SantaBarbara @ 24.10.2024 14:17ja drīkst jautāt kādēl nomainija ğimeni? Kas tur bija par problēmām?
CallMeAnnika @ 25.10.2024 13:55lngai 90%, jo viņas profilā bija vai ir konkurss. Bet tāpat Mašas rādītāji ir kritiski. lG taču esot galvenais rīks, lai iegūtu klientus. :D
Kādi ir Foxas rādītāji?
Atceraties, cik agrāk bieži Maša staigāja pie friziera? Aptuveni reizi 2-4 nedēļās. Tagad dodas pie friziera tikai tad, kad Foxas krievu salons atmet sadarbību.amnēzija @ 25.10.2024 13:12Drīz varbūt pārtika arī būs #reklāma? Drēbes #reklāma vai #sadarbība, frizieris "reklāma, Īlonam autobeņķis #sadarbība. Tāpēc laikam pārējiem bērniem drošas braukšanas piederumu nav, jo neviens nesponsorē..
CallMeAnnika @ 25.10.2024 14:04TG ir anonīma aptauja.
Nesaprotu, kāpēc tādiem cilvēkiem kā Maša, vajag taisīt aptaujas, ja ir tikai viņas viedoklis.
Viņa teica, ka grib atjaunot angļu valodas zināšanas, sākot runāt lG.amareto @ 25.10.2024 13:32nu nevajag! Esmu angļu valodas skolotāja un akcentu Marta izkopusi dzīvojot Anglijā, tas nav skolas solā iemācīts! Šāda veida komentāri ļoti var iedragāt cilvēka (bērna, jaunieša un pat pieaugušā!) vēlme jebkad kaut kur izteikties angļu valodā! Tas, ka Masha tagad pēkšņi vēlas pievērst “angļu publiku” savam jojo, ir pavisam kas cits! Bet runāt svešvalodā ir apsveicami! Vienmēr pieturos pie moto: 'Never make fun of someone who speaks broken English. It means they know another language.'
Un viņa vēl māca citiem. :DMashka Kakashka @ 25.10.2024 14:11
Lai arī Alises kopējais reitings starp citiem viņai līdzvērtīgiem profiliem ir 61.4%, viņas profils var teikt ir miris. Sekotāji nepieaug un prognoze, ka arī nepieaugs. Like un komentāri ir ļoti maz. Vienīgais kā viņa uztur jebkādu dzīvību savā profilā - viņa iesaista savus sekotājus dažādos jautājumos, aicina sūtīt viņai ziņas ar atbildēm, tādā veidā iegūst vismaz kaut kādu aktivitāti. Viņa jau pati visu laiku sūdzas, ka neviens viņai neliek like un nekomentē. Viņas profils ir garlaicīgs.
ZANZEZAN @ 25.10.2024 14:27Bet maša izskatās tik slikti. Nu tik slikti. Tajos telegram rimbuļos pavisam tāda palietota. Lai gan instagram storis pie friziera krēslā ar nekas daudzsološs.
Tur tiešām viss ir slikti. Prasta rašas mammaša, kurai nav nekādu vērtību, tikai nauda un ponti.
CallMeAnnika @ 25.10.2024 14:48Maša nokrāsoja matus no dzelteni blondajiem uz tumši brūniem. Viņai piestāv.
Labāk šādi nekā dzelteni blondie, jo lai uzturētu skaistu un koptu blondo toni, ir jāiegulda laiks un nauda. Laiks Mašai ir, bet naudas nav.
CallMeAnnika @ 25.10.2024 14:48Maša nokrāsoja matus no dzelteni blondajiem uz tumši brūniem. Viņai piestāv.
Labāk šādi nekā dzelteni blondie, jo lai uzturētu skaistu un koptu blondo toni, ir jāiegulda laiks un nauda. Laiks Mašai ir, bet naudas nav.
Mashka Kakashka @ 25.10.2024 15:51Marijai Telegram uzdod jautājumu: Kāpēc neizdevās doma par Airtouch vai vienkārši vairs nebija aktuāli?
Marija izbrīnītā balsī: Man arī bija Airtouch, pēdējo reizi es nosēdēju salonā astoņas stundas laikam. Nezinu, vienkārši šobrīd kaut kā neaktuāli.
?????
Marija, Marija! Nebija tev nekāds Airtouch, slikta meistare, kura neprata uztaisīt Airtouch. Salons tagad piedāvāja parastu krāsošanu uz sadarbību, tāpēc gan jau piekrita uz to, protams, gribas tak savu draudzenīti Bondu kopēt. ?
Vai tad aizmirsa, ko pati teica? :D Teica, ka airtouch jāataudzē mati. :DMashka Kakashka @ 25.10.2024 15:51Marijai Telegram uzdod jautājumu: Kāpēc neizdevās doma par Airtouch vai vienkārši vairs nebija aktuāli?
Marija izbrīnītā balsī: Man arī bija Airtouch, pēdējo reizi es nosēdēju salonā astoņas stundas laikam. Nezinu, vienkārši šobrīd kaut kā neaktuāli.
?????
Marija, Marija! Nebija tev nekāds Airtouch, slikta meistare, kura neprata uztaisīt Airtouch. Salons tagad piedāvāja parastu krāsošanu uz sadarbību, tāpēc gan jau piekrita uz to, protams, gribas tak savu draudzenīti Bondu kopēt. ?
Mashka Kakashka @ 12.07.2024 23:14Marija mēnešiem ilgi gāja uz sadarbībām un tonēja matus, jo pati nevarēja atļauties frizieri. Tonēja, tonēja, stāstīja pasakas, ka esot jātonē mati un jāataudzē, lai nokrāsotu Air Touch? Marija, tev nav nekāds Air Touch, tev ir pleķaini, zaļganpelēki mati kā omītei. Piedod, Marija, bet šie mati tevi padara par 10 gadiem vecāku nekā tu patiesībā esi. Varbūt manā ieliktajā skrīnā nav tik labi redzams, bet Marijas reel ir redzami pleķaini mati, zaļgani. Tas salons ir BRIESMĪGS, atceros cik neapmierināta bija tā enelneliete no Daugavpils pēc šī salona.
CallMeAnnika @ 25.10.2024 16:14Vai tad aizmirsa, ko pati teica? :D Teica, ka airtouch jāataudzē mati. :D
Kārena @ 25.10.2024 16:30Man vislabāk patika tas teksts, ka viņai esot fizmatgalva. Tad jau es esmu Stīvens Hokings! ?
magdalena333 @ 25.10.2024 17:01Marijas matu krāsa bija drausmīga, nu vienkārši drausmiga, vienmēr izskatījās nekopta. Labāk tad šādi, tikai viens bet, brūnais tonis arī prasa daudz uzmanību, tā ka Good luck, jo ar šo toni nevarēs atļauties mēnešiem neiet pie friziera
Ja jau Mašai esot fizmatgalva, ko tad nepelna tik, cik vajadzētu, lai varētu atļauties visu, ko grib? :D Jojo taču esot nauda visiem un tik daudz. Un Maša vienmēr ir teikusi, ka mārketinga plāns esot viņas stiprā puse.Kārena @ 25.10.2024 16:30Man vislabāk patika tas teksts, ka viņai esot fizmatgalva. Tad jau es esmu Stīvens Hokings! ?