Un par to ,ka sarkanais drains siltā ūdeni paaugstina asinspiedienu,arī nesaka😁(sarkanajā drainā ir augi ,kas paaugstina asinspiedienu)Un cilvēkiem ar augstu asinspiedienu,jadzer būtu zaļais nevis sarkanais.To klients pats zinās,nav ko ieapringtMashka Kakashka @ 29.10.2024 10:35Marija Telegram ielikusi ziņu no barojošas māmiņas par Drainu.
Draina instrukcijā rakstīts, ka barojošas māmiņas NEDRĪKST lietot Drainu.
Un tas teksts "Ieteicamā fiziskā aktivitāte 10 000 SOĻU DIENĀ. Ieteicams ievērot dzeršanas režīmu 1,5-2 l ŪDENS DIENĀ."
???? Nu vai ziniet, ja ievērosiet 10 000 soļu dienā, dzersiet daudz ūdens, notievēsiet pat bez sūda Draina. Jēga no tā produkta?
Dainuviete @ 29.10.2024 11:22Egitas uzacis kā ar permanento marķieri :D Nu šausmas! Halovīnam gatavojas?
Ko viņa tur lej par brokastīm ar kafiju un tostermaizi - tūlīt jau gribēsies atkal ēst bet savukārt kokteilis ilgāk sāta sajūtu dod!
Hyrte @ 29.10.2024 11:38Drains tik top produkts,ka Marija pati raksta klientiem (telegram ielikusi),ka šim atlaide,lai tik kāds nopērk ?
amnēzija @ 29.10.2024 12:15
Mani savukārt uzjautrina viņas teksti par to, cik viegli ir pēc kokteiļa un, cik smagi ir pēc parastā ēdiena. Redzot to, cik viņa tajos brančos parasti ir nokrāvusi to savu šķīvi, es nemaz nebrīnos, ka pēc tam ir smagi. Nevajag jau ēst visu ko redz uz galda. Stāvoklī esot, arī teica, ka viņai jāierobežo cukura patēriņš, bet aizejot brančā kopā ar citām māmiņām, uz šķīvja piekrāmēti 5-6 kūkas gabali. ? man jau nav žēl, ja cilvēks ir badā, lai tik ēd, bet pēc tam nevajag žēloties, ka ir smagi.. ??
Margo86 @ 29.10.2024 13:15Varbūt kādai vakanci džojū kantorī ?
https://www.cv.lv/lv/vacancy/1281787/sjn-system-sia/noliktavas-datu-operators-e?searchId=43c55b50-96e3-4611-abe2-e1a335b0b8e7
https://www.cv.lv/lv/vacancy/1281776/sjn-system-sia/grafiskais-dizaineris-e?searchId=43c55b50-96e3-4611-abe2-e1a335b0b8e7
Mashka Kakashka @ 29.10.2024 13:38
Protams, kur tad bez urlu valodas.
Valodu prasmes: latviešu valoda C līmenī, angļu un krievu valodas spēja sarunāties un rakstīt.
Labi, ka Egita vismaz pateica, ka nedrīkst pati lietot Dainu.Mashka Kakashka @ 29.10.2024 10:35Marija Telegram ielikusi ziņu no barojošas māmiņas par Drainu.
Draina instrukcijā rakstīts, ka barojošas māmiņas NEDRĪKST lietot Drainu.
Un tas teksts "Ieteicamā fiziskā aktivitāte 10 000 SOĻU DIENĀ. Ieteicams ievērot dzeršanas režīmu 1,5-2 l ŪDENS DIENĀ."
???? Nu vai ziniet, ja ievērosiet 10 000 soļu dienā, dzersiet daudz ūdens, notievēsiet pat bez sūda Draina. Jēga no tā produkta?
Mashka Kakashka @ 29.10.2024 13:38
Protams, kur tad bez urlu valodas.
Valodu prasmes: latviešu valoda C līmenī, angļu un krievu valodas spēja sarunāties un rakstīt.
Jā, krievijas NL veikalā vēl joprojām ir gan zaļais, gan sarkanais Drains.amnēzija @ 29.10.2024 10:46
Vai tad drains netiek iztirgots no noliktavas, tāpat kā tie divi produkti? Ražojas taču tas Krievijā, šaubos, ka krievi to superproduktu beigs ražot, ja jau tas skaitās pirktākais produkts. Eiropai nav pieejams vairāk un viss.
Šomēnes viņas visas iet pāri līkiem, lai kāptu uz skatuves 2.novembrī. Kā tad JoJo pasākums bez lielajām kvalifikācijām, un mazās bites sit plaukstas par Kaču un viņas čeku, kamēr pašas ņem ātros kredītus.amnēzija @ 29.10.2024 11:07Šis skan labi: "Es slēdzu jaunu kvalifikāciju, bet man vēl diezgan daudz vajag.." ???
Un, jā, kāds pārsteigums. Kaut kad iepriekš jau šeit minēju, ka šim uzņēmumam tā jau būs ierasta prakse uz mēneša slēgšanos izziņot kādam produktam atlaides. Nu un plusā - maratoni mēneša noslēgumā, arī ar domu, lai vieglāk noslēgtu mēnesi. Bet vēl labāk, ja maratoni būs 2x mēnesī ??? ja godīgi, nevienai citai MLM kompānijai tik izmisīgi akcijas nerīko mēneša pēdējās dienās. Un arī menedžeri nevienam nelūdzas iegādāties produktus, lai veiksmīgi noslēgtu mēnesi.. secinājumi? Tiešām visstraujāk augošā kompānija Eiropā? ? šīs kompānijas un tās menedžeru darbības par to neliecina.
Viņu kokteiļi radījuši lielu cukura atkarību.amnēzija @ 29.10.2024 12:15
Mani savukārt uzjautrina viņas teksti par to, cik viegli ir pēc kokteiļa un, cik smagi ir pēc parastā ēdiena. Redzot to, cik viņa tajos brančos parasti ir nokrāvusi to savu šķīvi, es nemaz nebrīnos, ka pēc tam ir smagi. Nevajag jau ēst visu ko redz uz galda. Stāvoklī esot, arī teica, ka viņai jāierobežo cukura patēriņš, bet aizejot brančā kopā ar citām māmiņām, uz šķīvja piekrāmēti 5-6 kūkas gabali. ? man jau nav žēl, ja cilvēks ir badā, lai tik ēd, bet pēc tam nevajag žēloties, ka ir smagi.. ??
Egita stāsta, ka katrs pasūtījums būs vērtīgs, lai viņa dabūtu augstāku kvalifikāciju. Klientiem pie d*rsas, kāda viņai būs vai nebūs kvalifikācija.amnēzija @ 29.10.2024 12:24
Ok, to, ka ieliek kopējā klientu čatā info par atlaidi kādam produktam, to es saprotu. Varbūt kāds šī produkta cienītājs neseko līdzi, bet ja sāk uzplīties par to, vai nebeidzas kāds produkts un vai nevajag kaut ko pasūtīt, un labāk to izdarīt tagad, jo mēneša slēgšanās - šo gan es nesapratīšu.
Un pats interesantākais, ka klientam par to, vai kāds produkts nebeidzas, vai nevajag pasūtīt rezervei, neaizmirst pajautāt, bet pašas savus krājumus neapskata un bieži vien paliek bez kokteiļa vai krēma. Kā Egita šorīt sūkstījās, ēdot maizi un aizdzerot ar kafiju, ka kokteilis beidzies.. ?
CallMeAnnika @ 29.10.2024 14:42Foxa: ''Man šodien otrā viktorīnu diena pamatskolā. Taisos un braucu. Taisu inhalācijas, dzeru plaušu tēju. Jūtos jau labāk, bet klepus ļoti traks.''
Šo vajadzētu aizsūtīt kaut kur, cik gan viņa, gan Ķengaraga pamatskola ir bezatbildīgi.
https://rkvs.lv/ Un viņu mājaslapā pirmajā lapā ir tas, ka nevar apmeklēt skolu ar simptomiem.
Tagad, pusstundu vēlāk, vēl -10. 14961. :DMashka Kakashka @ 29.10.2024 14:20Marijas sekotāji turpina atsekot. ? Tie laikam tie visi, kuri heiteri un neprot angliski. Priekš viņas profila, 50 sekotāji dienā ir ļoti daudz. Tā līkne turpina krist ar vien zemāk un zemāk.