Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 1847
Reģ: 27.04.2023
Mashka Kakashka @ 08.11.2024 01:34
Egita aizmirsa filtrus uzlikt Instagram storijiem?! WOW! Viņai ir tikai 36 gadi, bet TIK slikta sejas āda (pūtītes, krunkas kā 70 gados, citas ādas problēmas..). Kā tad palika ar krievu kolagēnu? Korejas kosmētiku, kuru no Baltkrievijas veda un lietoja? FAK! Kāda antireklāma! TIKAI 36 GADI! WOW! Esmu šokā! Instagram filtri līdz šim labi visu slēpa.

Botoxiņš izplēnējis😂
Paldies NL
08.11.2024 22:35 |

10 gadi
Reitings 610
Reģ: 27.08.2009
Aureksi @ 08.11.2024 14:30
Šis bija kārtējais Marijas atgādinājums visiem, ka vīrieši ir traki pēc viņas? Jāapbēdina, ka parsti vīrieši šādi uzvedās pret lētām sievietēm, jo saprot, ka varētu kaut ko dabūt bez liekas piepūles.

Nu šim gan es nepiekrītu! Es 2 gadus biju vientuļā māte… un to ko viņa stāstīja, sapratu viņas domu. Ne es lēta, ne kādreiz kādam esmu sevi tā parādijusi, bet precētie vīrieši ir rakstīja un kanteja visu laiku. Pat tādi, kuri no malas izkskatās pēc supervīriem ar tik laimīgām sievām. Es sapratu ko viņa gribēja pateikt. Tajā laikā ļoti gribējās skatīties uz ģimenēm kā piemēriem, lai sevi motivētu, ka man arī tā būs… bet vilšanās pēc vilšanās, jo es nebaidītos teikt, ka lielākā daļa precēto vīriešul krāpj vai mēģina to darīt!!! Tādi kuri neizstaro vispār nekādu iespēju par to, ka varētu ko tādu atļauties darīt. Un jā, tajos brīžos Tev liekas, ka pasaulē labu vīriešu nav un būsi mūžīgi viena
08.11.2024 22:46 |

10 gadi
Reitings 610
Japānas princese @ 08.11.2024 21:40

Pirmkārt, domāju, ka Marija pārspīlė, laikam grib, lai domā, cik ļoti vīrieši viņu grib. Es neattaisnoju nevienu vīrieti, kurš ko šādu dara, bet daļa vainas mašai pašai jāuzņemas, jo viņas uzvedība un kā sevi pasniedz, acīmredzami, dažiem, vīriešu izstrādājumiem, dod signálu, ka var viņai tuvoties.
Un vēl jautājums, kas viņai ikdienā darāms kopā ar tik daudz precētiem vīriešiem, ar kuriem viņa it kā tikai draudzējas.

Vīrieši ir muļķi, jo ļoti daudzi pārprot, ka vienkāršs čau un smaids varētu būt flirts!!!
08.11.2024 22:48 |

10 gadi
Reitings 610
amnēzija @ 08.11.2024 13:35
Es uzskatu, ka vīrietis ilgstoši raksta vai dod mājienus tādā gadījumā, ja sieviete to ļauj. Es pieļauju, ka Marija kādreiz ir stulbi pajokojusi, pat ja nedomāja to nopietni, tāpēc precētais vīrietis viņai atļaujas rakstīt par vanničkām ? bet es, piem., to jautājumu " Vai nebūs storijs no vanničkas?" uztvēru kā iesmējienu no vīrieša puses. Un viņa vēl nesen storijos runāja par sievām, kuras aizliedz saviem vīriem skatīties viņas storijus. Tātad, sievas, Marijas uzvedībā storijos saskata kaut ko tādu, kā rezultātā tas vīrs rakstīs viņai tās ziņas, par kurām Marija tagad tik ļoti šokējas.
Nu, kam bija domāts tas storijs toreiz, kad viņa bija nofilmējusi savu ķermeņa lejasdaļu apenēs un kājas virināja? Kamdēļ tāds bija IG jāpublicē? Un tad viņa brīnās, ka vīrieši viņai kaut ko nepiedienīgu raksta ? Viņa vienkārši par sevi ir radījusi tādu priekšstatu..
Vēl viņai bija, ja nemaldos arī vēl tagad ir, publikācija ar bildi no vannas, kur redzama viņas ķermeņa lejas daļa kaila, kas atspīd dušas klausulē. Nu, nav tur nekas baigi smalki redzama, bet tāda plikbilde ir. Kamdēļ tāda, piem., jāpublicē? ? Kā saka - sievietes no Venēras un vīrieši no Marsa. Vīrietis daudz ko iztulkos savādāk nekā to ir domājusi sieviete. Un, ja lielākā daļa publikāciju ir tādas divdomīgas, tad nav jābūt jautājumam kādēļ vīrietim ir ienācis prātā rakstīt sievietei nepieņemamus piedāvājumus. Viņš to ir iztulkojis tā un viņaprāt, sievietei šo varētu piedāvāt.

Kāpēc aizņemtam vīrietim vispār būtu kas tāds jāpiedāvā, tas viņas profils, var taču kaut kailfoto publicēt
08.11.2024 22:50 |

Reitings 1847
CallMeAnnika @ 07.11.2024 17:31
Ak tad Maša tomēr vairākkārt ir izsaukta uz bāriņtiesu, un pēdējā reizē pajautāja, vai viņa ir influencere, pēc kā viss bija skaidrs.
Nē, Maša. Pēc pēdējās reizes tu vairs nedari (vai nerādi) neko, jo noteikti, ka bāriņtiesa ir redzējusi arī video materiālus.
Es jau domāju, cik ilgi viņa izturēs un tēlos. Šodien atkal parādījās Mašas īstā daba.

Pamanījāt cik bieži Masha sevi sauc par influenceri? Uzsver visu laiku, bet viņa nav nekāda influencere, viņai vienkārši ir vairāk sekotāju, kā parastiem IG lietotājiem, bet tas vispār nepadara viņu par influenceri.
08.11.2024 23:04 |

Reitings 1847
CallMeAnnika @ 06.11.2024 18:39
Rūta kā mazs bērns apvainojās uz Taņu par to, ka viņa nepavadīja ar Rūtu visu laiku Chogan konferencē, jo kā Rūta teica - ''lielajam līderim viss jau bija saplānots pa minūtēm''.
Bet ko tad viņa domā? 2 gadu laikā viņai ir otra zemākā kvalifikācija un ikmēneša čeks ap 200 eiro.
Farmaceitei sakāpis galvā. Vēl 2022.gada oktobrī reklamēja Occubu kā pasaulē labāko šampūnu, bet pēc mēneša bija par to aizmirsusi.
Viņa bija zem NL Sandras, viņa aizgāja no Chogan un tad pārgāja zem Taņas. Ja viņa domā, ka Spulles ar viņu auklēsies, tad atkal būs jāviļas. :D Cilvēks ir zemākā līmeņa strādnieks, bet grib, lai viņu ievēro un izturas kā pret prezidentu.

Tatjana nav nemaz tik pūkaina kā viņa sevi parāda. Viņai ir nospodrināts publiskais tēls, bet patiesībā arī viņai tikai cipari galvā grozās un shēmas, kā iegūt augstāku kvalifikāciju. Viņa ļoti labi šo profesiju ir apguvusi, tīkla mārketinga guru, kas var tevi celt, kad viņai tas būs izdevīgi, un gremdēt, kad ir tāda vajadzība.
08.11.2024 23:20 |

Reitings 6271
Reģ: 20.09.2022
Geiša @ 08.11.2024 22:50

Kāpēc aizņemtam vīrietim vispār būtu kas tāds jāpiedāvā, tas viņas profils, var taču kaut kailfoto publicēt

Kailfoto ir atsevišķas tīmekļa vietnes kur to publicēt.
Nez, man neviens nekad nav izteicis nekādus mājienus, tāpēc, ka es vienmēr esmu novilkusi robežas, kamēr citām paziņām man apkārt birtin bira piedāvājumi no precētiem vīriešiem. Vīrietis redz/jūt, kurai var kaut ko tādu piedāvāt.
09.11.2024 01:20 |

Reitings 710
Reģ: 07.02.2023
KrūzīteDūzīte @ 08.11.2024 23:20

Tatjana nav nemaz tik pūkaina kā viņa sevi parāda. Viņai ir nospodrināts publiskais tēls, bet patiesībā arī viņai tikai cipari galvā grozās un shēmas, kā iegūt augstāku kvalifikāciju. Viņa ļoti labi šo profesiju ir apguvusi, tīkla mārketinga guru, kas var tevi celt, kad viņai tas būs izdevīgi, un gremdēt, kad ir tāda vajadzība.
100%
09.11.2024 05:57 |

10 gadi
Reitings 610
amnēzija @ 09.11.2024 01:20

Kailfoto ir atsevišķas tīmekļa vietnes kur to publicēt.
Nez, man neviens nekad nav izteicis nekādus mājienus, tāpēc, ka es vienmēr esmu novilkusi robežas, kamēr citām paziņām man apkārt birtin bira piedāvājumi no precētiem vīriešiem. Vīrietis redz/jūt, kurai var kaut ko tādu piedāvāt.

Nabaga vīrieši? Kādas robežas jānosprauž, ja pat nekas tāds neienāk prātā, ka konkrētais vīrietis at kādu nodomu? Vienakārši saņem ziņu un brīnies. Es spriežu pēc sevis un sievietes nav tajā vainojamas, protams, ja sieviete pati nav sākusi flirtu, vai atbild ar to pašu. Ja precēts vecis pats uzsāk koļīt sievietes, tā nu ir tā paša veča vaina!
09.11.2024 07:25 |

Reitings 1868
Reģ: 13.09.2021
Geiša @ 09.11.2024 07:25

Nabaga vīrieši? Kādas robežas jānosprauž, ja pat nekas tāds neienāk prātā, ka konkrētais vīrietis at kādu nodomu? Vienakārši saņem ziņu un brīnies. Es spriežu pēc sevis un sievietes nav tajā vainojamas, protams, ja sieviete pati nav sākusi flirtu, vai atbild ar to pašu. Ja precēts vecis pats uzsāk koļīt sievietes, tā nu ir tā paša veča vaina!

Bet kas Marijai vispār ikdienā ir kārtojams ar precētiem vīriešiem? Pati raksta, pati prasa. Vai Jūs atceraties kādā paskatā viņa staigāja pie kaimiņiem. kas dzīvoja mājā? Kādā paskatā gāja pie kaimiņa prasīt , lai sniegu notīra ? Jaka līdz zemei vaļā , pupu gali izkārti. Jūs arī tā ejat pie kaimiņu vīriem? Vīrietis to uztver kā signālu. Un jā , protams, tas nav attaisnojums vīriesa rīcībai, bet Marija teica , ka nesaprot kapēc tā viņai notiek. Lai paskatās kritiskāk savu rīcību no malas.
09.11.2024 07:46 |

Reitings 6271

Kāpēc nabaga vīrieši? Ja es redzu/jūtu, ka tam vīrietim nav tādi nodomi, kādi man ir pieņemami, komunicējot ar precētu cilvēku, es uzreiz nostopēju, ka man šis nav pieņemami un mēs komunikāciju šādā gultnē neturpināsim. Viss. Nekādu sarunu vai mājienu komunikācijā vairs nav bijis, jo es jau saknē novilku savas robežas. Tas, ka viņš aizies pie kādas citas un turpinās tur, tā vairs nav mana darīšana.
09.11.2024 08:29 |

Reitings 6271

Un ņemot vērā kā viņa ķiķina, komunicējot ar vīrieškārtas pārstāvjiem, nu nemaz nebrīnos, ka viņai nāk tādi piedāvājumi. Plus vēl, visu vasaru, lielākoties staigāja tādos knapos krekliņos bez krūštura apakšā, protams, katra ģērbjas kā viņa vēlas, nu pieklājīgas sievietes priekšstatu par sevi viņa neatstāja, drīzāk tāda izaicinoša.
09.11.2024 08:39 |

Reitings 6271
Zebradivi @ 09.11.2024 07:46

Bet kas Marijai vispār ikdienā ir kārtojams ar precētiem vīriešiem? Pati raksta, pati prasa. Vai Jūs atceraties kādā paskatā viņa staigāja pie kaimiņiem. kas dzīvoja mājā? Kādā paskatā gāja pie kaimiņa prasīt , lai sniegu notīra ? Jaka līdz zemei vaļā , pupu gali izkārti. Jūs arī tā ejat pie kaimiņu vīriem? Vīrietis to uztver kā signālu. Un jā , protams, tas nav attaisnojums vīriesa rīcībai, bet Marija teica , ka nesaprot kapēc tā viņai notiek. Lai paskatās kritiskāk savu rīcību no malas.

Zāli pļāva stringos 😂
Taču neredzēs viņa neko. Viņa drīzāk pateiks, ka citiem skauž, ka viņa atļaujas ģērbties tā kā viņa grib. Bet reizēm tas viņas stils izskatās gana piedauzīgi (atvainojos par vārdu, bet tā ir), pēc kā nav brīnums, ka seko dažādi piedāvājumi.
09.11.2024 08:44 |

Reitings 1598
Reģ: 15.09.2023
Marija sociālajā vidē pati sevi pasniedz kā vieglas uzvedības sievieti:
- rāda kā ar Robertu "atpūšas" viesnīcā, kamēr viņš aizmidzis, viņa no vannas istabas liek storijus ar sevi stringos un krūšturī;
- Marija sadzērusies uz dīvāna, stringos, krūšturī, virina un rāda savu kājstarpi, kājas plati, kamera pagriezta pret kājstarpi, krūtīm (bērni tikmēr guļ blakus istabā);
- Marija par dāvanu karti nopērk jaunu apakšveļu, obligāti jāatrāda Instagrama storijos, kur uzvilkusi savus jaunos stringus, krūšu gali cauri spiežas;
- Marija stringos un krūšturī grāba zāli, kamēr kaimiņš to pļāva;
- utt. (šis saraksts ir ļoti garš).
Marija visu laiku sevi eksponē kā vieglas uzvedības sievieti, kura ir nogribējusies, kura regulāri maina savus partnerus. Tad kāpēc jābrīnas, ja Marijai kāds vīrietis raksta un kaut ko piedāvā?! Un nav svarīgi vai tas ir precēts vīrietis, vai nav, tā nav mūsu darīšana, bet tā vīrieša. Varu saderēt, ja Marija sevi tā neizliktu sociālajā vidē, neviens vīrietis viņai neko nerakstītu.
Starpcitu, ne tikai aizņemti vīrieši raksta šādām sievietēm, bet arī aizņemtas sievietes raksta vīriešiem, kuri šādi eksponējas sociālajā vidē.
Marija ir iedomīga, bezkaunīga un neizsakāmi nepatīkama persona. Viņa visu vienmēr iegroza labāk kā viņai, tas ko viņa stāsta ir jādala vismaz ar divi, neskaitāmas reizes sapinusies savos melos. Nekad arī neaizmirsīšu, ka viņa savos storijos lika vīriešu bildes no Tinder un atklāti ņirgājās par šiem vīriešiem - tādi lohi, kas tās par tizlām bildēm, ko viņš vispār dara Tinderī, tādam loham tak nekas nespīd. Lai vai kā Marija censtos izlikties par kristieti un labu cilvēku, ik pa laikam no viņas iznāk ārā viņas pretīgā daba. Nevaru pat iedomāties, kurš vīrietis gribētu būt kopā ar tādu "maitu".
09.11.2024 08:47 |

Reitings 6271
Geiša @ 08.11.2024 22:48

Vīrieši ir muļķi, jo ļoti daudzi pārprot, ka vienkāršs čau un smaids varētu būt flirts!!!

Šis gana smieklīgs apgalvojums. Vienkāršs smaids vai "Čau!" nekad nav bijis pārprasts kā flirts. Tad kā ir jāpasmaida vai jāpasaka "Čau!", lai vīrietis padomātu, ka Tu ar viņu flirtē.. 🤣🤣🤣
09.11.2024 08:50 |

Reitings 1868
Reģ: 13.09.2021
amnēzija @ 09.11.2024 08:44

Zāli pļāva stringos ?
Taču neredzēs viņa neko. Viņa drīzāk pateiks, ka citiem skauž, ka viņa atļaujas ģērbties tā kā viņa grib. Bet reizēm tas viņas stils izskatās gana piedauzīgi (atvainojos par vārdu, bet tā ir), pēc kā nav brīnums, ka seko dažādi piedāvājumi.

Pareizi, arī tā tiešām bija par to zāles pļaušanu stringos. Nu nekādi nevar saprast , ko tie precētie viņai raksta😂
09.11.2024 09:59 |

Reitings 1598
Reģ: 15.09.2023
Zebradivi @ 09.11.2024 09:59

Pareizi, arī tā tiešām bija par to zāles pļaušanu stringos. Nu nekādi nevar saprast , ko tie precētie viņai raksta?

Ne tikai viņa pati pļāva, pie viņas nāca viņas tā laika "draudzenes" vīrs, kurš dzīvoja blakus mājā, pļaut viņai zāli, kamēr viņa stringos viņam blakus grozījās un grāba zāli. Lieki piebilst, ka ar šo ģimeni Marijai draudzība izbeidzās. Tā bija tā "shady" māja, kurā visas mēbeles sapirka Rafa, Marijai it kā "nozaga" Mustangu un viņa ļoti ātri no tās mājas izvācās, es pat teiktu, ka izsprāga kā raķete. Klīda runas, ka Marija neesot maksājusi par mājas īri un par komunālajiem, tāpēc mājas īpašnieks paņēmis Mustangu ķīlā, kamēr Marija brauca uz Spāniju, ar cerību, ka Rafa viņu paņems atpakaļ, bet Rafa satikās tikai ar Vitu un Marijas mammu, atstājot Mariju ar garu degunu.
09.11.2024 10:12 |

10 gadi
Reitings 610
amnēzija @ 09.11.2024 08:50

Šis gana smieklīgs apgalvojums. Vienkāršs smaids vai "Čau!" nekad nav bijis pārprasts kā flirts. Tad kā ir jāpasmaida vai jāpasaka "Čau!", lai vīrietis padomātu, ka Tu ar viņu flirtē.. ???

Oi ir gan pārprasts!
09.11.2024 10:51 |

Reitings 6271
Geiša @ 09.11.2024 10:51

Oi ir gan pārprasts!

Tad jājautā, kā ir smaidīts un teikts tas "Čau!" 🤣 Man tādas pārprastas situācijas, ar vienkāršu uzsmaidīšanu un pateikšanu "Čau!", nav nekad bijušas.
09.11.2024 11:22 |

Reitings 3008
Reģ: 03.06.2023
Marija šorīt telegramā -redziet,es ar tūsku īsti nemokos
Ko? 😳😳😳😳😳😄
09.11.2024 11:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits