Mashka Kakashka @ 03.11.2024 11:39Visas kāpa uz skatuves, saņēma savus papīriņus ar kvalifikācijām, kam augstāka, kam zemāka. Kāds vēl kulonu saņēma. Marija, aūūūuuu, kur ir tavs papīriņš ar kvalifikāciju un zelta kuloniņu? Kūku arī Marijai vairs negrieza, kā tas bijis vienmēr. Varbūt tomēr Marijai laiks atzīt, ka viņas laiki NL/Džodžo ir beigušies un jāiet prom no uzņēmuma? Vai tomēr turpinās izlikties un sauks sevi par līderi?
Tastastas @ 03.11.2024 11:43Un Maškai nekādu bruļiku neiedeva? ?
100%Tastastas @ 03.11.2024 01:41
Nu bet tāds taču ir šis fantastiskais referālais bizness - trāpi pareizā brīdī, savelc sev apakšā pareizos personāžus un,aiziet, vari arī pidžamā vadīt dienas, kunkstot, cik esi nogurusi, un reizēm parādīties zoomiņos, lai galīgi par tevi neaizmirst. Nav ko Kačai dusmoties ??♀️
Jā, bet vakardien pārējās izcēlās vēl vairāk nekā parasti 😂CallMeAnnika @ 02.11.2024 23:02Maša bieži vien ceļas pusdienlaikā un gudra viņa nekļūst. :D Celšanās laikam nav nozīmes. Diena garāka, lai parādītu savu stulbumu. :D
Melomanija @ 03.11.2024 13:24Es nemanu Egitu vakara ballītē nevienas storijā!
Gribēju redzēt, kādu kleita šuvēja “uzblieza” 2 dienās.
Vai tik vīrs nepalaida, jo bija Matilde jāpieskata.
Tastastas @ 03.11.2024 11:43Un Maškai nekādu bruļiku neiedeva? ?
krmmm @ 03.11.2024 13:30Lets goou enerdžī, tink abaut manī! (Fonā skan Abba)
vai arī tad pa tādu naudu pērku Latvijā audzētu spirulīnu, kur uzsūcas krietni labāk, bet nevis no šitām lavačku tirgonēm.KrūzīteDūzīte @ 03.11.2024 00:47Jaunums Džodžo- Spirulife? es par spirulīnu zinu jau gadus 15 un esmu lietojusi- šis no Džodžo ir 39.90 € par 10!!! ampulām? Dievs žēlīgais, kas tā par cenu vispār? Tur spirulīnu pa to naudu var nopirkt vairākiem mēnešiem. Šis ir pilnīgs apčakars.
Redīss @ 03.11.2024 17:37No kurienes nez tā zilā krāsa? Spirulīna ir zaļa. Kaut kas tur nav.
Redwine @ 03.11.2024 10:22Kerkira ir aizmirsusi uz pasākuma otro daļu uzvilkt savas maģiskās trusenes , kurās riepu ielikt var . Nu bļaģ tā vēders iet pa priekšu tajā kleitā.
Redīss @ 03.11.2024 16:06Kača tik pretīgi nosauca savas meitenes par lauķēm. Lai arī pēc tam pateica, ka tas viņu iekšējais jociņš, tāpat pretīgi. Tāda mačka viņa ir.
Krizdole @ 03.11.2024 18:40
Vasiļevskai vispār liela zvaigzne pierē. To var arī labi redzēt slavenību raidījumā, pati nu tik ļoti jūtas viena no sabiedrības krējuma, visu salīdzina ar sevi, vienmēr ir bet es, bet man un nauda, nauda, nauda, pilnīgi kā aptrakusi, lai ko runātu, viss beigās nonāk pie tā, cik daaaaudz maksājis ?
Vienmēr brīnos par to Katrīni... nu riktīga "Trīne". Kādā ģimenē viņa augusi, kāda izglītība, kā var būt tik neinteliģenta sieviete? Dzimusi, augusi rīdziniece, bet viens pret vienu kolhoza slaucēja (esmu pietiekami sena lai atcerētos kolhoza laikus un tipāžus). Slaucēja Aina (lai vieglas smiltis), izskatā un raksturā bija pilnīgi tāda pati... būtu tik viņai bijušas iespējas "tikt televizorā" :DKrizdole @ 03.11.2024 18:40
Vasiļevskai vispār liela zvaigzne pierē. To var arī labi redzēt slavenību raidījumā, pati nu tik ļoti jūtas viena no sabiedrības krējuma, visu salīdzina ar sevi, vienmēr ir bet es, bet man un nauda, nauda, nauda, pilnīgi kā aptrakusi, lai ko runātu, viss beigās nonāk pie tā, cik daaaaudz maksājis ?