amnēzija @ 23.10.2024 12:52Blauak jūsmo par vīriešu izdomu. Nu ļoti grandioza ideja C-boosteri reklamēt, uzliekot to uz i-robota ?
amnēzija @ 23.10.2024 14:30
Tāpat kā Biodronam nolikt blakus dronu vai, Biomatrix reklamējot, izlikt fonā bildi no filmas Matrix ???
Mashka Kakashka @ 23.10.2024 14:28Viņas aizrautīgi stāsta, ka džodžo nav piramīduzņēmums, bet kas tad ir šis?
Šeit detalizētāk: https://failiem.lv/u/gqu7vf627a#/view/whp939qpjs
Mashka Kakashka @ 23.10.2024 14:35
Tā bija Sniķere, ja nemaldos. ??? Es tā smējos par to dronu blakus Biodronam un Matrix filmas plakāts blakus Biomatrix. ???? Kaut kāds Lienes Kivičas dizaina style.
amnēzija @ 23.10.2024 12:52Blauak jūsmo par vīriešu izdomu. Nu ļoti grandioza ideja C-boosteri reklamēt, uzliekot to uz i-robota ?
Redwine @ 23.10.2024 15:20Ak , vai ! Tomēr C būsteris ar uber kruto mega c vit devu nav glābis Ališku no saslimšanas .
Mashka Kakashka @ 23.10.2024 15:26
Viņa ik pa laikam aizmirst, ka dzer gan Biodrone, gan C-būsteri, gan to, ka visu laiku abas ar meitu slimo. ? Džodžo/NL laikam strādā tikai cilvēki ar īsu atmiņu kā zelta zivtiņām.
Taņa šodien ielikusi storiju, kur gatava iet uz Emerald kvalifikāciju. Tā ir viena augstāk nekā šobrīd. Taņa tagad pelna 7700 (Sapphire), bet Emerald pelna 13140 eiro mēnesī + pārdošanas 50%.amnēzija @ 23.10.2024 13:22
Ja viņa neattapās un nesaprata šo divu gadu laikā, kad viss sāka jukt un brukt. Neattapsies arī tagad. Viņām taču sola zelta kalnus, tikai jāstrādā vairāk. Vairāk jāreģistrē pašām, vairāk jauniņos jāmudina reģistrēt cilvēkus arī savās komandās. Viss būs. Viņām jābūvē sava māja, kā Hohlovs to Spānijā teica pēdējā vakarā. Izmaksāja Katrīnei prēmijā to lielo summu. Tagad visām siekala tek būt tur pat. Tikai pēc laika tā summa tiks dalīta uz tik galviņām, cik būs to bonusu nopelnījušas. Pagaidām tikai Katrīne to lielo krējumu smeļ viena pati. ? un arī tie citi bonusi sadalīsies vēl sīkākās summās. Un ja kompānijas apgrozījums kritīsies arī turpmāk, tad arī izmaksājamā summa noteikti kritīsies. Un tie vairs nebūs 13000€, bet gan mazāka, kuru sadalīs savā starpā bonusa ieguvēji ?
Un kā notika bonusu dalīšana? Tas ir katrai valstij atseviški? Kur tad ir vienotā Eiropa? :Damnēzija @ 23.10.2024 13:22
Ja viņa neattapās un nesaprata šo divu gadu laikā, kad viss sāka jukt un brukt. Neattapsies arī tagad. Viņām taču sola zelta kalnus, tikai jāstrādā vairāk. Vairāk jāreģistrē pašām, vairāk jauniņos jāmudina reģistrēt cilvēkus arī savās komandās. Viss būs. Viņām jābūvē sava māja, kā Hohlovs to Spānijā teica pēdējā vakarā. Izmaksāja Katrīnei prēmijā to lielo summu. Tagad visām siekala tek būt tur pat. Tikai pēc laika tā summa tiks dalīta uz tik galviņām, cik būs to bonusu nopelnījušas. Pagaidām tikai Katrīne to lielo krējumu smeļ viena pati. ? un arī tie citi bonusi sadalīsies vēl sīkākās summās. Un ja kompānijas apgrozījums kritīsies arī turpmāk, tad arī izmaksājamā summa noteikti kritīsies. Un tie vairs nebūs 13000€, bet gan mazāka, kuru sadalīs savā starpā bonusa ieguvēji ?
CallMeAnnika @ 23.10.2024 16:30Un kā notika bonusu dalīšana? Tas ir katrai valstij atseviški? Kur tad ir vienotā Eiropa? :D
CallMeAnnika @ 23.10.2024 16:27Taņa šodien ielikusi storiju, kur gatava iet uz Emerald kvalifikāciju. Tā ir viena augstāk nekā šobrīd. Taņa tagad pelna 7700 (Sapphire), bet Emerald pelna 13140 eiro mēnesī + pārdošanas 50%.
NL neviena nevelk līdzi Chogan.
CallMeAnnika @ 23.10.2024 16:27Taņa šodien ielikusi storiju, kur gatava iet uz Emerald kvalifikāciju. Tā ir viena augstāk nekā šobrīd. Taņa tagad pelna 7700 (Sapphire), bet Emerald pelna 13140 eiro mēnesī + pārdošanas 50%.
NL neviena nevelk līdzi Chogan.
Un Blauas draugs nav abu bērnu tēvs. Egita 2.Mashka Kakashka @ 23.10.2024 14:44
Tā Blauak nav normāla. Viņa izliek rīta storiju pie durvīm, kur redzams, ka meita ir pilnīgi plika, puika tik aizsedz skatu, bet redzams ir. Nākamā Egita, kas kailu Annu atrāda? Puika tak jau diezgan paliels, kāpēc viņam jāskatās uz kailu māsu? Māsa arī nav nekāda viengadniece. Noreportēju Instagramam. Kas ir ar tiem cilvēkiem, ka viņi nefiltrē saturu ko liek publiski?
MatildeR @ 23.10.2024 16:49
Man neticās, ka tiešām šāda alga. Ar ienākumiem kaut vai 5000€ uz ģimeni tas ir gana, lai dzīvotu skaistā mājvietā(kaut ikea remontā, bet skaistā/modernā), brauktu ar jaunu auto un ceļotu vismaz 1 gadā ar bērniem (normālā ceļojumā, ne Turcija/Egipte). Nerunājot jau par apģērbu utt. Un neticu, ka attaisnojums vecai mājai un bērnu ģērbšanai Pepco ir taupība, lai it kā nopirktu savu māju bez hipotekas. Es arī esmu taupīga, bet tieši tāpēc arī nopērku mazāk, bet labāku/kvalitatīvāku. Papildus, tieši ietaupīt var nopērkot kvalitatīvu un jaunu lietu, jaunas mājas ir energoefektīvas, tāpat kā jauns auto nebūs jāremontē (vai remontēs garantija) un degvielas patēriņš būs cits.
Foxa arī dzīvo savā vienradžu pasaulē. Pirmais vīruss šosezon, mmhm, tikai pati neatceras, ka saka jau ap 7-8.reizi, ka ir saslimusi un nejūtas labi šoruden. Foxa, cilvēki nav stulbi un viņiem ir atmiņa ilgāka par 24h kā lG storijam.Redwine @ 23.10.2024 15:20Ak , vai ! Tomēr C būsteris ar uber kruto mega c vit devu nav glābis Ališku no saslimšanas .
Un ja viņai nav tādas vērtības? Varbūt grib daudz un dažādi nevis mazāk un kvalitatīvi?MatildeR @ 23.10.2024 16:49
Man neticās, ka tiešām šāda alga. Ar ienākumiem kaut vai 5000€ uz ģimeni tas ir gana, lai dzīvotu skaistā mājvietā(kaut ikea remontā, bet skaistā/modernā), brauktu ar jaunu auto un ceļotu vismaz 1 gadā ar bērniem (normālā ceļojumā, ne Turcija/Egipte). Nerunājot jau par apģērbu utt. Un neticu, ka attaisnojums vecai mājai un bērnu ģērbšanai Pepco ir taupība, lai it kā nopirktu savu māju bez hipotekas. Es arī esmu taupīga, bet tieši tāpēc arī nopērku mazāk, bet labāku/kvalitatīvāku. Papildus, tieši ietaupīt var nopērkot kvalitatīvu un jaunu lietu, jaunas mājas ir energoefektīvas, tāpat kā jauns auto nebūs jāremontē (vai remontēs garantija) un degvielas patēriņš būs cits.
CallMeAnnika @ 23.10.2024 17:24Un ja viņai nav tādas vērtības? Varbūt grib daudz un dažādi nevis mazāk un kvalitatīvi?
Un ko tu zini par Taņu? Ne tu, ne es nezinām, ko viņa dara aiz muguras. Varbūt investē, varbūt jau būvē savu māju? Nav kā NLietes, kuras notralināja visu naudu. Tu paskaties, kur Maša šobrīd ir.
Citiem auto ir lai tiktu no punkta A uz punktu B. Mašai vajadzēja sarkano konservu bundžu. Un kur viņa tagad ir tikusi?