57949
amnēzija @ 07.04.2025 23:21

Kad jāēd liels kūkas gabals, tad glutēna nepanesība pazūd.
https://kukasgardasveikals.lv/produkts/popularaka-snikers-kuka/ "Sastāvs: svaigais siers, saldais krējums, kviešu milti, cukurs, tumšā šokolāde, kefīrs, rapšu eļļa, olas, zemesrieksti, kakao pulveris, vīna etiķis, želatīns, dzeramā soda, cepamais pulveris, vaniļa, sāls."
Šaubos, ka Kūkas Gardas aizvietoja kviešu miltus ar griķu miltiem. :D Drīz Maša atkal pie svara pieauguma vai pumpām uz sejas, vainos glutēna nepanesamību. :D Glutēns burtiski atvēra Mašai muti un pats lika sevi apēst. :D :D
07.04.2025 23:38 |

Reitings 7450
CallMeAnnika @ 07.04.2025 23:18
Nebija akvaparks. No alimentu naudas nevarēja bērnam sagādāt prieku dzimšanas dienā, jo tad nebūs par ko sevi uzturēt.
Un neticu, ka Mašai nepatīk šikākas kūkas ar dizainu. Gan jau Kūkas Gardas nepiekrita taisīt kūku ar sarežģītu dizainu, jo tas sadārdzina izmaksas. Uztaisīja ar standarta noformējumu, jo to varēja sarunāt uz sadarbību.

Varbūt neaizbrauca, jo kaut kas tur iepriekšējā reizē nepatika. Atceros, ka bija baigais cepiens par cenām un kur tur, kas tur nedarbojās. No sērijas - vissirslikti.lv.
08.04.2025 00:20 |

Reitings 4853
Reģ: 08.09.2015
Paga, ko? Marija paziņo, ka jau pacienājusies ar Neita kūku😳 Kur ir kāda svecīte, galds kā pie normāliem cilvēkiem, brālis, māsa, kas tas par sviestu bija, ko es tikko redzēju? Sēž dīvānā (kurš ēd dīvānā kūku), atver kasti, šeit ir Tava dzimšanas dienas kūka, kurai es daļu atļāvos apēst🤦‍♀️ Ne nogriež gabaliņu, vienkārši ar karotēm štopē. Kamēr tā mēģina kaut ko izspiest par sadarbību, tikmēr Neits stūķē iekšā cepumus, kas man izskatījā viņam no kūkas vislabāk garšoja 😀 Vai tā māte rīkojas, vai tā viņa atstrādā sadarbību? Es, protams, vispār nesaprotu to stulbumu ņemt uz sadarbību bērnam kūku, un nevis fokusēties uz bērna īpašo dienu, bet atstrādāt sadarbību, bet šis bija max stulbi, gan kā māte pilnīga izgāšanās, gan kā sadarbības partnere🤮
08.04.2025 00:44 |

Reitings 7450
Mashka Kakashka @ 07.04.2025 20:45

Ko tu visu dienu atgremo Vasiļevskas un Egitas naratīvu par to, ka viņas te visām riebjas un mums ir naids pret viņām? ? Man, personīgi, ne Vasiļevska, ne Egita neriebjas, arī naids nav, tāpat kā lielākai daļai šeit. Es viņas uzskatu par tukšpaurēm un cilvēku izmantotājām. Apvārdo naivas sievietes, lai gūtu tikai materiālu labumu sev. Ļoti ilgu laiku pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, turpināja tirgot krievu preces, veda pa "kluso" arī iekšā no Baltkrievijas (Alise joprojām to dara). Vasiļevska ĻOTI labi apzinās, ka tādas Daigas, Ilzes, Agitas, u.c. nekad nepelnīs pat vienu desmito daļu no viņas čeka, kad tiek izmaksāts Grand bonuss. Esmu redzējusi sarakstes kā Vasiļevska presē viņas visas, tas ir skumji, ka sievietes atļauj kaut kādai Vasiļevskai sevi tā pazemot. Pati Vasiļevska un Marija publiski ir izsmējušas cilvēkus, tad viņas drīkst to darīt ja? Bet apspriest šeit viņu darbības mēs nedrīkstam? Vasiļevska izsmēja puiša dzīvokli, kurā bija remonts, Marija publiski izsmēja vīriešus no Tinder, lika viņu profilus un izsmēja, tas saraksts ir ļoti garšs ar visu pretīgo ko pašas darījušas. Citu dārziņos nezāles meklē, kamēr pašas savos savus baļķus neredz. Kad Bindre bija NL, viņas visas aizbrauca uz Dubaiju, storijos fonā bija dzirdams kā Marija, Vasiļevska un Co izsmēja Bindres resnumu.

Citiem par karmām naski atgādina. Kaut kā ātri aizmirst ko pašas par kādu teikušas vai kādu apsmējušas. Visām arī bija ļoti jautri, kad Marija publiski nolika un apsmēja bijušās NL menedžeres vīru. Ui, kā smējās un uguņus komentāros lika. "Fantastisks" piemērs kā līderim uzvesties. Tādam "līderim" sekot 🙄 ne velti ir tur kur ir. Doprigalas.
08.04.2025 00:51 |

Reitings 7450
magdalena333 @ 08.04.2025 00:44
Paga, ko? Marija paziņo, ka jau pacienājusies ar Neita kūku? Kur ir kāda svecīte, galds kā pie normāliem cilvēkiem, brālis, māsa, kas tas par sviestu bija, ko es tikko redzēju? Sēž dīvānā (kurš ēd dīvānā kūku), atver kasti, šeit ir Tava dzimšanas dienas kūka, kurai es daļu atļāvos apēst?‍♀️ Ne nogriež gabaliņu, vienkārši ar karotēm štopē. Kamēr tā mēģina kaut ko izspiest par sadarbību, tikmēr Neits stūķē iekšā cepumus, kas man izskatījā viņam no kūkas vislabāk garšoja ? Vai tā māte rīkojas, vai tā viņa atstrādā sadarbību? Es, protams, vispār nesaprotu to stulbumu ņemt uz sadarbību bērnam kūku, un nevis fokusēties uz bērna īpašo dienu, bet atstrādāt sadarbību, bet šis bija max stulbi, gan kā māte pilnīga izgāšanās, gan kā sadarbības partnere?

Tas pat nebija dīvānā, bet Marijas gultā 😂
08.04.2025 00:54 |

Patīk
Reitings 57949
amnēzija @ 08.04.2025 00:20

Varbūt neaizbrauca, jo kaut kas tur iepriekšējā reizē nepatika. Atceros, ka bija baigais cepiens par cenām un kur tur, kas tur nedarbojās. No sērijas - vissirslikti.lv.
Tad viņa nebūtu vispār tādu ideju apsvērusi, ja viss bija slikti.lv pagājušajā reizē. Jā, Līvu akvaparks nav attīstījies gadu laikā, bet vairāk šķiet, ka tas ir naudas jautājums. Varbūt Mašai atteica sadarbību, tāpēc plāni mainījās? :D Viņa šobrīd mēģina izdzīvot tikai uz sadarbībām. Nebūtu Kūkas Gardas sadarbība, nebūtu arī kūka.
08.04.2025 09:03 |

Patīk
Reitings 57949
amnēzija @ 08.04.2025 00:54

Tas pat nebija dīvānā, bet Marijas gultā ?
Mašas gulta ir virtuvē, tā kā sanāk, ka kūku ēda virtuvē. :D :D
08.04.2025 09:04 |

Reitings 168
Reģ: 07.04.2025
Uztura bagātinātāju, pulveru, tablešu un kapsulu nekontrolēta rīšana publiski, filmēšana, reklamēšana un mēģināšana ietekmēt un pārlicināt to darīt, pirkt citiem, neesot cilvēkam ar medicīnisko izglītību un riskējot ar otra veselību, drīz būs aizliegta soc. tīklos.
Visas NL bites var sākt kost pirkstos.
08.04.2025 09:09 |

Reitings 1089
Reģ: 13.07.2024
loija @ 08.04.2025 09:09
Uztura bagātinātāju, pulveru, tablešu un kapsulu nekontrolēta rīšana publiski, filmēšana, reklamēšana un mēģināšana ietekmēt un pārlicināt to darīt, pirkt citiem, neesot cilvēkam ar medicīnisko izglītību un riskējot ar otra veselību, drīz būs aizliegta soc. tīklos.
beidzot
08.04.2025 09:39 |

Reitings 15515
Reģ: 06.07.2022
loija @ 08.04.2025 09:09

No kurienes šis? Kas ir avots? Tavs pieņēmums vai kāda ziņa?
08.04.2025 09:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits